Şimdi Ara

FiNAL FANTASY XIII-2 <Ana Konu> (Yeni Video ve Resimler Eklendi) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
259
Cevap
1
Favori
7.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ff13-2 alıcam shoptodan 11.86 pound normali 15.85pound limited collector's sizce hangisi almalıyım? collector's daha cazip geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreazz

ff13-2 alıcam shoptodan 11.86 pound normali 15.85pound limited collector's sizce hangisi almalıyım? collector's daha cazip geliyor

Oyun içeriği olarak bir farkı yok ama yanında seçilmiş müziklerden oluşan bir ost cd'si ve karakter tanıtım kartları falan geliyor.Bu tür şeyleri saklamayı seviyorsan collector's al derim.
  • quote:

ff13-2 alıcam shoptodan 11.86 pound normali 15.85pound limited collector's sizce hangisi almalıyım? collector's daha cazip geliyor

deymez düzünü al versus çıkınca en babasını alırsın onun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Urahara0

quote:

deymez düzünü al versus çıkınca en babasını alırsın onun

Öyle yapicam pek bisi yokmuş kutu acimini izledim 33tlye geliyo normali.iyi fiyat bence ggde 50 tl falan sifir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ff13-2 de oyunda dokununca içinden itemler çıkan daire şeklinde cisimler var birde bu cisimlerin etrafında çemberli olanlar var bu çemberli olanları nasıl açacağız mogu devreye sokuyorum bu çemberli olanda işe yaramıyor.

birde oyunun yarısına geldim hala 2 karekter kullanıyorum oyunun sonuna kadar 2 karektermi kullanabiliyoruz
  • oyunu sonunda dayanamayıp bitirdim
    90 fragment ile bitti :) bir ara 160'a tamamlamak lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Final Fantasy Forever

oyunu sonunda dayanamayıp bitirdim

ee oynadıktan sonraki görüşlerinizi alalım

çoğu güzellik dlc ye koymuşlar.
    ben 156 fragment yaptım gerisi yok
    fragment listesindede alınacak yapılmamış fragment görünmüyor.
  • quote:

oynama süresi kaç saat?
  • Ben 130 fragment toplamıştım 70 saati devirmiştim. Oyunu bitireyim dedim sonra da kasmadım. Bir de nedense Post Game olan oyunları sevmiyorum. Oyunu son boss u kesip komple bitireceksin. Oyun son boss u kestikten sonra uzamayacak.Oyun bittikten sonra eksik kalanları tamamlamak için oyuna kaldığı yerden devam etmeyi sevmiyorum.

Ama ne olursa olsun sanırım hikaye ve konseptinden dolayı
    zaman yolculuğu ve tarihin akışını değiştirme)
    FF 13-2 yi çok sevdim . Aynı konsept Stephen King'in son romanı olan 22/11/63 de de mevcut. Şu an ayıla bayıla 22/11/63 ü okuyorum. Hiç sıkılmadan okuyorum , bir sonraki olayda ne olacak diye merak ettiriyor roman beni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Or-Chan -- 19 Ekim 2012; 13:08:25 >
  • quote:

quote:

oynama süresi kaç saat?

50 saat falan oldu. 160 tamamlayacağım işte , sadece görevler kaldı. Bestiary'yi fulledim neredeyse birkaç eksik kaldı onları da captureladıktan sonra açmadığım 2 gizli mekan kaldı onuda tamamlayacağım işte. En çok sevdiğim olay ise Final Fantasy 8'de de olan quiz olayı.

Şuan para kasıyorum işte 100bin gil olunca , eğlence mekanından wild fragment alacağım , ona uğraşıyorum.

Oyunda ki puzzlelar hoşuma gitti açıkcası.Saat puzzle'ı da güzel de biraz sıkıntılı , çok kafa yoruyorsun.13'e nazaran tabiki daha güzel ve oynayın derim daha oynamadıysanız.13'e göre tek kötü yanı silah ve zırh çeşitliliğinin az olması , ve aynı tip silah olması.

Müzikleri falan güzel.

• Urahara şimdi 50 saat oldu :)
    ayrıca yeni özellik aldım ve o özelliğin skillerini çıkarmak için kasıyorum
    karakter için değil oyun için olan skill
    110 fragment oldu :)
  • quote:

quote:

quote:

oynama süresi kaç saat?

50 saat falan oldu. 160 tamamlayacağım işte , sadece görevler kaldı. Bestiary'yi fulledim neredeyse birkaç eksik kaldı onları da captureladıktan sonra açmadığım 2 gizli mekan kaldı onuda tamamlayacağım işte. En çok sevdiğim olay ise Final Fantasy 8'de de olan quiz olayı.

Şuan para kasıyorum işte 100bin gil olunca , eğlence mekanından wild fragment alacağım , ona uğraşıyorum.

Oyunda ki puzzlelar hoşuma gitti açıkcası.Saat puzzle'ı da güzel de biraz sıkıntılı , çok kafa yoruyorsun.13'e nazaran tabiki daha güzel ve oynayın derim daha oynamadıysanız.13'e göre tek kötü yanı silah ve zırh çeşitliliğinin az olması , ve aynı tip silah olması.

Müzikleri falan güzel.

13'e göre tek kötü yanı sadece silah ve zırh yok sadece bu kadar mı!? Ya hocam herkesten beklerimde senden duymayalım böyle sözler oyun FF XIII'ÜN yamanmış hali çoğu mekan FF XIII de olan mekanlar zaten 2 karakter var :) silah ve customization olayına

girmiyorum zaten battle mod aynı müzkler de aynı zaten 1 sene sonra çıkan oyundan fazla birşey beklenilmezdi.

P.s

Sözüm diablo 3 için geçerli değil.

• İyi güzel hoşta , demişsin mekanlar aynı diye ve aynı olması normal bence. Final Fantasy 10 ve 10-2 de mekan olarak birbirinin aynısı değilmiydi?

Sonuçta ben hikaye yerine 13-2 de yapılan puzzlelar ve mekanlarda dolaşan insanlardan aldığımız görevlerden yola çıktım. Üstüne Final Fantasy 7'de ki Gold Square arenaya benzer eğlence mekanından bahsettim ve bence bu olaylar güzel.

Birde 2 karakter olması güzel deüil tabiki , bir de şöyle düşünmek lazım 3. karakteri isteğe bağlı oyuncuya bırakmaları ve gelişim süreci olarak istediğimizi kullanma olayı da güzel , bu olay çok nadir bulunan bir düşünce ( fazla rpg'de yok böyle birşey )

Adamlar kendi demişti zaten 13'te kestiğimiz hikaye ile devamını yapıyoruz ve eklemeler ,ile getiriyoruz diye. Vile Peak , Sunleth , A Dying World , Serendipity , Academia 500 , Augusta Tower , bunlar 13 te olmayan mekanlar mesala.

Yani diyeceğim o ki 13'e göre bence çok daha güzel olmuş ama gönül isterdi ki 13 sadece tek bir oyun olarak çıkması yönünde ama malesef artık ne düşündülerse 3 bölüm olarak çıkarttılar.

Bu arada ff7'de ki gibi Enemy Skill'le benzer Fragment Skill özelliği yapmaları da hoş bence. Tek farkı yaratık skilini capturelamıyoruz sadece fragment tamamlayıp özellik çıkartıyoruz.

Oyunu 90 fragment ile bitirmiştim şimdi ise 120 fragment oldu ve tek kötü yanı oyun süresi kısa ve battle ekranı.

• tamam işte benim demek istediğim bu, yani oyunun aslı FF XIII'tür sonrasında gelen oyunlar bu oyuna bağlı olarak geliyor hal öyle olunca yapımcılar pek bir değişimden geçirmeden oyunu aynı şekilde sürüyolar piyasaya o dediğin mekanlarıda yapmasalar hiç birşey

değişmemiş oıacak zaten bakalım son seride neler değişeçek orda sanırım tüm mekanlar farklı olucak konu valhalada geçeceğine göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadow44

tamam işte benim demek istediğim bu, yani oyunun aslı FF XIII'tür sonrasında gelen oyunlar bu oyuna bağlı olarak geliyor hal öyle olunca yapımcılar pek bir değişimden geçirmeden oyunu aynı şekilde sürüyolar piyasaya o dediğin mekanlarıda yapmasalar hiç birşey

değişmemiş oıacak zaten bakalım son seride neler değişeçek orda sanırım tüm mekanlar farklı olucak konu valhalada geçeceğine göre

13-2'den de kısa sürecek gibi ve oyun gerçek zamanlı işleyecek
  • quote:

quote:

tamam işte benim demek istediğim bu, yani oyunun aslı FF XIII'tür sonrasında gelen oyunlar bu oyuna bağlı olarak geliyor hal öyle olunca yapımcılar pek bir değişimden geçirmeden oyunu aynı şekilde sürüyolar piyasaya o dediğin mekanlarıda yapmasalar hiç birşey

gerçek zamanlı olması çok fazla etki yapar mı oyunda acaba?
  • quote:

quote:

quote:

Gerçek zamanlı bence güzel olur
    Makinanın gün ay yıl ve zaman neyi gösterrse o zaman göre mekanlarda ya da görevlerde değişiklik olur kanımca

Neden bu şekilde söyledim çünkü Dreamcast zamanında bazı oyunlar gerçek zamanlıydı ve makina tarihine ve saatine göre oynadığın oyun değişiklikler gösteriyorde , mesala Metropolis Street Racer oyununu oynarken makinanın tarihi Türkiyeye göre ayarlı ise ve oynadığın mekan Tokyo ise , Tokyo ve Türkiye arasında ki zaman farkına göre , gece oynarken gündüz , gündüz oynarken gece oluyordu.

Tabi bu şekilde yaparlar ise gerçekten mükemmel olabilir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Gerçek zamanlı bence güzel olur
    Makinanın gün ay yıl ve zaman neyi gösterrse o zaman göre mekanlarda ya da görevlerde değişiklik olur kanımca

Neden bu şekilde söyledim çünkü Dreamcast zamanında bazı oyunlar gerçek zamanlıydı ve makina tarihine ve saatine göre oynadığın oyun değişiklikler gösteriyorde , mesala Metropolis Street Racer oyununu oynarken makinanın tarihi Türkiyeye göre ayarlı ise ve oynadığın mekan Tokyo ise , Tokyo ve Türkiye arasında ki zaman farkına göre , gece oynarken gündüz , gündüz oynarken gece oluyordu.

Tabi bu şekilde yaparlar ise gerçekten mükemmel olabilir.

işi gücü olmayan için iyi olur ama herkes için iyi olmaz bu durum

•  FiNAL FANTASY XIII-2  <Ana Konu> (Yeni Video ve Resimler Eklendi)

Resim çok hoş olmuş , tam çerçevelik
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.