Şimdi Ara

FiNAL FANTASY XIII-2 <Ana Konu> (Yeni Video ve Resimler Eklendi) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
259
Cevap
1
Favori
7.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eski serilerdeki tadı vermıyor artık. 7-8-9-10, hepsini oynadım. Bu 4 seri gerçekten çok güzeldi. Nedense, özellikle ben 9 u çok ama çok beğenmiş ve keyifle tekrar tekrar bitirmiştim ama 10 dan sonra benim FF sevdam tükendi resmen. FF 10 dan sonra keyif alamadım bir türlü, FF 12 yi de oynadım, 13 ü de oynadım hiç biri eski tadı vermedi.Umudum 7-8-9-10 serilerinden en az bir tanesinin remake olması..
  • İlginçtir bende neredeyse hepsini oynamış biri olarak en çok 10'u beğenmiştim ama 7 ile 8 in yeri başkadır.

13 oynadım sıkıla sıkıla ilerledim, ortalarında bir yerde de dayanamadım bıraktım. 13-2 nin de demosuna baktım şöyle sağolsunlar en gıcık karakterleri vermişler bize...
    Ama en azından eski koridor tarzından kurtulmuş ve ne yalan söyliyim QTE olayı hoşuma gidiyor boss dövüşü ondan hoşuma gitti biraz da.
    Metacriticte bir site hariç hepsi en az 80 vermiş aslında ondan biraz deniyesim var ama önce fikrine güvendiğim 2-3 kişinin oynamasını bekliyorum (Mini çakal)
  • 7-8-9-10'un karışımı
  • Yeni bitirdim oyunu. RPG'leri hikayesi ve müziklerinden dolayı oynadığım için oyun mekanikleri vs. pek ilgilendirmiyor beni. Hikaye baya etkiledi beni. hele sonu ahh. pek birşey söylemem cidden spoilere giriyor. çoğunu spoiler içinde yazdım ama.

Bitirmeyenler kesinlikle bakmasın!!

Mutlu son bekliyordum ama olmadı.
    Snow'u gelecekte Sunleth'de gördük, fal'cie oldu kayboldu. Vanille ve Fang'i Sarah'ın rüyasında gördük kısa bir süreliğine. Sazh da son dakikalarda giriş yaptı. Oyunun kapağında Lightning var ama oyunun bir başında bir de sonunda gördük. Hikaye boyunca hiç yok. Valhalla'da.
    Eskilerden bir Hope'u baya gördük.Yardım etti bize geleceği değiştirmek için.

Önceki oyunda bizimkileri Goddess Etro kurtarmış acıdığı için. Bu da zamanda kaymaya yol açmış, bu kaymadan dolayı da Lightning tarihten siliniyo ve The Void Beyond'a (Valhalla) sıkışıp kalıyo.Noel'le birlikte Serah'a haber yolluyo gelecekteki paradoksları çözün diye. Biz de çözmeye başlıyoruz.
    Aynı zamanda kayma da Yeul denen kıza da (seeress) etki ediyor. Her paralel evrendeki Yeul 15ine geldiğinde küt diye ölüyor. Bu seeresslerin gardiyani olan Caius da sürekli bunun öldüğünü görüyo, ve artık dayanamayıp bütün zamanı, kaderi silmeye çalışıyor. vs. vs. anlamadığınız yeri bana sorarsınız işte. nette var zaten konusu.

Valla XIII-3 ile çok iyi son olabilir.Kısacası, XIII-2'ye ara oyun olarak bakarsak çok iyi fakat diğer türlü sönük kalmış hikaye bakımından. Ya da uzun bir DLC.

Ahh ulan sonda hepsini CGI olarak mutlu mesut görcektik. Şok etkisi yarattı sonu :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Estheim -- 1 Şubat 2012; 0:12:50 >

• sadece oyunu bitirdin demek gizlilik falan çözmedin extralar yapmadın araştırmadın düz gdip bitirdin sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: zack06

sadece oyunu bitirdin demek gizlilik falan çözmedin extralar yapmadın araştırmadın düz gdip bitirdin sanırım

Aynen öyle. Diğer türlü bu kadar kısa sürede bitiremezdim zaten. Dediğim gibi o hikaye ve kurgu için oynuyorum. Beni alıp o diyarlara götürmesi yetiyoda artıyor benim için
  • Millet XIII-2'yi bitiriyor ben acaba yazın XIII'te trophy kassam mı diye düşünüyorum Olaya bak
    edit:Demoyu bitirdim ve ilk izlenimim ana oyundan daha güzel bir oyun olduğu yönünde. Senaryosu hakkında pek bir şey bilmiyorum fakat canavar yakalama olsun, geliştirmesi olsun, paradoxun içerisindeki puzzle sistemi olsun gerçekten güzel düşünülmüş. Noel'e videolarda falan alışamamıştım ama demoda nedense sevdim ve ilk başta değiştirdiğim grup liderini yeniden Noel yaptım.
    Demo bittikten sonra Lightningi gösterince istemsizce ekranda çıkan tuşlara bastım ve oldu diye videoyu seyretmeye başladım. Devam ediyor sanmıştım ki trailer girmiş
    Trailerdan anladığım kadarıyla FFX-2'deki mission sistemi bu oyunda da geçerli olacak. Dünya üzerinde özgürce dolaşma imkanımız umarım bu oyunda olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuomir -- 1 Şubat 2012; 8:01:31 >

• İlk oyundan kesinlikle daha iyi(hatta abartarak kat kat diyebilirim), şu koridor olayından kurtulmaları bir de yanımıza aldığımız canavarlar bile ayrı bir hava katmış.
    Paradokstaki puzzleı görünce bir an gerizekalıya dönüştüm 2-3 dakika sonra düştü jetonum
  • quote:

Remember a Square Enix RPG from 2007 called The Last Remnant? The game was released for Xbox 360 in 2008 and the PS3 version has never surfaced. However the game now reappears in Square Enix's official 2012 game release schedule in Japan, it is uncertain whether Square Enix intends to bring the game back to PS3.
  • hocam 7-8 ve 10 ayrı yerdedir benim için
  • işten oyuna zaman kalmıyor ya daha skyrim var (dlc bekliyorum) sonra FFXIII-2 var ohooo
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadow44

işten oyuna zaman kalmıyor ya daha skyrim var (dlc bekliyorum) sonra FFXIII-2 var ohooo

+ dark souls da var
  • Final Fantasy XIII-2 - Facebook Integration

quote:

Square Enix added social network support in a new update for Final Fantasy XIII-2. Players will have the option to connect the game with Facebook and have your story progress, captured monsters and trophies/achievements updates posted to your Facebook Wall.

kısaca yaptığımız herşey facebokk duvarımızda görünecekmiş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: zack06

Final Fantasy XIII-2 - Facebook Integration

quote:

Square Enix added social network support in a new update for Final Fantasy XIII-2. Players will have the option to connect the game with Facebook and have your story progress, captured monsters and trophies/achievements updates posted to your Facebook Wall.

kısaca yaptığımız herşey facebokk duvarımızda görünecekmiş..

Ilginc ilk kez gordum ben bole sistem baska oyunlarda var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dreazz -- 4 Şubat 2012; 4:12:05 >
  • bir oyunda daha vardı sanırım ama adını unuttum
  • Final Fantasy XIII-3 Discussed in Vague XIII-2 Interview

FiNAL FANTASY XIII-2  <Ana Konu> (Yeni Video ve Resimler Eklendi)

quote:

Final Fantasy X‘s HD remaster wasn’t the only hot topic brought up at Square Enix’s Taipei launch party for Final Fantasy XIII-2. Many gamers have been confused and even put off by Final Fantasy XIII-2‘s inconclusive ending, exacerbated by a “To Be Continued” flashing across the screen. This has led to rampant speculation and debate about a possible Final Fantasy XIII-3. Director Motomu Toriyama was able to address this issue in person, though he didn’t completely solve the mystery.

Asked straight up what this was all about, Toriyama pointed towards Square Enix’s plans to keep feeding players a steady diet of downloadable content, so in that way, the game sort of “continues.” He said another part of the meaning was that there are multiple endings that can be found, and hardly any players will have found them all by the time they clear the canonical storyline. He encourages players to get back in there and keep looking. Key among the upcoming DLC updates to the game will be a “Lightning Episode.” The universe of XIII-2 has previously been announced to receive a manga series as well.

Keeping his cards close to his chest, however, he put those ideas out there while in no way taking the idea of XIII-3 off the table. Some fans are clamoring for another sequel, while others are wanting the company to finish up Final Fantasy Versus XIII first. Whatever Square Enix decides to do with the franchise, we’ll keep you posted.

http://playstationlifestyle.net/2012/02/06/final-fantasy-xiii-3-discussed-in-vague-xiii-2-interview/

• Oyunu haftasonunda beri oynuyorum. Tabi aynı battle sistemi olunca söyleyecek başka birşey kalmıyor kimin kime vurduğu kimin ne yaptığı belli değil herşey birbirinine giriyor ve birçok şeyi kaçırıyorsunuz. Turn based sistemini bu yüzden seviyorum zaten. Onun dışında sinematik aksiyon ve canavar geliştirme eklentileri güzel olmuş. Koridor puzzle olayına da bi kere denk geldim o da fena olmamış ama sadece a ya da x'e basarak oyunu bitirebilmek yine mümkün. Sonuç olarak XIII'e göre eh işte biraz daha önde ama çok fazla bi beklentiniz olmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weycell 61

Oyunu haftasonunda beri oynuyorum. Tabi aynı battle sistemi olunca söyleyecek başka birşey kalmıyor kimin kime vurduğu kimin ne yaptığı belli değil herşey birbirinine giriyor ve birçok şeyi kaçırıyorsunuz. Turn based sistemini bu yüzden seviyorum zaten. Onun dışında sinematik aksiyon ve canavar geliştirme eklentileri güzel olmuş. Koridor puzzle olayına da bi kere denk geldim o da fena olmamış ama sadece a ya da x'e basarak oyunu bitirebilmek yine mümkün. Sonuç olarak XIII'e göre eh işte biraz daha önde ama çok fazla bi beklentiniz olmasın.

aynen hocam daima turn based sistem
    oyunda yanlız şey dikkatimi çekti battle esnasında leader değiştirebilme olayı
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.