Şimdi Ara

Filtre kahve makinesi fikir öneri tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kahve sever biriyim normal kahveden sıkıldım yeni tatlar arıyorum evde bi tane filtre kahve makinesi vardı kullanmayı filanda bilmiyordum annem uçurmuş makineyi hiçbisey anlamıyorum filtre kahve makinelerinden nasıl bişey öneririsiniz kullanmayıda kısaca anlatırsanız çok sevinirim

• memosmk M kullanıcısına yanıt
    Electrolux un kahve makinasını gönül rahatlığı ile alabilirsiniz vatan da en son 106 mı ne idi. Daha ucuz bulursanız 90 civarında alabilirsiniz. Zaman ayarlı olarak arcelik in love filtre kahve m. İn tavsi ederim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mikroskopik M kullanıcısına yanıt
    süpürgemarket firması olarak aynen electrolux öneriyoruz firmada kullanıyoruz gayet başarılı ayrıca alırken gereksiz bardak ısıtma özelliği vs aramayın çabuk bozulmasın çabuk soğumasın yeter gerisi hikaye. Yurt dışında insanlar bırakın makineyi tam kahve tadını almak için filtre kağıdı ile bardakta filtreliyorlar o yüzden ne kadar aksiyon o kadar gerçek tat diyelim, birde ne olur süt şeker koymayın :)
    filtreleri bizde bulabilirsiniz 2 farklı ebat 1x2 ve 1x4 olarak naturel kimyasal karışmamış kağıt ile satışını yapıyoruz.
  • merhabalar ben de yurda almak istiyorum bir makine ancak ne kadar bütçe ayırmak gerektiği konusunda bir fikrim yok. ya da hangi özellikleri olması gerektiği hakkında..

kendiliğinden filtreli olanlar var mesela. bunları mı tercih edelim yoksa kağıt filtreli olanları mı?

30 liraya bile bulunan modeller var. bunları almak parayı çöpe atmak olur mu? yoksa idare eder mi? ya da önemli olan kahvenin kendisi midir?
    Ya da ilk olarak ucuz bir modelle başlamalı sonra ileride daha iyisine mi geçmeli?

ayrıca çoğunlukla sadece kendim kullanacağım ve günde 1-3 kupa içiyorum. bazılarının önerdiği gibi french press mi almalıyım?

Filtre kahvenin çözünür kahveye kıyasla kupa başına maliyeti ne oluyor? filtre kahve çok mu pahalı?

çok yazdım :D cevaplayanlara şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum ..
  • Alacağınız kahve makinesinin metal filtresi olmasına dikkat edin birde kahveyi sıcak tutan olsun, pahalı olmasına gerek yok en dandiği dahi işi yapar. Benim asıl tavsiyem yine en uygun fiyatlısından öğütücü almanız.
    Ve en önemli kıstas alacağınız çekirdek.

Kağıt filtre mutlaka kullanmalısınız demlenmenin uzamasını sağlıyor bu sayede kahveden daha fazla aroma alıyorsunuz, son bardaklarda telve kalmamasıda cabası.

Bende 5-6 adet kahve makinesi var, tatbiki en iyisini alabiliyorsanız alın ama belirttiğim kriterlere dikkat ederseniz tüm makinelerden aynı tadı alırsınız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Healer;

İlahi. Siz adamı öldürüşünüz. Hiç olmazsa kağıt filtreyi bardakta kullanıyorlar diyerek gaf yapmayın. Pazarlama derken yuvarlama olmasın :-)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.