Şimdi Ara

FINAL FANTASY VII REMAKE | PS4 ANA KONU (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
586
Cevap
9
Favori
22.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    full sürüm 6'ya çıkmazsa 5'e alınır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zack06 kullanıcısına yanıt
    şaka maka square bu kafayla ve de oyuna ekstralar ekleyeceklerinide var sayarsak,paranın tatlı gelme ihtimalini de koyarsak PS6 ya kafar sarkma ihtimali şaka olmaya bilir.
  • FINAL FANTASY VII REMAKE | PS4 ANA KONU
  • Klasik sıra tabanlı sistemin seçeneklere eklenmesi efsane bir haber yalnız, bundan önce gösterilen mekanikler bence çok kötüydü, eleştiri bile almış olabilirler bu konuda. Her şeye rağmen part olayı oyunu almamak için gayet yeterli bir sebep, 5 yıl oldu ve hala ilk part çıkmış değil, umarım oyunu tamamlıyorlardır zira 5 yıl tek bir part için çok uçuk bir süre.

• Choco/mog summon'ını almak için midgarddan çıkmış olmamız gerekiyor. Acaba bizi mi yiyorlar

• melkor23 kullanıcısına yanıt
    Uzun sürmesinin nedeni sıfırdan bir grafik motoru yazmalarından dolayıdır diye düşünüyorum ama ikinci part 5 sene değilde bi 2 en fazla 3 sene sürebilir belli de olmaz belki daha kısa da sürebilir çünkü ortada motor hazır.

Seçeneklere ATB eklenmesi mükemmel ötesi bir şey sürekli yazıyordum ATB sistemi olmazsa oyunun yapısına aykırı olur diye sonunda eklenmiş bizde bu şekil oynarız kim ne şekil oynarsa oynasın

• Kapak tasarımındaki tarih güncellemesini twitter da görünce fark ettim, 3 Mart 2021'e kadar PS4'e özel kalacak yazıyor. Part 1'den bir sene sonra, bu tarih aynı zamanda part 2'nin de çıkış tarihi muhtemelen. Her yıl bir part olarak düşünmüş olmaları yüksek ihtimal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zack06

Uzun sürmesinin nedeni sıfırdan bir grafik motoru yazmalarından dolayıdır diye düşünüyorum ama ikinci part 5 sene değilde bi 2 en fazla 3 sene sürebilir belli de olmaz belki daha kısa da sürebilir çünkü ortada motor hazır.

Seçeneklere ATB eklenmesi mükemmel ötesi bir şey sürekli yazıyordum ATB sistemi olmazsa oyunun yapısına aykırı olur diye sonunda eklenmiş bizde bu şekil oynarız kim ne şekil oynarsa oynasın
    Oyunu ne zaman alırız bu fiyatlarla.
  • TheLuBu kullanıcısına yanıt
    full sürüm ne zaman çıkarsa o zaman alınır . Bu haliyle konu sıfır hiçbir şey yok boş oyun benim için ama yeni oynayacak birisi için yeni oyun

• Final Fantasy VII Remake - The Game Awards 2019 Fragmanı | PS4

• Final Fantasy VII Remake - Yeni Ekran Görüntüleri

FINAL FANTASY VII REMAKE | PS4 ANA KONU

• Müthiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Venomstr

Müthiş.
    Gerçekten öyle güzel görünüyor.. :)
  • Yeni Ekran Görüntüleri 1/1

• Umarım şu part tercihi ellerinde patlar, satışların çok düşük seviyelerde kalmasını umuyorum ama çılgınlar gibi de bekleniyor lanet oyun, ben bile zor tutuyorum kendimi.
  • Final Fantasy VII Remake 10 Nisan'a ertelendi!

SQUARE ENIX® bugün FINAL FANTASY® VII REMAKE için küresel çıkış tarihinin 10 Nisan 2020 olacağını duyurdu .

Aşağıda geliştirme ekibinden bir mesaj var:

“ Çoğunuzun FINAL FANTASY VII'nin serbest bırakılmasını dört gözle beklediğini biliyoruz. REMAKE ve üzerinde çalıştığımız şeyi deneyimlemek için sabırla bekliyoruz. Vizyonumuzla uyumlu bir oyun sunmamızı ve beklemekte olan hayranlarımızın hak ettikleri kaliteyi sağlamak için, çıkış tarihini 10 Nisan 2020'ye taşımaya karar verdik.

Oyuna son cila uygulamak ve size mümkün olan en iyi deneyimi sunmak için kendimize birkaç hafta daha vermek için bu zorlu kararı veriyoruz. Tüm ekip adına, herkesten özür dilemek istiyorum, çünkü bunun oyunun biraz daha uzun süre beklenmesi anlamına geldiğini biliyorum.

Sabrınız ve sürekli desteğiniz için teşekkür ederiz ” - Yoshinori Kitase, FINAL FANTASY VII REMAKE yapımcısı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 14 Ocak 2020; 17:28:22 >

• FINAL FANTASY VII REMAKE Theme Song Trailer

• Final Fantasy 7 Remake Time Exc. süresini 10 Nisan 2021'e kadar uzattı. :

Final Fantasy 7 Remake Exclusivity Shifted Until April 2021

IGN
    Final Fantasy 7 Remake Exclusivity Shifted Until April 2021 - IGN
    https://www.ign.com/articles/final-fantasy-7-remake-exclusivity-shifted-until-april-2021

• FINAL FANTASY VII REMAKE Theme Song Trailer izledim gerçekten müthiş olmuş.
  • New Final Fantasy VII Remake key visual

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.