Şimdi Ara

FiNAL FANTASY XIII-2 <Ana Konu> (Yeni Video ve Resimler Eklendi) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
259
Cevap
1
Favori
7.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

UNCONFIRMED: Wonder what characters you will get after Sazh in Final Fantasy XIII-2? Square Enix revealed that Gilgamesh from FFV, and other villains from the past titles will be coming in future as download characters. To obtain these characters you have to defeat them in the Coliseum a few times until they drop their crystals; with the exception of Sazh, you can get Sazh as a playable "monster" once you obtained 30 Fortune Medals in his download episode. (Source: Siliconera)
  • Jihl Nabaat DLC For Final Fantasy XIII-2 Will Drop Next Week

FiNAL FANTASY XIII-2  <Ana Konu> (Yeni Video ve Resimler Eklendi)

quote:

A 2ch rumour last month stated that Final Fantasy XIII villain, Jihl Nabaat, would appear in Final Fantasy XIII-2’s coliseum in the form of downloadable content. There was even an image (right) to go along with the rumour.

Dengeki magazine reports this week that the rumour is indeed true. The Jihl DLC will be released on March 13th in Japan for 300 yen.

Square released some DLC for Final Fantasy XIII-2 in Japan today, too. Serah’s Genji Bow, and Noel’s Calamity Blade and Muramasa were released today for 100 yen each.

• oyuna şöle bir baktımda yok beyler ya cidden güzel değil. belki ff13ten daha çok sevceksiniz ama yine vasat yine vasat. nerde o eski hikayeler karakterler oynanışlar. nerde cloud sephiroth terra auron yuna squall seifer ve dahası... nerde o eski müzikler wide one angel terra theme suteki dane zanarkand.... üzülüyorum cidden :S
  • FF13 oynayan varsa mükemmel bir CP kasma yeri
    buraya geldiğinizde haritaya daha çıkmamış oluyorsunuz ve üzerinizde grow egg x2 cp yüzüğü takılı olmayacağından yüzüksüz 1 battle'da en deli puan bu mekanda alınıyor.Oyun içerisinde bundan iyisi yok eğer haritaya daha çıkmadıysanız ki oyunu oynayan varsa kesinlikle kaçırmasın bu mekanı

• Final Fantasy XIII-2 DLC Revealed: Jihl In Coliseum, More Story For Lightning, & New Weapons

Lightning için daha fazla hikaye ve yeni silahlar

quote:

Square Enix has announced three upcoming pieces of new downloadable content for recently released RPG, Final Fantasy XIII-2.

The first DLC is Jihl Nabaat’s availability as a downloadable opponent for FFXIII-2‘s Coliseum. The DLC will be released on March 13th and cost $2.99 on PSN or 240 Microsoft Points on Xbox Live.

The second DLC is an episode called “Lightning’s Story: Requiem of the Goddess” that shows the battle scene between Lightning and Caius that wasn’t shown in the game itself. The episode is currently scheduled to release in mid-May, with pricing and other details coming later.

The third DLC is new weapons for Noel & Serah. Noel gets a Muramasa and a Catastrophe Blade, while Serah gets a Seraphic Wing. The weapons are available now on PSN for $0.99 or 80 Microsoft Points.

To view the screenshots released of the Jihl and weapons DLC, click on the Media Gallery below:

Ilk DLC FFXIII-2 Coliseum için indirilebilir bir rakip olarak gelen Jihl Nabaat kullanılabilirl olduğu. .DLC 13 Mart'ta ve PSN ve Xbox Live'da
    240 Microsoft Points
    2,99 $ mal olacak.

İkinci DLC ise “Lightning’s Story: Requiem of the Goddess” mayıs ayı ortalarında çıkması planlanıyor.

Üçüncü DLC ise Noel & Serah için yeni silahlar. Serah bir melek gibi Kanat alırken Noel, bir Muramasa ve Catastrophe Blade'in kullanılabilir olacağı.
    PSN for $0.99 or 80 Microsoft Points

sanırım square oyunu dlclerle hem hayatta tutmaya hemde oynanabilirliğini uzatmaya çalışıyor..

• 80tl ye kadıköyde sıfır buldum almalı mı sizce daha bekliyim mi ucuzlamasını
  • az daha bekle diyebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: zack06

az daha bekle diyebilirim

40tl + star ocean + ff13
    vererek oyunu aldım jelatinli spotçu reislerden
    oynama fırsatım olmadı
    haftasonu cacoon dünyasına dalıp tecrübelerimi paylaşıcam sanırım biraz sabırsızlık oldu ama en son 1 sene önce oyun almıştım oda ff13 tü :D
  • Oyuna Mass Effect 3 zırh/silah DLC si geliyormuş? O_o WTF??

2:14 ten itibaren anlatıyor teyze;

http://www.gamespot.com/shows/start-select/?event=startselect20120321
  • Final Fantasy XIII-2 Mass Effect costumes, Final Fantasy VI monsters

Mass Effect Armor

Coliseum Boss - Both Ultros and Typhoon

• ff13-2 serüveni
    öncelikle özgürlük verilmiş demiyelim oyuna ff x oynayanlar bilir o tarz bir özgürlük var ff12 özgürlüğü beklenmesi gizlilikler town gibi sistemler güzel
    level sistemi eklenmiş birçok geliştirme yapılmış yani ff13 güzel değildi fakat bu oynanması gereken bir ff olmuş ben beğendim
    8/10 notum ff 13 6/10 veriyorum
    bir yol kat etmişler çok çok ilerlememiş ama oynanması gereken ve zevkli saran bir rpg olmuş bağzı sahneler geçmişe yönelik mi olmuş ne bilmem trailerlarda gösteriyor mu bir sahne var ana düşman bir kızı suya bırakıyor
    sanırım ff7 de vardı o sahne spoiler vermek istemiyorum o yüzden hikayeye anlatıma girmedim
    he şunu diyim 120tl verilmez vericekseniz paramın hakkını çıkarsın diyorsanız sıfıra 80tl verin derim.
  • dediğin sahne
    final fantasy 7'de cloud'un Aeris'i suy'a bırakma sahnesinden araklama :))
  • @ekosfer147
    Hocam benim anlamadığım FF13'e nasıl 6 verip bu oyuna 8 veriyosunuz??

Ya bu oyun zaten FF13-ten kopma bir oyun mekanlar tasarımlar birebir kopyala yapıştır oyunda tek özellik zaman içinde geriye dönüp olayları tekrardan yaşıyabilmek o da birkaç gizli görevi ve daha önce çok güçlü olan bossları kesmek için ki FF-13 te (eğer oyunu %100'e yakın bitirdiyseniz) bunlardan kat kat fazlası vardı battle mod'e gelen yenilik monster capture olayı birazcık zevk katmış ama bunun yanında çok sınırlı acs. ve silah geliştirmemelerinin bulunmaması oyunu basitleştiriyor bu arada her karakterin güçlü bir yönü olurdu bu durum yeni oyun için geçerli değil ki zaten 2 karakterden ibaret bir oyun özet olarak FF-13'ten yediği ekmeği az bulan square bu oyunla hem zaman kazanmak hemde milleti sömürmek (gelecek dlc'leri gözönünde bulundurursak) istiyor biraz ama çok yanlış yapıyor...

Hiç mi çıkmaz arkadaş şöyle vagrant story gibi suikoden gibi oyunlar?? Bildiğin aç kaldık jrpg'ye son dönemde allahtan bioware varda o bizi biraz idare ediyor mass effect ve dragon age oynamayan varsa kesinlikle oynasın hayran kalacaklar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadow44 -- 25 Mart 2012; 0:21:02 >

• Al sana 2 yeni J-Rpg

1- Atelier Meruru: The Apprentice of Arland ( aşağıdan link'e bak )
    http://gematsu.com/2012/03/atelier-meruru-the-apprentice-of-arland-trailer

2- Steins;Gate (Aşağıdan link'e bak )
    http://gematsu.com/2012/03/steinsgate-playstation-3s-new-opening-box-art

Ama ne talihsisiz ki oyunları bulamıyoruz yurtdışından alışveriş yapamadığımız için
    Oynayamıyoruz ki uyuz oyun satan dükkanlar ve mağazalar Rpg'nin ne denli oyun olduğunu bllmedikleri için

Hep sorarım neden rpg oyunları getirmiyorsunuz diye verdikleri cevap şu : Alan yok ki satmıyor.Herkesi kendileri gib zeka seviyesi düşük sanıyorlar. Oysaki 10 yaşında rpg oynamaya başlayanlar var. İşte bu zeka seviyesi sadece para bürümüş insanlar yüzünden bu oyunlar türkiye'de satılması zor oluyor.

Dükkanım olsa anlatmam sanırım..

• Sorma hoca eskiden öyleydi ama kurtulduk çok şükür o eski durumdan bu arada Atelier serisi güzel oyun oynadım birkaç serisini bunuda deniyecem diğer oyunda japonca şahsen japonca olduğu için oynamıyacam anlıyamadığım oyun bana zevk vermiyor ama

zamanından FF-9 ve Captain tsubasa serilerini bitirmiştim japonca olarak. şu ara iş yoğunluğu nedeniyle pek oyuna zaman kalmıyor ama hafta sonu mass effect 3'e başlıyacam
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadow44

Sorma hoca eskiden öyleydi ama kurtulduk çok şükür o eski durumdan bu arada Atelier serisi güzel oyun oynadım birkaç serisini bunuda deniyecem diğer oyunda japonca şahsen japonca olduğu için oynamıyacam anlıyamadığım oyun bana zevk vermiyor ama

zamanından FF-9 ve Captain tsubasa serilerini bitirmiştim japonca olarak. şu ara iş yoğunluğu nedeniyle pek oyuna zaman kalmıyor ama hafta sonu mass effect 3'e başlıyacam

hocam o puanlamayı yaparken sadece 13 cephesine aldım yani
    gene grafiksel olarak ilerleme var
    şehirler var alışveriş yapıp insanlarla konuşabildiğimiz bazılarıyla konuşunca görev alabiliyoruz o konuştuğumuz kişi haritada herhangi bir sembolle gösterilmiyor onun dışında
    ff 12 deki gibi al sana nabastre ver elini git dünyayı dolaş demiyor onun yerinde ff 12 deki turuncu kristalle teleport olduğunu düşün öyle bir sistem yeni mekanlar var aynı mekanlar değil gene oynanır zevkle kötü bir rpg değil iyi bir rpg fakat ff denir mi buna bende düşüncelerdeyim
    kısmet artık FF X HD çıksın kendimize gelelim ardından versus patlasın tamamdır bu nesil 15 i beklemem bu nesile sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: ekosfer147

quote:

Sorma hoca eskiden öyleydi ama kurtulduk çok şükür o eski durumdan bu arada Atelier serisi güzel oyun oynadım birkaç serisini bunuda deniyecem diğer oyunda japonca şahsen japonca olduğu için oynamıyacam anlıyamadığım oyun bana zevk vermiyor ama

hocam o puanlamayı yaparken sadece 13 cephesine aldım yani
    gene grafiksel olarak ilerleme var
    şehirler var alışveriş yapıp insanlarla konuşabildiğimiz bazılarıyla konuşunca görev alabiliyoruz o konuştuğumuz kişi haritada herhangi bir sembolle gösterilmiyor onun dışında
    ff 12 deki gibi al sana nabastre ver elini git dünyayı dolaş demiyor onun yerinde ff 12 deki turuncu kristalle teleport olduğunu düşün öyle bir sistem yeni mekanlar var aynı mekanlar değil gene oynanır zevkle kötü bir rpg değil iyi bir rpg fakat ff denir mi buna bende düşüncelerdeyim
    kısmet artık FF X HD çıksın kendimize gelelim ardından versus patlasın tamamdır bu nesil 15 i beklemem bu nesile sanırım

sana önerim last remnant hocam bu arada uruharanın bankaisini çok merak ediyom :D

• zack tales of vesperia bulabildin mi harika bir j-rpg kaçırma yani
  • quote:

zack tales of vesperia bulabildin mi harika bir j-rpg kaçırma yani

yok bulamadım da last remnant oynadım güzel oyun sadece dövüş sistemi biraz uğraştırıyor başlarda alışınca güzel lakin oyun ff12'nin aynısı diyebilirim ama güzel oyun

varsa sende yollada oynayak yada sat bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: zack06

quote:

zack tales of vesperia bulabildin mi harika bir j-rpg kaçırma yani

yok bulamadım da last remnant oynadım güzel oyun sadece dövüş sistemi biraz uğraştırıyor başlarda alışınca güzel lakin oyun ff12'nin aynısı diyebilirim ama güzel oyun

varsa sende yollada oynayak yada sat bana

kardeş yollarımda ben orjinal oynamıyorum yoksa ayıpsın senin gibi oyuncu dostlarıma her türlü oyun veririm. Ama kesinlikle oynaman lazım.

Last remnant çok benziyor FF-12'ye ve çok farklı bir battle sistemi var denemeyen denesin ama aynı zamanda baya zorlu bir oyundur kendileri en azından gizli yan görevleri bitirmek baya kastırıyor..

Zack sen şimdi blue dragonda oynamamışındır...Lütfen oyna dostum al bir xbox

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.