Şimdi Ara

FINAL FANTASY VII REMAKE | PS4 ANA KONU (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
586
Cevap
9
Favori
22.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sıra tabanlimi dövüş sistemi yoksa gerçek zamanlimi kesin bir bilgi varmı. Trailer güzel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostlar Final Fantasy oynamak istiyorum. Şu haberden sonra iyice merak saldım. Ancak nereden nasıl başlamalıyım malum bir çok oyunu var. Bana yardımcı olabilecek birisi var mı ?

• Ps5 gelse de en azından donanım bazlı sıkıntılar aşılıp oyuna eklenecek bir çok özelliği ff 15'de yaptıkları gibi es geçmemiş olurlar.
  • Hajime Tabata gittikten sonra oynanırlık değişmiş ve güzel bir şeye dönüşmüş . Buyurun yayınlanan yeni video . İzlerken insanın içi gidiyor valla

Here's the Teaser Trailer for #FinalFantasy VII Remake that was introduced just now at #StateofPlay.

Most of the plans are already in place in the run up to launch, so please bear with us a little longer until we can release more information next month – Tetsuya Nomura #FF7R

Bir sonraki ay oyun hakkında bilgiler gün yüzüne çıkacak bakalım neler .

• TheLuBu kullanıcısına yanıt
    Gerçek zamanlı
  • Neden sıra tabanlı değil, şu grafiklerde sıra tabanlı oynamak vardı
  • Karpuzcu. kullanıcısına yanıt
    Asıl sıra tabanlı olsaydı yazık olurdu şu grafiklere.

• quote:

Orijinalden alıntı: Floydian Pink

Dostlar Final Fantasy oynamak istiyorum. Şu haberden sonra iyice merak saldım. Ancak nereden nasıl başlamalıyım malum bir çok oyunu var. Bana yardımcı olabilecek birisi var mı ?
    Her oyunun geçtiği dünya ve senaryo farklı. O yüzden farketmez. Ben için serinin en iyi oyunu Final Fantasy 10 sonra 7.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zack06

Hajime Tabata gittikten sonra oynanırlık değişmiş ve güzel bir şeye dönüşmüş . Buyurun yayınlanan yeni video . İzlerken insanın içi gidiyor valla

Here's the Teaser Trailer for #FinalFantasy VII Remake that was introduced just now at #StateofPlay.

Most of the plans are already in place in the run up to launch, so please bear with us a little longer until we can release more information next month – Tetsuya Nomura #FF7R

https://twitter.com/FinalFantasy/status/1126610950784679937?s=20

Bir sonraki ay oyun hakkında bilgiler gün yüzüne çıkacak bakalım neler .
    Tetsuya Nomura candır.

Kazushige Nojima, Daisuke Watanabe, Motomu Toriyama
    Tetsuya Nomura, Yoshitaka Amano, Yusuke Naora Bu adamlar varsa oyunun sırtı yere gelmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

Asıl sıra tabanlı olsaydı yazık olurdu şu grafiklere.
    Oyunun orijinali sıra tabanlı o yüzden ben benim gibi eski final fantasy severler sıra tabanlı oynanışı seviyoruz. Umarım oyun ruhundan birşey kaybetmez. Trailerde sanki oyun da atb(Active time battle) sistemi ne benzer bir savaş sistemi var gibi geldi bana. Bu iyi haber.
  • Sıra tabanlı değil gibi videodan göründüğü kadarıyla. Psp'de Crisis Core diye bir Final Fantasy vardı. Savaş sistemi ona benziyor. Bence bu adamlar nasıl bir savaş sistemi getirirse getirsin iyi iş çıkarıyorlar. Önemli olan birebir Ps1 klasiği kalitesinde bir içerik sunması.

• Oyunun bölümler halinde çıkacak olmasını hala kabullenebilmiş değilim. Son bölümden sonra inşallah kutulu sürümü çıkar da, alırız, doya doya oynarız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLuBu

Oyunun orijinali sıra tabanlı o yüzden ben benim gibi eski final fantasy severler sıra tabanlı oynanışı seviyoruz. Umarım oyun ruhundan birşey kaybetmez. Trailerde sanki oyun da atb(Active time battle) sistemi ne benzer bir savaş sistemi var gibi geldi bana. Bu iyi haber.

Alıntıları Göster
    O zamanın teknolojisi ile sıra tabanlı olması daha iyi bir seçim olmuştur tabii ama şimdi göze batar bence. Bu türü normalde severim yanlış anlaşılmasın ama nasıl ki Persona 5 sıra tabanlı olmalıyken bunun da olmaması gerektiğini düşünüyorum.

• eski tarz oynamayanlar maalesef turn base olayını sevmez . Yeni nesil artık vur öldür tarzı seviyor ve de gördük FF 15'in nasıl heba edildiğini.

Oyun final fantasy crsis core tarzı olmuş ve de çok güzel olmuş. Gerçi Tetsu abimiz ne yaparsa sağlam yapar.

Ayrıca oyun bu sene çıkacak lakin full sürüm olarak mı yoksa part halinde ilk part mı çıkacak belli değil umarım full sürüm çıkar da alır tadına vararak oynarız .

Önümüzdeki ay umarım her şey daha çok belli olur .

Not : Bu yazıyı yazarken aklıma geldi yazmasam olmaz dedim . Final Fantasy 13'de domates dövüyoruz diye oyunu yerin dibine sokup bütün FF serisine laf atan insanlar geldi bir anda aklıma . Hey gidi günler hey 😂😂😂

Ff evreninde tartışmasız en sağlam hikayeye ve anlatıma sahip tek oyun Final Fantasy 7'dir .

• Eski oyunculara fan service için turn basedi opsiyonel olarak sunabilirler.

• Oyun ta 2015'de duyurulmuş yahu. Zaman ne çabuk geçiyor. Bu oyun Ps 4 exc. mi olacak arkadaşlar?

• evo_4 E kullanıcısına yanıt
    Evet exclusive oyun. PS4 için geliştiriliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Venomstr

Evet exclusive oyun. PS4 için geliştiriliyor.
    Time EXC olmasın hocam.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.