Merhabalar, ilk defa kahve makinesi almayı düşünüyorum.. Filtre kahve makinesi alırken nelere dikkat etmeli ? kullanıp önerdiğiniz modeller var mıdır ? Bütçe 400-500 MAX. elbette öncelik Fiyat/Performans.
Kahveyi sıcak tutması ve kapasitesi en önemli noktalar.
Çok kahve içen biriysen büyük hazneli kahve makinelerine bakmana tavsiye ederim.
Sıcak tutması önemli. Demlendikten sonra yüz dereceye yakın bir sıcaklıkta kahveyi tutabilmeli, genelde alttan ısıtmalı olur yada demliği iyi yalıtımlı olur.
Cam demlik olanlardan alırsan hoş görünüyorlar.
Son olarak kendinden filtreli olup olmamasının bence bir önemi yok kendin sonradan kağıt filtre takarsan daha iyi olur kahve ve temizliği kolay, temizlik demişken sökülüp temizlemesi kolay bir makine alırsan hijyen konusunda sorun yaşamazsın gerçi kahve bu bakteri üreyebileceğini bek sanmıyorum :D
Kağıt filtre 2 çeşit oluyor biri büyük fitreyi alırken makinenin boyutuna göre almayı unutma.
Sanırım başkada yoktur elektrik tüketimi konusunda benim pek bir bilgim yok.
gskrcsyG
kullanıcısına yanıt
bu harika yorumun için teşekkür ederim.. bu kriterlerin esas olduğu makine model/marka larını biliyor musun ? yüzlerce farklı model var..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme