Şimdi Ara

final ankara kızılay şubesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler bu sene tm-3 50 bin derecem var.ama son sene bi dershaneye gittik hem zaman kaybı hem de hiç hizmet göremedim.seneye derece yapmak için oturucam çalışmaya.o yüzden dershane araştırıyorum.finalin kızılay şubesine giden var mı ? nasıl ilgi alaka merak ediyorum.

• çok ilgili olduklarını söyleyemem.
  • napıcaz biz o zaman beyler.dershane olayı yamuk yaparsa hiç gitmeyeyim daha iyi.ama sırf soru çözdürürüm diye gidicem.hiç mi bi dershane olmaz arkadaş işini iyi yapan ?
  • İlgili asla degiller ama kadrosu ve disiplini iyidir.ilgi birazda sana bagli.l
  • yani hocaları koşturucaz biraz da.eğer öyle ilgi veriliyorsa yapıcaz artık napalım.
  • başka dershaneler önerebilecek olanlar var mı ?
  • Ya kardeş ama şoyle bişey war 50bin yaptm ddin finale gitsen en iyi sınıfa girersin muhtemel iyi sınıflara ilgi gösterirler.Finalde hocaları gerçekten çok kaliteliydi bence her yönden donanımlıydı büyük çoğunlugu eger seviyen iyiyse finali mutlaka oneririm.Ama aman aman bi dersane de değil.Açı iyi diyolar bi git onlarla da görüş derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: araf...

Ya kardeş ama şoyle bişey war 50bin yaptm ddin finale gitsen en iyi sınıfa girersin muhtemel iyi sınıflara ilgi gösterirler.Finalde hocaları gerçekten çok kaliteliydi bence her yönden donanımlıydı büyük çoğunlugu eger seviyen iyiyse finali mutlaka oneririm.Ama aman aman bi dersane de değil.Açı iyi diyolar bi git onlarla da görüş derim.

eyvallah hocam içimi rahatlattınız valla.zaten okul birincisiydim bu sene ama dershane konusunda talihsiz bir süreç yaşadım.yani altyapım iyidir bakalım inşallah seneye kazanmak nasip olur bize de.
  • ankara açı dershanelerinden birine giden var mı aramızda arkadaşlar.onlardan da bilgi almak istiyorum.
  • Acı dersanesı zaman kaybınında ötesi. Finale gitmedim hic ama kitle dersanesi sonucta eger dersane diyosan Üçler veya Nesibe aydını önerebilirim ama tuzlu biraz
  • üçler ve nesibe aydında indirim ne kadar alabilirim peki hocam ? açıkcası bu kadar bir dershaneye para bayılmak içimden gelmiyor.ama yine de fiyat olarak en son neye inerler merak ediyorum.
  • Bence pek fazla ındırım yapacaklarını dusunmuyorum eger uclerde tanıdık hoca felan bulursan ındırım yaptırabılırsın ama Nesibe aydın piyasaya kendını kabul ettırmıs bı dersane onun ıcın onun pek bı ındırım yapmaz sanırım. Tm ıcın ıyı dersaneler oldugunu dusunuyorum
  • Tm3 te hamda 6 bin derecem var. Var mı onerebileceginiz hem bana iyi bir indirim yapacak ve ilgilenecek dersane? Ankara'da.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o kadar para vermeye gücüm yetmez herhalde.napalım kaderimize razı oluruz artık :)
  • yukarı beyler bi öneri bi çözüm lütfen
  • Up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.