Şimdi Ara

Final Destination: Bloodlines (16 Mayıs 2025)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Eğer "ölümün" planlarını bozarsanız, işler çok karmaşık bir hal alabilir... #FinalDestination #Bloodlines - Son Durak: Kan Bağı 16 Mayıs'ta sinemalarda.

imdb :https://m.imdb.com/title/tt9619824/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ua-87 -- 26 Mart 2025; 14:42:59 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• O nasıl iş lan, tavandaki zincir düştü herifin burnundaki halkaya denk gelmekle kalmadı, takıldı. Biraz fazla zorlama olmadı mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu serinin de ekmeğini iyi yediler. lakin ilk film efsanedir. ilk filmi izleyinFinal Destination: Bloodlines (16 Mayıs 2025) 

• Thomas Anderson kullanıcısına yanıt

Ben ilk 3'e kadar ok'yim. Sonrası tırt.

• Fragman beni hiç sarmadı.1 kere izler geçerim.Serinin ilk 3 filmi hariç hiçbirini beğenmiyorum.

Fragmandaki eleman benim sevdiğim Mezar Buluşmaları serisinin 2. filminde oynuyordu.Gözüme sadece o çarptı fragmandan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ua-87 -- 6 Şubat 2025; 21:51:52 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu serinin en iyisi 2.filmdir net. bunu daha önce yaşayan kadının yanına gitmeleri vs. daha farklı diğer filmlerden

• Bu tarz filmlerin günümüzde en büyük problemi dijital kameralarla çekilmeleri. Eskiden böyle filmler kötü olsa bile analog kameralar vardı. Bunlar artık maliyetten kaçmak için dijitale döndüler. Filmler dikkat ederseniz devasa youtube videoları gibi duruyor.

Filmi çekecek olanların cv berbat. Muhtemelen izlemeye değmeyecek çöp bir şey gelir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gördüğüm en saçma sahne olabilir.

• Ed Wood kullanıcısına yanıt

Analogla da çekse dijitalle de çekse kurguda yine bir dijital medya aracı üzerinde dijital olarak kurgu yapılıp filmin renkleriyle, atmosferiyle oynanıyor. Ben tam olarak analog ile çekilince nasıl bir fark oluyor anlamıyorum. Renkler mi yapay duruyor? Tam olarak neyi kastettiniz YT videosu gibi diyerek?

Hocam bence asıl problem bu değil. Bu filmler zaten seyirciye vereceğini çoktan verdi ve defalarca kendisini tekrarladı. Her devam filmi çıktığında sadece karakterlerin ölüm şekilleri, oyuncular, mekan ve filmin isminin sonundaki sayı değişiyor. Başka hiçbir şey yok. İlk filmi izledin farklıydı, güzeldi. 2'yi izledin aynı şey ama güzeldi. 3'ü izledin eyvallah güzeldi ama aynıydı. 4, 5, 6.... Sürekli aynı şey olunca insan devam etmek istemiyor.

• Kartal Göz kullanıcısına yanıt

Ben zaten gereksiz devamların hepsine karşıyım. Çoğunu ya artık belli noktadan sonra izlemedim ya da düşük puan verdim. Çekilecek dert değil, ayrı. Ben daha çok filmlerin dokusundan, atmosferinden bahsediyorum.

Analogda film görüntüsü daha doğal ve organik oluyor. Post prodüksiyon daha zahmetli, çekilen film ancak banyo edildikten sonra izlenebiliyor vb. Bunlar dijitalde çok daha kolay yapılıp hem maliyetten hem de zahmetten kurtardığı için filmlerde plastik görüntüler oluyor. Günümüzde benzer problemler VFX içerisinde de var. Eskiden maketler, pratik efektler varken şimdi her şey daha cgi ve daha patlak girizgâhlarla dolu. Aşağıda verdiğim görüntü Final Destination 3 filmine ait.

Bahsetmek istediğim şey bu doğal görüntüyle alakalı. Filmlerin iyi ya da kötülüğünden bağımsız doku kaybından söz etmek istedim.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

Evet maketlerle yapılan görselliğin hissi kesinlikle VFX'ten çok daha farklı ve doğal bir hissiyat oluşturuyor. Hazır, tozlardan yapılan sözde meyve suyu ile gerçekten sıkılmış bir meyvenin suyunun tadı kadar farklı. Çok içen daha çok fark ediyor. Ama dijitalle çekilen görüntü ile analogu tam nasıl ayırt edebiliyoruz bunu anlayamıyorum. Evet yukarıdaki film sahnesi Final Destination 3 (2006) filminden alınma ve kare doğal duruyor doğru. Hatta ben 90'lar sinemasına abandığım için son 5-6 yıldır bu doğallığı daha da hatta dibine kadar hissediyorum. Ama bunu görüntülere bakıp da açıklayamıyorum. Var bir şey görüntülerde ama ne. Renklerle ilgili bir şey kesinlikle. Renkler mi doğala daha yakın, renk çeşitliliği (dağılımı heterojen ama detaylı) mi az, şimdikilerde insanların yüzleri mi hep filtre atılmış gibi. Belki bunu açıklığa kavuşturabilirsiniz diye yazmıştım esasında. Yoksa hissiyat ok, orada hemfikiriz. Mesela sizin de konusunu açtığınız The Substance (2024) filmi dijitalle mi çekilmişti? Hissiyat olarak öyleydi ama analogla çekildi derseniz itirazım olmaz. Sadece ayrıntıları merak etmiştim.

• The Substance de dijitaldi evet. O filmde baya uğraş var ama. Hem modellerde hem de işçilikte. Kamera arkasının eğlenceli yerlerini de izleyebilirsiniz hatta.

Final Destination: Bloodlines (16 Mayıs 2025)MUBIyoutube
    Writer-director Coralie Fargeat takes us behind the scenes of THE SUBSTANCE, her visionary latest. Have you ever dreamt of a better version of yourself? You. Only better in every way. You've got to try this new product. It changed my life. Now streaming exclusively in the US, Canada, UK, Ireland, Latin America, Germany, Netherlands, Turkey, India and more. 30 Days of Great Cinema Free: https://mubi.com/youtube Subscribe to our YouTube channel: https://mubi.io/2XVL0VN Follow us on Instagram: http://mubi.tv/299eJ7G Follow us on Twitter: http://mubi.tv/1PcdRyO Follow us on Facebook: http://mubi.tv/29adiHj  Follow us on TikTok: https://mubi.io/3w30MSP
    https://www.youtube.com/watch?v=8H64HNvXrqU
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt

5'ci filmle finali gayet iyi yapmislardi. gerek yoktu 6 filme

• devmanetihad kullanıcısına yanıt

Ben valla 3'ten sonrasını pek hatırlamıyorum. Hafızamdaki edindikleri yer ve önem bu. Bir havuzda ölüm sahnesi vardı 4'teydi galiba. O pembemsi kanı ve ölümleri görünce yav he he deyip geçmiştim. Aynı şeylerin kabak tadı vermesi bir yana ölüm çeşitlerinde bile yaptım-oldu şeklinde mantığın sınırlarını zorlayan saçma sahneler olunca insan soğuyor.

grain yok hocam o yüzden yapay duruyor yeni filmler ve diziler Final Destination: Bloodlines (16 Mayıs 2025) 

• Son Durak: Kan Bağı filminden yeni afiş yayınlandı.

• Final Destination: Bloodlines (16 Mayıs 2025)Warner Bros.youtube
    Death is a relentless son of a *****. #FinalDestination #Bloodlines - Only in Theaters and IMAX May 16. #FilmedforIMAX The newest chapter in New Line Cinema’s bloody successful franchise takes audiences back to the very beginning of Death’s twisted sense of justice—“Final Destination Bloodlines.” Plagued by a violent recurring nightmare, college student Stefanie heads home to track down the one person who might be able to break the cycle and save her family from the grisly demise that inevitably awaits them all. “Final Destination Bloodlines” stars Kaitlyn Santa Juana, Teo Briones, Richard Harmon, Owen Patrick Joyner, Anna Lore, with Brec Bassinger, and Tony Todd. The film is directed by Adam Stein & Zach Lipovsky. The screenplay is by Guy Busick & Lori Evans Taylor, and story is by Jon Watts and Guy Busick & Lori Evans Taylor. It is based on characters created by Jeffrey Reddick. “Final Destination Bloodlines” is produced by Craig Perry, Sheila Hanahan Taylor, Jon Watts, Dianne McGunigle and Toby Emmerich. The executive producers are David Siegel and Warren Zide. The behind-the-camera talent includes director of photography Christian Sebaldt and production designer Rachel O’Toole. The film is edited by Sabrina Pitre. The music is by Tim Wynn. The costumes are designed by Michelle Hunter. The casting is by Rich Delia. New Line Cinema presents A Practical Pictures / Freshman Year / Fireside Films Production: “Final Destination Bloodlines.” The film will be distributed in theaters and IMAX worldwide by Warner Bros. Pictures, in theaters only nationwide on May 16, 2025, and internationally beginning on 14 May 2025.
    https://www.youtube.com/watch?v=UWMzKXsY9A4
  • Yarış pistinde başlayan hariç, güzel bir seri . 5'in sonunu çok güzel bağlamışlardı ama bu yapımda ne planladıklarını pek anlayamadım doğrusu. Belki de oruç kafa ile trailer izlememem lazım. Ortalama bir şeyler bile ortaya çıkarsalar ben razıyım. Bu kadar uzatılan seriden pek bir şey beklenmemeli.

• Son Durak: Kan Bağı (Final Destination: Bloodlines) filminin fragmanı, 24 saat içinde 178.7 milyon kez izlenerek şimdiye kadar en çok izlenen 2. korku filmi fragmanı oldu.

Birincilik ise 197 milyon ile It filmine ait.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.