Şimdi Ara

FINAL FANTASY VII REMAKE | PS4 ANA KONU (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
586
Cevap
9
Favori
22.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zack06

İlk başlarda 6 part olacağı ve 2 , 3 ayda bir çıkacağını söylenmişti diye hatırlıyorum.
    6 part olacak ve her seferinde 300 tl istenecekse çok ama çok kötü.umarım tek fiyata alabileceğimiz bir sistem olur.onada uçuk bir fiyat istemezlerse.şu an zannetmiyorum psn deki ön siparişin herşeye sahip olacağız anlamına geldiğine.kesin net bir açıklama olsa.
  • ykrr kullanıcısına yanıt
    Kesin bir haber duymayı bekliyorum bende . Her ay da çıksa yine de bu oyun part halinde oynanacak bir oyun değildir.

Ben partlar bitince tam sürüm çıkınca almayı düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Kesin bir haber duymayı bekliyorum bende . Her ay da çıksa yine de bu oyun part halinde oynanacak bir oyun değildir.

Ben partlar bitince tam sürüm çıkınca almayı düşünüyorum.
    3 ayda bir çıkacaksa 6 part olacağınıda var sayarsak 1 buçuk sene yapar.o kadar beklemek çok ta uzun bir zaman değil ama eğer 3 ay değilde 5 6 ayda bir gelecekse ve part sayısı çok sa sıkıntılı olur.
  • E3 2019 traileri 5 defa izledim abartısız Bu remake olmuş. Resident Evil 2 Remake den aldığım hissi aldım videodan. ATB yi de görünce daha bir sevindim çünkü orijinal savaş sistemine dokunmasınlar Final Fantasy 15 rezil olmuştu. Bir de summonlarda Final Fantasy 10 dan aldığım hiç bir hissi diğer final fantasy lerden alamadım. FF 15 de resmen summonlar ı show olarak kulanmışlardı. aklıma geldikçe sinirim bozuluyor. FF serisindeki en kötü oyun olur FF 15.
  • Adamlara kaç bölüm olarak çıkarmayı düşünüyorsunuz diye sormuşlar. Bizde bilmiyoruz demişler.
  • Bu arada oyun pre order olarak gelmiş psn'e ve full game yazıyor. Acaba oyun full olarak mı çıkacak. Görünen öyle

Buyurun aşırı detaylı ATB kullanımı ve oynanış videosu

• quote:

Bu arada oyun pre order olarak gelmiş psn'e ve full game yazıyor. Acaba oyun full olarak mı çıkacak. Görünen öyle

Buyurun aşırı detaylı ATB kullanımı ve oynanış videosu

Çok bölümlü saganın ilk kısmı
    açıklamadaki bu ifade canımı sıkmıştı.sanırım her parta para vereceğiz.bu deluxe edition dakş açıklama normale hiç bakmadım.bir umut hepsi olur bunda diye.bakarsın bir ultimate gelir ama o da her halde 700 tl felan olur.

• ykrr kullanıcısına yanıt
    Oyunun çıkışını beklemek gerekiyor anlaşılan

• İlk part ana oyunun Midgar'dan çıkışına kadar olan kısmı ele alacakmış.

Dolayısıyla Tifa, Vincent gibi karakterler de yer almayacak sanırım. Orjinal oyunda Midgar'ın bulunduğu kısım oyunun yüzde 10 bile değildi. Anlaşılan bu oyun yeniden yapımın ötesinde yeni pek çok unsurun da ekleneceği yeniden ele alınacak bir yapım olacak.

Oyunun iki bluray disc olarak geleceği söyleniyor. Oyunda her çıkacak partin bir oyun büyüklüğünde olacağı da belirtiliyor.
  • Artık full ne zaman çıkar o zaman alırım

• Episodik bir oyuna 60$ çekemezler bence. Umarım tam ücreti bu sekildedir de çıktıkça oynayabiliriz.

Oyunda yeni sahneler olacağı çok açık. Cloud'un motoruna Jessie'nin de bindiğini görüyoruz fragmandan. Motorsiklet mini oyunu oyunda midgarddan çıkarken vardı ve o kısımda Avalanche'in diğer üyeleri yoktu bildiğiniz gibi. Keşke kurtarabilsek Avalanche üyelerini remakete.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tuomir

Episodik bir oyuna 60$ çekemezler bence. Umarım tam ücreti bu sekildedir de çıktıkça oynayabiliriz.

Oyunda yeni sahneler olacağı çok açık. Cloud'un motoruna Jessie'nin de bindiğini görüyoruz fragmandan. Motorsiklet mini oyunu oyunda midgarddan çıkarken vardı ve o kısımda Avalanche'in diğer üyeleri yoktu bildiğiniz gibi. Keşke kurtarabilsek Avalanche üyelerini remakete.
    bölüm başı çekmezlerde en az 40$ alırlar ama.zack 6 part demnişti.ama yeni eklemeler ve parada tatlıgelirse aquare 10 part düz hesap yapar oyun ortalama 400$ olur.sonrada duruma göre 3-5 skin DLC si silah DLC si olur sana 500$.çok garip ve sıkıntılı olacak bu oyun oyuncular için(sahip olma bakımından.)
  • Tuomir kullanıcısına yanıt
    Psn'deki fiyat ( tam oyun yazıyor ) 300 TL. Umarım dedikleri gibi tam oyundur yoksa her part çıktığında 300 TL denilirse alanların vay haline.

2 disk olursa fiyat da 500 - 600 olur sanırım .

• Final Fantasy VII Remake'in ilk bölümü açıkça ortaya çıkarılırken, gelecek hala askıda. Square Enix'in bile, bu çok beklenen bir remake bölümünün kaç bölüme yayılacağından ve hatta genel geliştirme sürecinin ne kadar süreceğinden emin değil gibi.

Oyun Bilgilendiricisi tarafından Final Fantasy VII Remake'in kaç bölüm içereceği hakkında önceden soru sorulduğunda, yapımcı Yoshinori Kitase oldukça açık bir cevap verdi. “Kesin olarak söyleyemeyiz çünkü kendimizi tanımıyoruz” dedi Kitase. Bu cevap oyuncuları ve bekleyenlerini biraz endişelendirebilir; çünkü, remake'nin sadece ilk bölümünü oynamak için neredeyse dört yıl beklemeleri gerekiyordu. Final Fantasy VII Remake'in ikinci bölümü planlama aşamasında görünmekle birlikte, Square Enix'in şu anda ne içereceğinden emin değil gibi görünüyor.

Final Fantasy VII Remake'in ilk kısmı neredeyse tamamlandıysa, bir sonraki bölümlerdeki gelişmelerin daha hızlı olacağı düşünülüyordu. Ancak şu anda bunun net bir cevabı görünmüyor. Konuyla ilgili olarak, Kitase'nin kendisi açıkça “Dramatik olarak daha kısa olmasını beklemiyorum” dedi.

Bir anlamda mantıklı geliyor. Karakter modelleri gibi ana varlıklar zaten mevcut olacak olsa da, sıfırdan yapılması gereken birçok unsur var. İlk bölüm ağırlıklı olarak Midgar'da yer alırken, Nibelheim gibi yerler ve Yuffie ve Cait Sith gibi karakterler henüz yapılmamıştır.

“İlk oyunda yapılmış olan çalışmalar nedeniyle, ikinci oyunun geliştirilmesinin daha verimli olacağını tahmin ediyoruz” diyor. Bir sonraki gelişimin ne kadar süreceği konusundaki gerçek cevap muhtemelen her iki cevabın bir karışımı olabilir. Ek olarak, Final Fantasy VII Remake’in geliştirilmesinin ne kadar sürdüğünü de bilmiyoruz, çünkü ilk açılışını izleyen devasa bir yeniden başlatmadan geçti.

Final Fantasy VII Remake destanının tamamını deneyimlememiz için çok uzun bir süre beklememiz gerekecek olsa da, Square Enix her bir parçanın kendini iyi hissetmesini sağlamak için çok çalışıyor. İlk bölüm iki Blu-Ray diskten oluşacak ve çoğu ana Fantasy Final Fantasy oyunuyla karşılaştırılabilir bir uzunluğa sahip olacak.

Daha fazla bilgi için

Bu adamlar ne diyor arkadaş ilk bölüm 2 disk diyor kaç disk çıkacak böyle giderse 10 disk olur artık oyuna bir konsol parası veririz 😂😂

• Oyun sandigimizdan da uzun olacak. Ve muhtemelen Remake Volume 2 adıyla devam edecektir. Bu durumda ilk bölümün son bossu da netleşmiş oldu gibi bir sürpriz yaşanmazsa Rufus olacak.

PS1e çıkan ilk oyun grafiksel anlamda kötü olsa da şu anki nesile uygun olarak yeniden yapıldığında epey büyük bir oyun oluyor. Piksel piksel gördüğümüz bütün o karakterler, resimden ibaret olan bölüm dizaynları, açık dünyasıydı gemisiydi, uçağıydı, denizaltisiydi derken bunları günümüz teknolojisiyle yeniden modellemek ve yeniden kurgulamak oldukça uzun sürecek gibi görünüyor.

Bari ilk diskin bittigi yere kadar olsaydi diyorum. Ancak dusundum de midgarddan kutsal diyara nasıl gittiklerini bayağı bayağı unutmuşum.

• Tuomir kullanıcısına yanıt
    Sanırım midgard'dan sonra ki ilk durağımız wutai kasabasıydı. Oradan bir dizi görevler yaparak önce yuffie sonrasında da wincent'ı gruba dahil ediyorduk. Hatırladığım kadarıyla bu şekildeydi.

• işte SONY den beklediğim hareket buydu beklentim buydu ve gerçekleştiBu yüzden SONY

• FF7 gibi bir serinin en ince detayına kadar anlatılıp sunulacak olması mutlu etse de serinin tamamlanması belki 4-5 yılı rahat bulacak gibi. Hele böyle bölüm bölüm gelecek ise işimiz iş, özellikle her bölüm full oyun fiyatına olursa bu dahada büyük bir sıkıntı yaratır.
  • Anlatılanlara bakılacak olursa, her part için belirlenen süreler de düşünüldüğünde her part için 300 TL gibi rakamlara hazır olun arkadaşlar. Daha tamamlanmamış bir oyun yokken ortada ''full oyun 300TL'' anlamından; tamamlanan partın tamamı anlamını çıkarabiliriz.

• Oyunun tamamı 2025'ten sonraya sarkabilecek kadar geniş bir yapım olacak herhalde. Hatta kötümser senaryolardan birinde hiç tamamlanmayacağı yönünde tahminler de var. İlk bölüm Midgar'dan kaçış ile son bulacak, geri kalanı diğer iki bölüme ama cidden ben de umutsuzluğa kapılmaya başladım. Ya bu adamlar çok tembeller ve asıl projeleri bu değil ya da FF7'in ekmeğini sonuna kadar yiyelim mantığındalar. Bana ilk senaryo daha mantıklı geliyor, Kingdom Hearts 3'ün yapımının bitirilmesinin beklenmesi, arada yapımcı ekibin değiştirilmesi gibi nedenler de var. Yani bir de bu oyun nesiller arası bir oyun olacak, oyunu PS4'te alıp, PS5'te bitireceğiz gibi duruyor, devam oyunlarının PS4'e gelme ihtimali var mı onu da bilmiyorum?

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.