Şimdi Ara

FINAL FANTASY VII REMAKE | PS4 ANA KONU (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
586
Cevap
9
Favori
22.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zack06

eski tarz oynamayanlar maalesef turn base olayını sevmez . Yeni nesil artık vur öldür tarzı seviyor ve de gördük FF 15'in nasıl heba edildiğini.

Oyun final fantasy crsis core tarzı olmuş ve de çok güzel olmuş. Gerçi Tetsu abimiz ne yaparsa sağlam yapar.

Ayrıca oyun bu sene çıkacak lakin full sürüm olarak mı yoksa part halinde ilk part mı çıkacak belli değil umarım full sürüm çıkar da alır tadına vararak oynarız .

Önümüzdeki ay umarım her şey daha çok belli olur .

Not : Bu yazıyı yazarken aklıma geldi yazmasam olmaz dedim . Final Fantasy 13'de domates dövüyoruz diye oyunu yerin dibine sokup bütün FF serisine laf atan insanlar geldi bir anda aklıma . Hey gidi günler hey 😂😂😂

Ff evreninde tartışmasız en sağlam hikayeye ve anlatıma sahip tek oyun Final Fantasy 7'dir .
    Aşağıda arkadaşın paylaştığı 2015-2019 karşılaştırma videosunu ayrıntılı izleyin. 2015 de ff15 gibi bir savaş sitemi olduğu belli. 2019 da büyük tepki aldıkları belli limir break harici 2 adet bar eklemişler sağ alt köşeye. Oyun ATB olacak bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheLuBu -- 12 Mayıs 2019; 16:43:36 >

• TheLuBu kullanıcısına yanıt
    Şuan için Exc. Sonra ne olur bilemem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • venomstr kullanıcısına yanıt
    Exclusive olmasına rağmen bir Days Gone kadar bile ses getirmemesi garip. Tabiki bekleyeni çok fazladır ama şayet bu oyun exclusive ise Sony en büyük şamarı burdan indirmiş yahu. Helal olsun. Gerçi SquareEnix çok kaypak firma. Ben pc ve Xbox için de çıkacağını düşünüyorum.

• Şahsen dövüş sistemini beğenmedim, FF15'deki gibi Active&Battle ile çok benzerlik gösteriyor. Square klasik sıra tabanlı ATB sisteminden çıktığından beri belini doğrultamadı, FF12'den beri arayış içerisinde ve hala doğru düzgün bir dövüş sistemi sunabilmiş değil. FF13'de yarattıkları CSB aslında eski ve moderni en iyi harmanlayan sistemdi ama onu da Lightning Returns'de rezil ettiler. Daha fazla para kazanmak için oyunu zaten bölüm bölüm çıkarıyorsun, bari oyun adının hakkını versin. Sıra tabanlı bir sistemin yeri ve zamanı yok ki, bu oyunun hakkı klasik ATB'dir. Oyunu bekleyen, remake yapılsın diyen eski nesil ama oyun yeni nesle göre dizayn ediliyor, küfür gibi.
  • https://www.gaminginstincts.com/10-important-details-you-didnt-notice-in-the-final-fantasy-7-remake-teaser-trailer/

Burada güzel bir inceleme yapmışlar son video için.

- Cloud'un Bastard Sword'unda materia için iki slot görüyoruz, materia sistemi olacak gibi.
    - Savaş esnasında karakterler arasında geçiş yapabileceğiz.
    - Aerith'in konuşması esnasında oyunun tamamı ile batı için yerelleştirildiği belli oluyor. Konuşmaları ile dudak hareketleri senkronize.
    - Midgar ve düşmanlardan oyunun orijinalindeki haline daha sadık hareket ettikleri ortada.

Haziran ayında daha fazla bilgi paylaşacaklarını belirtmiş yapımcılar, büyük ihtimalle çıkış tarihi gelir...

• quote:

Orijinalden alıntı: İdrak İstimlak

https://www.gaminginstincts.com/10-important-details-you-didnt-notice-in-the-final-fantasy-7-remake-teaser-trailer/

Burada güzel bir inceleme yapmışlar son video için.

- Cloud'un Bastard Sword'unda materia için iki slot görüyoruz, materia sistemi olacak gibi.
    - Savaş esnasında karakterler arasında geçiş yapabileceğiz.
    - Aerith'in konuşması esnasında oyunun tamamı ile batı için yerelleştirildiği belli oluyor. Konuşmaları ile dudak hareketleri senkronize.
    - Midgar ve düşmanlardan oyunun orijinalindeki haline daha sadık hareket ettikleri ortada.

Haziran ayında daha fazla bilgi paylaşacaklarını belirtmiş yapımcılar, büyük ihtimalle çıkış tarihi gelir...
    Bu remake ile iyi başarı sağlarlar ise Eski Final Fantasy oyunları, Vagrant Story, Chrono Cross gibi efsanelerde yeniden yapılır.

• TheLuBu kullanıcısına yanıt
    Vagrant Story deme bana, kalbim falan durur sonra...

Vagrant'ı yapan ekibin, FF12 yaptığını da buraya bir not olarak düşelim. Bazı çevrelerce FF12 yıllar sonra, acaba en iyi FF bu mu diye konuşulmaya başlandı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Venomstr

Şuan için Exc. Sonra ne olur bilemem.
    Ex değil, açıklama yapmışlardı PC + PS 4 olacak diye
  • benimde favori oyunum FF12 dir bende tekrardan remastered ı oynadıktan sonra artık FF 10 dan daha çok zevk aldığımı anladım.FF13 çıkmadan 12 nin daha gelişmiş bi versiyonu beklerken kötü bi oyun gelmişti.oyunu tekrardan oynayınca ne kadar güzel olduğunu ve neden daha uzun olmadığını sorguladım durdum.FF12 her zaman tadı damağında kalacak bir oyun olarak kalacak keza FF10 da.
  • Oyun time ex olarak çıkacak , 1 yıl sonra diğer konsollara çıkacak ve ayrıca oyun part halinde çıkacak en son 6 part olacak denilmişti . Zaten bu oyun kesinlikle part part alınıp oynanacak bir oyun değildir . Tam sürüm çıkınca alınıp oynanır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 13 Mayıs 2019; 0:52:43 >
  • 2020 Mart ayında geliyor efsane.
  • zack06 kullanıcısına yanıt
    J-RPG ne demek oluyor ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emretor23 -- 10 Haziran 2019; 12:36:54 >
  • emretor23 kullanıcısına yanıt
    Aslında j-rpg değil c-rpg olacak 😁😁 ne de olsa capon arpicisi

Bu oyun asla ve asla part halinde alınıp oynanacak bir oyun değil

• Final Fantasy VII Remake - E3 2019 Fragmanı | PS4

• oyunu bekliyorum da,çıkış şekli kötü.mesela kaç part olacak ve her part a 60 dolar mı vereceğiz?yada şu an psn de ki 400 tl lik paket alınırsa geri kalanına para vermeyecekmiyiz?vereceksekte bölüm uzunlukları ne kadar?dolar böyle giderse ve zırt pırt bölüm çıkarırlarsa bu oytun çok ama çok maliyetli olacak.ya bekleyeceğiz ful paket çıksın,o da Allah bilir ne kadar sürecek yada pamuk eller cebe.Ama bu şekilde çıkıyor olması çok ama çok canımı sıktı açıkçası.
  • ykrr kullanıcısına yanıt
    İlk başlarda 6 part olacağı ve 2 , 3 ayda bir çıkacağını söylenmişti diye hatırlıyorum.

• Dövüş sistemi çok güzel olmuş diyebilirim

"Final Fantasy VII Remake aslında gerçek zamanlı saldırı ve kesmelerin bir parçasıdır ve klasik ATB sistemine bir çeşit modifiye yaklaşımdır."

https://www.playstationlifestyle.net/2019/06/10/final-fantasy-7-remake-combat/

Aslına bakarsanız ben beğendim gibi 15'den daha iyi duruyor.

Seslendirenler ;

Cloud – Cody Christian (All American, Teen Wolf)
    Barrett – John Eric Bentley (Transformers: Revenge of the Fallen, Independence Day: Resurgence)
    Aerith – Briana White (Criminal Minds: Beyond Borders, Occupants)
    Tifa – Britt Baron (GLOW)
    Jessie – Erica Lindbeck (Spider-Man, Persona 5, ThunderCats Roar)
    Biggs – Gideon Emery (Star Wars: The Clone Wars, Teen Wolf)
    Wedge – Matt Jones (Breaking Badi)
    Sephiroth (Tyler Hoechlin (Teen Wolfi, Supergirl)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 11 Haziran 2019; 14:19:8 >

• 2020 mart çıkış tarihi daha çok. Herşey güzelde savaş sistemini batırmasalar.

• İlk bölümün nereden nereye olacağı belli mi. Bana nedense ilk part midgarddan çıkışa kadar olan kısmı anlatacak gibi geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuomir -- 11 Haziran 2019; 15:48:1 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.