ne taşı ya hastayım ona bildiğin kaya olmuş üstüme yıkılsada altında ezilsem ne güzel olur kayan olurum ezerim seni dese
quote:
Orijinalden alıntı: zack06
quote:
Orijinalden alıntı: evo_4
Vanille büyüyüp serpilmiş, iyice taş olmuş.
ne taşı ya hastayım ona bildiğin kaya olmuş üstüme yıkılsada altında ezilsem ne güzel olur kayan olurum ezerim seni dese
Ahaha benim favorim hep Rikku'dur :)
salya sümük.gif
quote:
Orijinalden alıntı: evo_4
Vanille büyüyüp serpilmiş, iyice taş olmuş.
Vanilya gibi desene
Famitsudan yeni detaylar
Everyone except Serah's memory was altered, they think Lightning turned into a crystal or dead. Serah is the only who remembers the truth Snow believes Serah, so he headed off on his own to search for Lightning. However since he didn't return to the village, Serah and Noel headed off to find Lightning Time Paradoxes changed everyone's memory, the story will center around it. In the current world, since the history was changed by Time Paradox, Lightning no longer exists, but Serah seems to be the only one who can see the truth Time Paradoxes can cause changes in different areas, such as new enemies may occur at different paradoxes The first Time paradox happened at the ending of FFXIII, therefore you won't be able to go back in time before that point Hope is 24 years old when Serah meets him, he is the leader of the Academy, who is search for new energy source in the absence of fal'Cie Due to this Hope knows Serah is a time traveler Kaias is the rival of Lightning, he has power in Valhalla (where Lightning is), and the normal world where Serah is. He is also from the future Noel is from the time paradox where the world has only a few remaining people, he lost a lot of his memories due to the effects of time paradoxes The black smoke surrounded Lightning was Chaos, it came from Valhalla Yuru is the girl with a transparent face mask, she is the ally of Kaias You can collect monsters, there are rare monsters that have low encounter rate or hard to capture You will not able to recruit the giant monsters A new Blood Damage system is added, when you hit by blood damage, you lose a portion of max HP and it is unrecoverable. It forces you to defeat the enemy quickly During battle you can change the leader freely, even if the leader is defeated, you can swap in another character. A new Paradigm Tune feature allows you to select the attack pattern like normal, scattered or focus
Blood damage olayı iyimiş, savaşlara baya bir gerilim katar. Umarım bizim silahlar özelliklerde de olur aynısı. Doom gibi olmuş aslında. Sadece geri dönüşü yok.
Yaratık toplama olayıda Pokemonu anımsattı bana Gelişiyormu acaba yaratıklar. Bu da başka bir manyaklık olacak, PS3 e kesin "Gotta catch'em all" trophysi koyarlar :) Rareler için şimdiden saatler harcıyacağımızı tahmin edebiliyorum.
Hikayedeki bazı detaylar hoşuma gitti ama umarım bu sefer daha çok aksiyon olur, MGS4 ten sonra başka bir oyunda bu kadar ara demo olamaz demiştim. FF-XIII çıktı bir anda...
quote:
Orijinalden alıntı: siberarmi
Blood damage olayı iyimiş, savaşlara baya bir gerilim katar. Umarım bizim silahlar özelliklerde de olur aynısı. Doom gibi olmuş aslında. Sadece geri dönüşü yok.
Yaratık toplama olayıda Pokemonu anımsattı bana Gelişiyormu acaba yaratıklar. Bu da başka bir manyaklık olacak, PS3 e kesin "Gotta catch'em all" trophysi koyarlar :) Rareler için şimdiden saatler harcıyacağımızı tahmin edebiliyorum.
Hikayedeki bazı detaylar hoşuma gitti ama umarım bu sefer daha çok aksiyon olur, MGS4 ten sonra başka bir oyunda bu kadar ara demo olamaz demiştim. FF-XIII çıktı bir anda...
Yaratıkları Crystarium olayı ile geliştirebileceğiz :)
İyiymiş. Cactuarlar varsa yakalayıp(nasıl yakalancaksa artık şerefsizler) geliştirmek süper olur :)
Ya da doğadan vahşi(!) bir Chocobo yakalayıp, hem dövüşlerde hem de yarışlarda kullanmak süper olur. Modifiyede koysunlar.
Creatures Tune Up yaparız artık
Final Fantasy XIII'te indirilebilir içerik görmemiştik. Fakat Final Fantasy XIII-2 ile bu tabu yıkılacağa benziyor. Square Enix de oyun için ön sipariş bonusu olarak çeşitli oyun içi içerikler olacağını duyurdu. HMV/Lawsonsadlı bir oyun satıcısı, kendi dükkanlarından ön sipariş yapılan Final Fantasy XIII-2 için Serah'a yeni bir silah hediye ediyor. Silah'ın ismi ise 'Angel's Bow. Bu silah ile düşmanlara saldırıldığında onlara hasar verirken dostlara ateş edildiğinde ise onları iyileştiriyor. Pek kullanışlı bir şey yani anlayacağınız üzere. Büyük ihtimalle diğer oyun satıcıları da Square Enix ile görüşüpkendilerine özel FF XIII-2 indirilebilir içerik ayarlamaya çalışacaklardır.Yani yeni duyurulara hazır olun.