Şimdi Ara

FiNAL FANTASY XIII-2 <Ana Konu> (Yeni Video ve Resimler Eklendi) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
259
Cevap
1
Favori
7.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • FF13 e ancak 2 hafta önce başlayabildim deli sardı önceki oyunlar kadar olmasa da...
    Yalnız elimde bir sürü multi oyun var onların trophylerini açmam lazım ama aynı şekilde FF13 oynamak istiyorum, bitirmeye kalksam diğerlerinde multi kalmıcak.
  • Ezio Auditore costume still in works for Final Fantasy XIII-2, coming 'soon'

FiNAL FANTASY XIII-2  <Ana Konu> (Yeni Video ve Resimler Eklendi)
  • elimde 1 adet FiNAL FANTASY XIII-2 SIFIR JELATİNSİZ kesinlikle el deymemiş makinaya girmemiş oyunum satılıktır.

Satış Fiyatım : 85,00 TL isteyen olursa PM den ulaşabilir. Saygılarımla.
  • Final Fantasy XIII-2: Assassin’s Creed, Gilgamesh, and PuPu DLC trailers

Assassin’s Creed Costume and Trailer

FiNAL FANTASY XIII-2  <Ana Konu> (Yeni Video ve Resimler Eklendi)

Gilgamesh Coliseum Battle Video

PuPu Coliseum Battle Video

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 10 Nisan 2012; 15:11:58 >

• oyunda 1 tane kostüm dlc si bedava gözlerime inanamadım indirdim ama giydirmeye vaktim olmadı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekosfer147

oyunda 1 tane kostüm dlc si bedava gözlerime inanamadım indirdim ama giydirmeye vaktim olmadı :D

hayret square'ın kafasına saksı düşmüş olmalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zack06

quote:

Orijinalden alıntı: ekosfer147

oyunda 1 tane kostüm dlc si bedava gözlerime inanamadım indirdim ama giydirmeye vaktim olmadı :D

hayret square'ın kafasına saksı düşmüş olmalı

Hatadır o, yanlışlıkla koyup daha farketmemişlerdir.
  • Evet bu aralar ben de oynuyorum. Başlamak nasip oldu. Şu an Hope Estheim ile karşılaştım orda bıraktım. İlerde Puan farmlayacağımız vs yerler gelecek mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: YodaTheMaster

Evet bu aralar ben de oynuyorum. Başlamak nasip oldu. Şu an Hope Estheim ile karşılaştım orda bıraktım. İlerde Puan farmlayacağımız vs yerler gelecek mi?

hocam oyun bendede varda yaza saklıyorum 2. bossu kestikten sonra yağmurlu şehirde bıraktım ilk oyuna göre daha başarılı kanımca sen bize söylersin artık farm yerlerini :)
  • suan eski residentları anımsatan oynanisi ile klasik resident evil tarzı şeklinde olan ve zombi tasarımı süper olan Yakuza Dead Souls oyununu oynuyorum gerçekten mükemmel oyun olmuş bana göre

13-2'ye ve WKC 2'ye bende yazın başlayacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Final Fantasy XIII-2 heads tease new project
    Toriyama: "I'd be happy if you could anticipate it."
    by Olivia Slayton [@sqexgal] at 01:13 AM EDT, June 21, 2012 .

The Final Fantasy XIII-2 Ultimania Omega book released in Japan today, and contains a new interview with producer Yoshinori Kitase and director Motomu Toriyama, where the pair seem to hint at a new project – perhaps Final Fantasy XIII-3.

Find the blurb below. (Warning: potential spoilers.)

Kitase: (The last part about Lightning’s DLC Episode) Explaining “XXX Years Later” would be pointless. It might seem that the line “To Be Continued…” means that Lightning’s chapter will continue in more download content, but we are doing it in a different interpretation.

Toriyama: With Lightning remaining in the 〇〇〇〇ル (crystal?) but still keeping her heart, you could say that the world of Final Fantasy XIII will be permanently 〇〇ed. I’m praying for the day to come that Lightning will surely 〇〇めて (wake up?) and Serah will be rewarded. Like Lightning advancing one step forward in the secret event, I think we want to take a step forward to advance our own project. From now on, I’d be happy if you could anticipate it.

• FiNAL FANTASY XIII-2 elimde 1 adet sıfır y.dışından gelme ps3 oyunu var.

Sadece 59 TL arkadaşlar 1 adet var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karatepe

FiNAL FANTASY XIII-2 elimde 1 adet sıfır y.dışından gelme ps3 oyunu var.

Sadece 59 TL arkadaşlar 1 adet var.

param olsa kesin aşırdım da şu aralar sıkıntılıyım
  • Xbox ımı sattığım için oynayamıyorum ama içim gidiyor :( Ayrı kalmamak için konuyu takip ediyorum yine.

Dün Final Fantasy XI Online oyuna başladım pc de onunla avutuyorum kendimi şu an.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tidus

Xbox ımı sattığım için oynayamıyorum ama içim gidiyor :( Ayrı kalmamak için konuyu takip ediyorum yine.

Dün Final Fantasy XI Online oyuna başladım pc de onunla avutuyorum kendimi şu an.

Square Enix will release the 5th expansion disc for FFXI, called Final Fantasy XI Online: Adoulin no Makyou [Seekers of Adoulin], the expansion will have new areas, two new jobs and new story, the release date is 2013.

haber yeni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 27 Haziran 2012; 12:16:14 >

• Zack teşekkür ederim bilgiler için. Evet yeni eklenti gelecek.

Konuyu dağıtmak gibi olmasın forumda bir arkdaşımız ücretsiz Final Fantasy XI Online Stream Key dağıtıyor Ultimate Edition için.
    Yani bugüne kadar ki tüm paketleri DLC leri ve Bonusları içeren son paket.

Oyunun grafikleri ps 2 deki oyunlar kalitesinde, insan oynarken nostalji yaşıyor bir yandan :)

Sevenler deneyebilir şu an 14 Gün ücretsiz üyelikte veriyor sitesi.

İmkanım olduğunda Final fantasy X HD ve Final Fantasy XIII -2 yi bitirmek için tekrar PS3 almayı düşünüyorum.
  • Elimde 1 adet FiNAL FANTASY XIII-2 SIFIR JELATİNSİZ kesinlikle el deymemiş makinaya girmemiş oyunum satılıktır.

Satış Fiyatım : 59,00 TL isteyen olursa PM den ulaşabilir. Saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karatepe -- 6 Ağustos 2012; 10:25:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karatepe

Elimde 1 adet FiNAL FANTASY XIII-2 SIFIR JELATİNSİZ kesinlikle el deymemiş makinaya girmemiş oyunum satılıktır.

Satış Fiyatım : 59,00 TL isteyen olursa PM den ulaşabilir. Saygılarımla.

yok mu isteyen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karatepe -- 6 Ağustos 2012; 10:26:08 >
  • Arkadaşlar oyunun sonu malum muallakta . Sizin bir teoriniz var mı bu konu hakkında konuşmak isterim zira nedense final fantasy xiii-2 de hikayeyi anlamakta biraz zorlanmıştım başlarda . İngilizce dili bana final fantasy 13 de daha kolay geldi sanki. Her neyse teorilerini<i duymak isterim .

Teoriden öte final fantasy 13-3 hakkında da konuşmak isterim . Oyunun dövüş sistemi hakkında bir şikayetim yok benim fakat umarım VE UMARIM ki Square Enix bir sürpriz yapar final fantasy 13-3 dövüş sistemi final fantasy 13 ün ilk trailerındaki dövüş sistemi gibi olur ve ff13 serisine kin duyan arkaşlar oyuna bayılır ve diğer oyunları da oynamak zorunda kalır. Eğer böyle olsaydı eminim şimdi milyonlar satardı . Sizce böyle bir sürpriz görür müyüz ?

Bahsettiğim gameplay buradaki videoda bulunuyor. 0:22 . sn den başlayıp 0:38 e kadar sürüyor . Bazı arkadaşlar neden bahsettiğimi anlamıştır. :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resh_aykut -- 30 Temmuz 2012; 4:31:23 >

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.