Şimdi Ara

Final Fantasy'e hangi oyundan başlamalıyım?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Başlıkta belirttiğim gibi final fantasy oyununa başlamak istiyorum fakat o kadar çok oyunu var ki hangisinden başlayacağımı bulamadım. Şu anda bilgisayarda 13 var fakat çoğu kişi tarafından serinin beğenilmeyen oyunu olmuş. Eski oyunlarını pek oynayabileceğimi sanmıyorum. Çünkü şu aralar yetirince nostalji yaptım ve bir sürü eski oyuna baktım o yüzden bana final fantasy'nin yeni oyunlarından hangisine başlamam gerektiğini söylerseniz sevinirim.

• Yorumlara bakma 13 çizgiselliği dışında gayet iyi oyun. 13 13-2 lightning returns diye gidersin. Çok eski olmasın diyosan type 0 hd veya pcsx2 emu ile 12 yi oynayabilirsin.
  • Final Fantasy VI Snes :( Yok böyle bir oyun muzikleri hikayesi uzunlugu Özenle yaratılmış her karakterin ayrı hayatları vs. GTX 980Tİ ile bile bana o oyunu oynattıysa
    Gelmiş geçmiş en iyi oyundur benim için.

0:10 da giren müzık Beni benden alır bak yine oynayasm geldi.Ustaların ellerine saglık.

Hatta ölmeden önce oynaman gereken 2 oyunu söylim.
    Chrono Trigger ve Chrono Cross

Bundada 0:15 de giren Müzik :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yildirim Özyiğit -- 24 Ocak 2016; 23:14:58 >

• Tavsiyeleriniz için sağolun. Dediğim gibi şu aralar eski oyun oynayamam ama ilerde kesin deneyeceğim. Şu an FF13 oynuyorum çok güzel bir oyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gelecekyolcusu -- 26 Ocak 2016; 21:07:48 >
  • Arkadaşlar şimdi ps4 alırsam hangi ff ile başlamalı.
    X hd mi type 0 mı alsam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kesinlikle X/X-2 hd.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adol125 -- 2 Şubat 2016; 15:05:51 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.