Şimdi Ara

FINAL FANTASY VII REMAKE | PS4 ANA KONU (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
586
Cevap
9
Favori
22.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: İdrak İstimlak

Oyunun tamamı 2025'ten sonraya sarkabilecek kadar geniş bir yapım olacak herhalde. Hatta kötümser senaryolardan birinde hiç tamamlanmayacağı yönünde tahminler de var. İlk bölüm Midgar'dan kaçış ile son bulacak, geri kalanı diğer iki bölüme ama cidden ben de umutsuzluğa kapılmaya başladım. Ya bu adamlar çok tembeller ve asıl projeleri bu değil ya da FF7'in ekmeğini sonuna kadar yiyelim mantığındalar. Bana ilk senaryo daha mantıklı geliyor, Kingdom Hearts 3'ün yapımının bitirilmesinin beklenmesi, arada yapımcı ekibin değiştirilmesi gibi nedenler de var. Yani bir de bu oyun nesiller arası bir oyun olacak, oyunu PS4'te alıp, PS5'te bitireceğiz gibi duruyor, devam oyunlarının PS4'e gelme ihtimali var mı onu da bilmiyorum?
    Benim kızım değilde, ileri de torunum bitirir o zaman herhalde oyunu. 50 li yaşlarımızda torunumuza sorarız, son part çıktı mı ? nasıl bitti diye.

• İşin açıkçası oyunun ne zaman biteceği belli değil. Milleti 2015 te gazladilar, TV programlarında ağlattılar ama 4 koca yıldan sonra oyunun ancak çeyreğini verecekler. Kalanı ne zaman, hangi platformlara gelecek belli değil. Yani PS4 sahipleri bu oyunu hangi platformda bitirecek bilemiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zack06 kullanıcısına yanıt
    Emre baba bu oyun alınır mı ne diyorsun ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Japon RPG sevenler kesinlikle alıp oynamalı. Gelmiş geçmiş en iyi jrpg hikayesine sahip. Ayrıca normal oyun eğer düz gidilip bitirilir ise 28 saat sürüyor ve midgard'dan çıkış süresi 3 - 4 saat arasında hadi level kas falan de 5-6 saat sürer. Lakin firma bu bölümü 2 Blu-ray yapmış ve ilk part olarak sunuyor .

Hikayesi derin olan bir oyunun ilk partını oynadıktan sonra ikinci partın ne zaman geleceği belli olmayan bir oyun olacak. O yüzden sana tavsiyem oyunun full sürümü çıktığında alıp oynaman yoksa bu şekilde hiçbir şey anlamazsın ve boşuna oynamış olursun

Benim fikrim bu gerisi sana kalmış

• Tamamlanmadan alınmaz. Böyle bir efsane yarım yamalak oynanırsa tat vermez.
  • PC için olan versiyonu indirdim dün ve oynayama başladım tekrar. Hakikaten keyifli yahu. Final Fantasy VII, VIII ve IX ciddi anlamda bu evrenin en baba serileri ve hikayesi ve oynanışı ile en sağlam olanları.
  • Final Fantasy VII Remake'in PlayStation 4'te yayınlanacağını biliyoruz ancak, PS4'ün yanı sıra merakla beklenen oyunun hangi platformlarda olacağını merak konusuydu ve Square Enix yaptığı açıklamada bu konuya netlik kazandırdı.
    "En azından şimdilik, başka platformlarda yayınlamak için “planların olmadığını” söyledi.

• quote:

Orijinalden alıntı: zack06

Final Fantasy VII Remake'in PlayStation 4'te yayınlanacağını biliyoruz ancak, PS4'ün yanı sıra merakla beklenen oyunun hangi platformlarda olacağını merak konusuydu ve Square Enix yaptığı açıklamada bu konuya netlik kazandırdı.
    "En azından şimdilik, başka platformlarda yayınlamak için “planların olmadığını” söyledi.
    Oyunun bölüm bölüm olması çok kötü. Başka platformlardan bize ne squareenix.
  • TheLuBu kullanıcısına yanıt
    Evlenirsek tam sürümü çocuklar oynar artık 😂😂

• Bu oyun akar akar
  • iyi de hem oyun ucleme olacak episodik cikacak diyorlar ve ilk oyun sadece midgarda gececek diyorlar. Midgar oyunun prologue u nerdeyse yuzde 10 u eder oyunun. nasil bukadar genis super en iyi jrpg olacak diye konusuyorlar? FF7 severim ama remake konusunda suphelerim var. ilk oyunun cikmasi bile bu kadar uzun surecekse devami ne zaman cikacak? 2025-30 a kadar grafiksel gelisimi nasil saglayacaklar? devamindaki oyunlarda nasil bir grafiksel fark olacak? ben tam bir oyun olmasini isterdim ama bu konular kafami karistiriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stardust092 -- 29 Temmuz 2019; 11:30:20 >
  • Oyunun tamamını bitirip de 1 sene içinde bölüm bölüm yayınlanabilir hemen enseyi karartmayın. Oyun yıllardır geliştiriliyor. Seneye zaten Ps5 çıkıyor, daha da uzatıp eski nesil bir cihaza oyunu çıkartmak gibi bir risk almazlar.

• Yeni gelişme var mi? Ön siparışe gelmis oyun. Part faln ugraştirmazlar insallah.

• FFVII Remake Boxart

FINAL FANTASY VII REMAKE | PS4 ANA KONU
  • evo_4 E kullanıcısına yanıt
    Ama bu kalan bölümleri yeni nesile getirmeyecekleri anlamına da gelmiyor, şahsen ben güvenmiyorum bunlara...

• PS4'e destek 2-3 yıl daha devam edeceğini açıklamışlardı. ( 2020 - 2022 )
    Planlarını ona göre yaptıklarını varsayarsak diğer bölümlerde yapımlara başlanmıştır büyük ihtimal.:)

Sonrasında PS5 için Ray Tracing destekli olarak gelebilir. Yada Paket halinde düşünülebilir.
  • Desteğin eski nesle göre daha uzun olacağını biliyorum ama bu oyun hakkında bende bayağı bir şüphe var. Keşke oyun fazla uzamadan bitse ama cidden zor görünüyor bu ihtimal.

• quote:

Orijinalden alıntı: İdrak İstimlak

Desteğin eski nesle göre daha uzun olacağını biliyorum ama bu oyun hakkında bende bayağı bir şüphe var. Keşke oyun fazla uzamadan bitse ama cidden zor görünüyor bu ihtimal.
    Evet malesef herkes için öyle, oyun hakkında planları, nasıl bir gidişatları olacak çünkü bir yandan Remake bir yandan sonraki oyunlar için Remastered.

Bekleyip göreceğiz artık yada çıktıktan sonra Bir sonraki bölümleri nasıl tanıtacaklar yada duyurusunu nasıl yapacaklar. :)

Oyun Konferanslarında mı yoksa farklı etkinliklerde mi bilmiyoruz.

Onun için size hak veriyorum haliyle. :)
  • FINAL FANTASY VII REMAKE for TGS 2019

• oyun bildiğin komple değişmiş

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.