Şimdi Ara

Filtre Kahve Makinesi Electrolux 3700 (160TL VATAN) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
6
Favori
12.979
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben aroma ayarı yapılabilen ve saat ayarlı otomatik hazırlayan bir makine bakıyorum.

Umarım onlardan biri de indirime girer kara cuma mevzusuna istinaden.

Bu arada bu cihaz da fiyatına göre oldukça iyi.
  • Haber verene çok teşekkür ederim. Çok lazımdı. Aroma tuşlu alın diyorlardı ama onlarda 400 ten başlıyor bununla idare edicez artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sorusoran12

Haber verene çok teşekkür ederim. Çok lazımdı. Aroma tuşlu alın diyorlardı ama onlarda 400 ten başlıyor bununla idare edicez artık.
    Ben de hep otomatik kapanan ve aroma tuşlu tavsiye ettim. Ama sonradan aroma tuşunun o kadar da gerekli olmadığını anladım. Ama otomatik kapanma hayat kurtarır, mutlaka olsun alacağınız makinede.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • durduk yere aldım bi tane yedek olarak. sinbo fiyatına electrolüx. siparişlerimde göreünmyoe gerçi ama mail geldi sipariş onayı olarak. yasnında da ampulle hdd kılıfı ekledimn kargo bedva olmuşken
  • ririii kullanıcısına yanıt
    Türk kahvesi yapmaz.

Filtre kahve kağıdı da marketlerde falan 13-20₺ arası var (80-100lu paketler)

Bu makinelerde 1/4 kağıt kullanılır.

Starbucks, Tchibo, Kahve Dünyası gibi yerlerden çekilmiş filtre kahve alabilirsiniz. Ya da kahve çekirdeği alıp kendiniz öğütebilirsiniz.

Marketlerde de var filtre kahve ancak taze alım tat açısından daha iyi.

Bu makineyi daha önce bir arkadaşım önerdi, sıcak tutma olayını iyi beceriyor. Ben Vestele bulaşmıştım. İki fincan sonra istenen sıcaklık kayboluyordu.

Fiyat üç sene öncesinin fiyatı. Yani alınabilir.

• arkadaşlar yanında filtre geliyormu yoksa satın almamız lazımmı onuda
  • Tchibo Migros kampanyasından aldığım kahveler ne olacak diyordum efsane oldu 😎🤗 teşekkürler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • genesa G kullanıcısına yanıt
    hocam plastik kokusu bi yana o cihaz kahveyi tam demleyemiyor. baya kalitesiz iş.
  • Tuff88 T kullanıcısına yanıt
    O nedenle bunu tercih ettim umarim uyi bir cihazdır. Filtre kahve önerilerine açığım.

• genesa G kullanıcısına yanıt
    starbucks sumatra seviyorum ben hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kırmızı pelerin

Türk kahvesi yapmaz.

Filtre kahve kağıdı da marketlerde falan 13-20₺ arası var (80-100lu paketler)

Bu makinelerde 1/4 kağıt kullanılır.

Starbucks, Tchibo, Kahve Dünyası gibi yerlerden çekilmiş filtre kahve alabilirsiniz. Ya da kahve çekirdeği alıp kendiniz öğütebilirsiniz.

Marketlerde de var filtre kahve ancak taze alım tat açısından daha iyi.

Bu makineyi daha önce bir arkadaşım önerdi, sıcak tutma olayını iyi beceriyor. Ben Vestele bulaşmıştım. İki fincan sonra istenen sıcaklık kayboluyordu.

Fiyat üç sene öncesinin fiyatı. Yani alınabilir.
    yoksa şu bi kaç yıl önce 75 liraya aldığımız makine mi

• Gerçekten durduk yere makinesiyle, filtre kahvesiyle, kağıdıyla masrafı soktun bizi hocam teşekkürler.
  • Yorumları okuyunca bende 6 taksitli aldim. Tichibo kodlarıyla filtre kahve almaya geldi sıra

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aroma tuşunu biz kullanmıyoruz. Onu kullandığımızda kimse beğenmiyor kahveyi. Acılaştığını ifade ediyorlar.Bence şart değil ama siz bilirsiniz.

Kahve için sanalbaharat'ı kullanıyorum. Fiyatları çokuygun memnunum.
  • yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt
    Yok ya, ben piyasa fiyatına aldanıp 110₺'ye almıştım iki sene önce. En ucuz 200₺ idi piyasada. Görünce aldandım. Aslında iyi yapıyor kahveyi ama uzun süre sıcak tutmuyor. Şimdi bile en ucuz 305₺ görünüyor.

akakce.com
    Vestel Şölen K3000 Inox Filtre Kahve Makinesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/filtre-kahve-makinesi/en-ucuz-vestel-solen-k3000-inox-fiyati,47953227.html

• Makinayı kullanıyorum gayet güzel sessiz, yarım saate kadar içilebilir tutuyor. Koku falan yok. 250ye almıştım yazın :(

• Zamanlayıcısı var mı ?
  • Espresso falan yapılabilir mi bu makinede sadece filtre kahve mi yapılır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine durduk yere zarara girdik. Haber veren arkadaşa teşekkürler. Kaptım 1 adet

• quote:

Orijinalden alıntı: fasakasa

Zamanlayıcısı var mı ?
    Yok galiba hocam. Ben de o çeşit bir model bakıyorum ama göremedim henüz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.