Şimdi Ara

FINAL FANTASY VII REMAKE | PS4 ANA KONU (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
586
Cevap
9
Favori
22.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hey gidi final fantasy hey

• Final Fantasy 7 Remake - Opening Movie

• Final Fantasy VII Remake File Size is 100 GB

https://www.playstationlifestyle.net/2020/02/17/final-fantasy-vii-remake-file-size/
    FINAL FANTASY VII REMAKE | PS4 ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 18 Şubat 2020; 11:54:57 >

• 100 gb lık ne var bunda bu kadar ilginç. Türkçe dışındaki tüm dillere dublaj mı yaptılar.
  • Demo bugün çıkmış, deneyen var mı?
  • Kotaku'nun Jason Schreier'ı 4 saat önce yazısında anlatmış:
    kotaku.com
    3 Hours With Final Fantasy VII Remake: Thrilling, But Jarring
    https://kotaku.com/3-hours-with-final-fantasy-vii-remake-thrilling-but-j-1842011346/amp

Kısacası oyunun orjinalindeki Midgar kanalizasyonunda abs ile karşılaşmaya kadar oynatmışlar chapter atlaya atlaya. Shinra's headquarters kısmında bittiğini varsayıyorum dediğine göre bu adam, kesin orada bitecektir. Bilenler Jason Schreier'ın nasıl bir endüstri tilkisi olduğunu bilir; Nosferatu'nun gazeteci versiyonu.

Yazının tamamını 15 dk ayırıp okuyun çünkü çok fazla bilmediğim detay ve mekanik farklılıkları var. Zamanında ısınamamıştım bu oyuna ve hiç bitiremedim. FF-XIII, FF-X ve FF-V oynarım hala hatta 13'e yeniden başladım ama 7'yi hep bıraktım. Tezden başımı kaldırabilirsem 13 bittiğinde bu sefer FFVII'yi bitirmeyi düşünüp aldım.

Oyuna o kadar şey eklemişler ki yeni bir oyun olmuş kanısı var. Oturup oynanışı izlemelik bir oyun yerine tecrübe etmek lazım sanırım. 40 saatlik yeni içeriğe sahip bir FF-VII adını taşıyan, orjinal oyunun belki 10'da 1'ini hikaye olarak içerip yeni bir hayal gücü ve vizyonla tekrardan yapılmış bir oyun serisinin sadece ilk oyununa $60 verip veremeyeceğinize ve diğer oyunlarının çıkmasını bekleyip bekleyemeyeceğinize bağlı artık herşey.

• Pro’da biraz Frame düşüşleri var ama oyun mükemmel olmuş.

• Demoyu bugün denedim,kesinlikle çok iyi duruyor ve türü sevmeyenleri bile kendine rahat bağlar.Herşey o kadar güzel düşünülmüş ki,combo sistemi,kısa yollar,limit breaker ın zaten hastasıydım FFXV'den buraya da koymaları güzel olmuş ve düşünün bunun üzerine summon,spell fonksiyonlarıda ekleniyor,kim bilir daha neler neler.Grafikler zaten bu neslin bence en iyileri arasına girer,hem kaplamalara animasyonlara abanıp hem de fizik görmek beni şaşırttı,genelde biri olunca diğeri eksik kalıyordu.Oyun herşeyiyle olmuş diyebiliriz.Sadece 2 eksiği var bana göre;

1)Fiyat bizi çok aşar(standart fiyat olsada benim durumumdaki arkadaşlar anlayacaktır)

2)Chapter chapter a-lın-maz!Mutlaka full sürüm diyeceğim artık geldiğinde düşünülebilir fakat durumu olan zaten yapıştırsın ön spariş.

• Normal PS4 üzerinden oynadım. Frame düşüşü yaşamadım. Oyun gayet akıcı oynandı. Yenin sistem çok güzel olmuş.

Karakterler arası geçiş çok hızlı, karakterlerin kontrolleri çok iyi, yeni skill ve summonlarla çok daha derinlikli ve keyifli bir oynanış vaad ediyor.

Tek sıkıntısı oyunun geçeceği belirtilen şehir olan Midgar'ın kendi içinde çok çeşitliliğinin olmaması olabilir. Ama sanırım yeni içerik ve senaryoda farklı yorumlar hatta farklı bir bakış var da deniliyor. Part part olması elbette kötü ama. Bu nesildi alacağım son 3-4 oyundan biri bu olacak gibi duruyor.

Ön sipariş vermeyi değerlendiriyorum.

Artan döviz kuru nedeniyle PSN'deki fiyatın zamlanma ihtimali var bence.
  • Oyunu normal de denedim güzel olmuş ön sipariş vermem ama yaza doğru ucuzladığında alınıp keyifle oynanır. Bu akşamda klasik olan seçeneği seçeceğim sıra tabanlı onda mı oluyor demonun içine koydular mı görmüş oluruz. Grafiklerde ben hiç sıkıntı görmedim çok güzel yapmışlar oyunu.
  • RE7 Remake, RE3 Remake, TLU2 ve Ghost of Tsushima ile PS4 evrenine veda etmeyi planlıyorum ve bu oyunların tamamını edinmek için bütçe mi ayarladım. Sigaramız alkolümüz yok. Bizim sigaramız alkolümüz de bu oyunlar.
  • Part 1 gold olmuş.
  • Demoyu yeni oynama fırsatım oldu ve bu kadar güzel olacağını beklemiyordum. Grafik, atmosfer, kontrol ve eğlence adeta kardeş gibi çalışıyorlar oyunda. Eski ATB savaş sistemi oyuna o kadar güzel yedirilmiş ki hayretler içerisinde kaldım. Oyun içi aksiyon ve ara sahneler arasında ki geçişler çok oturaklı olmuş. Oyun menüsü şapka gibi oturmuş kafaya. Gayet basit ve arayüzü oyuncu dostu olacak şekilde hazırlanmış.

Tek üzüldüğüm nokta bonus olarak birde summon çağırsaydık iyi olurdu. Demo sonunda ise eski dosta merhaba diyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheLuBu -- 3 Mart 2020; 20:55:29 >

• Oyunun demosunu oynadım ve diyebileceğim tek şey BAYILDIM !! Harika olmuş.
  • Demo linki:

Not olarak da ekleyelim:

Demoyu 11/05/2020 tarihinden önce indirenler için 10/04/2020 tarihinde özel bir tema indirilebilir olacak.

-----

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 4 Mart 2020; 1:54:7 >

• Oyunun hastası olarak demoyu oynamadım çünkü yarım oyun oynanmaz . Şu bir gerçek ki ana hikayesi 28 saat süren bir oyunu part halinde çıkararak yeni oyunmuş gibi yutturmaları kabul edilemez .

İlk part oynayanlar zaten normal bir oyunmuş gibi oynayacaklar ama gerçek hikayeden uzak olacaklar kimin kim olduğunu bilmeden .

Bir oyunu oynattıran belki de en önemli olan şey hikayesidir ki böyle yılların en iyi hatta en mükemmel jrpg oyunu olan Final Fantasy 7 ( bu oyunu öne çıkaran yegane unsur diyebilirim ) hikayesel olarak part part çıkması çok kötü.

Neyse ucuza bir şekilde yıllar sonra denk gelirse alır oynarım zaten full sürüm PS5'e anca çıkar 😁😁

• Oyun akıyor, mükemmel yapmışlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Final Fantasy VII Remake - Demo Gameplay | PlayStation Underground

• Demoyu çok beğendim. En iyi remake bu olacak herhalde.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.