Şimdi Ara

Final Fantasy XI Online Ultimate Edition 3 Adet Dağıtım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar Final Fantasy 14 ün hazin sonu nedeniyle(buglarının oynanışının aldığı ağır eleştiriler)Türk oyuncu bulamadıgımdan 3 arkadaş final fantasy XI'e geri döndük.Türk oyun arkadaşları arıyoruz.Eğer başlamak isteyen varsa lütfen benimle iletişime geçsin 3 adet Ultimate Edition Steam'den gift olarak yollanacaktır.

Yanlız tek ricam final fantasy serisi ile haşir neşir olmuş sürekli oynamak isteyen arkadaşların istemesi çünki oyun gerçekten zor ve zaman alıyor...
    Bana Pm ile ulaşabilirsiniz.

Dipnot: Oyunun 12$lık aylık ödemesi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Promathia -- 14 Haziran 2012; 11:49:34 >

• Teklifimiz hala geçerlidir.
  • Up!
  • up!
  • Up !
  • Özel mesaj attım :)
  • Tidus arkadaşımla iletişime geçtik elimizde 2 adet kaldı :)
  • up!
  • pm attım
  • Bir bakayım videolarına merak ettim :)
  • Evet oyunun grafiklerini begenmegenler için yeni kaplamalar geldi şuan için gayet güzel kaplamalarla pc de oynuyabiliyorsunuz ve elimde halen 2 adet mevcut konu günceldir.
  • Varsa bi tane alabilirim
  • teklifiniz halen geçerliyse gelebilirim steam nick : hypers0nic1 ve nBo* Hi_friend

teşekkürler
  • arkadaşlar öncelikle uzun süredir foruma giremiyordum işlerim yoğunlaştığı için elimde mevcut olan 2 taneyi gerçekten benle birlikte başlıcak olan arkadaşlara vermek istiyorum teklifim halen geçerli.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.