Şimdi Ara

Final Fantasy XIV: A Realm Reborn Yeni Bir Başlangıç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar uzun süredir başlamayı düşünüp üşengeçlikten,işten,güçten vakit bulamadığım için deneyemediğim ve geçen günlerde Beril Sergün'ün incelemesini yapmasıyla tekrar gündemime aldığım Final Fantasy XIV: A Realm Reborn oyununa başlamayı düşünüyorum.Fakat gördüğüm kadarı ile türk oyuncusu pek yok oyunun sadece bu forumda değil diğer forumlarda da oyunun ismi pek anılmıyor.Doğru dürüst bi başlangıç rehberi vs bile yok.Önümüzdeki hafta içinde oyunu alıp başlamayı ve öğrendikçede konuyu canlandırmayı planlıyorum.Malumunuz hergün piyasaya yığınla f2p oyun çıkıyor benimde bunların çoğunu indirip deneyip silmem bir oluyor.Fakat bu tarz ücretli oyunların oyuncu kitlesinin ve oyunu kendisinin de kaliteli olmasından dolayı uzunca süre beni oyalayacağını düşünüyorum.Bu süre zarfında benimle birlikte oyuna başlamayı düşününler ya da oynayan kişiler buradan bildirirlerse birlikte güzel vakit geçirebileceğimizi düşünüyorum.Dediğim gibi oyunda tecrübe edindikçe burayı güncellemeyi düşünüyorum kalın sağlıcakla iyi forumlar

• Bir ultima online oynayamadığım için, bir de bu oyunu çözemediğim için, ölüm döşeğindeyken hatırlayıp keşke diyeceğim.İkisi de çok fena içimde kaldı ve sanırım çok geç kaldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RolePlayGamer

Bir ultima online oynayamadığım için, bir de bu oyunu çözemediğim için, ölüm döşeğindeyken hatırlayıp keşke diyeceğim.İkisi de çok fena içimde kaldı ve sanırım çok geç kaldım.

Ben çözmeye çalışıcam gel yardımcı ol istersen Ultimayı için bende pişmanlık duyacağım
  • EU odin serverinda 9-10 kisi takiliyoruz biz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elundir

EU odin serverinda 9-10 kisi takiliyoruz biz

Üyelik alma konusunda epey bi sıkıntı çektikten sonra square enixe sitem dolu bi ticket attım dün cevapladılar bu gün bi sıkıntı çıkmassa üyeliği alıp oyunu indirmeye başlayacağım.Yer varsa bende aranıza gelebilirm :)

• Oyunun pc versiyonunu satın aldım fakat oynamıyorum uygun fiyata satabilirim account bilgileri vs mevcuttur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun sitesinde şu anda indirim var almak isteyen olursa şayet kaçırmasın bence 12.49 euro normal versiyonu 19.99 euro collector edition.

Ben ce aldım hep aklımdaydı sonunda aldım :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xbalanque

Oyunun sitesinde şu anda indirim var almak isteyen olursa şayet kaçırmasın bence 12.49 euro normal versiyonu 19.99 euro collector edition.

Ben ce aldım hep aklımdaydı sonunda aldım :)

Hemen bakıyorum :)

• Arkadaşlar bende oyunu satın aldım fakat Yeni servis ekle kısmında aldığım key'i girdiğimde ''The code's region is inapplicable.
    You can only enter codes from the same region as your Square Enix account'' Şeklinde hata alıyorum.Konuyla ilgili mesaj attım yardımcı olucaklardır diye umuyorum fakat herşeyi düzgün yaptığımı düşünüyorum.Satın alıp üye olan arkadaşlar nereden üye olup nereden satın aldıklarının linklerini pm atabilirlermi acaba.
  • Bölge uyumsuzluğu olmuş...oyunu satın alırken avrupa ve amerika olarak ikiye ayrılıyor serverlar sen hangi bölgeyi seçmişsin onu kontrol et öyle dene bakalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Xbalanque

Bölge uyumsuzluğu olmuş...oyunu satın alırken avrupa ve amerika olarak ikiye ayrılıyor serverlar sen hangi bölgeyi seçmişsin onu kontrol et öyle dene bakalım.

Amerika ürünü herhalde KEY üyeliği ona göre açsam kullanılırmı acaba.

• sorun olmaz kullanırsın

• Peki eu seçenlerle oynayabilirmiyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: hamza53

Peki eu seçenlerle oynayabilirmiyim.

Benim arkadaşta yanlışlıkla USA keyi almıştı.Hesabını ona göre ayarlayıp , keyini bir sorun olmadan girdi.Ve herhangi bir sorun olmadan oynadık birlikte , EU Moogle serverında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem3463 -- 1 Aralık 2013; 13:30:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdem3463

quote:

Orijinalden alıntı: hamza53

Peki eu seçenlerle oynayabilirmiyim.

Benim arkadaşta yanlışlıkla USA keyi almıştı.Hesabını ona göre ayarlayıp , keyini bir sorun olmadan girdi.Ve herhangi bir sorun olmadan oynadık birlikte , EU Moogle serverında.

Çok teşekkürler bende deniycem birazdan.

Dediğiniz gibi N.A. Olarak üyelik açınca kabul etti oyunda dün gece yüklenmiş akşam işten gelince bi deniycem umarım aradığımı bulurum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza53 -- 2 Aralık 2013; 7:34:48 >
  • Yalnız oynamak sarmıyor, oynayan varsa şayet pm atsın birlikte oynayalım.
  • Ben ve bi arkadaş oynuyoruz Türk guildimiz'de var nick Lord Frostmourne server Ragnarok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza53 -- 11 Aralık 2013; 21:08:04 >
  • Bende bu gün satın aldım.

Amacım Anagörevi sonuna kadr bitirip level kasmak ve ondan sonra sadece craft ile ilgilenmek.

hangi ırk Hangi sınıf için uygun filan hiç bilmediğim için biraz bilgi iyi olurdu.
  • Treth kullanıcısına yanıt
    Irk seçimi pek önemli değil, hangisi gözünüze güzel görünüyosa onu seçin.
  • Treth kullanıcısına yanıt
    Hocam önceden yazdığınız konuya yazsaydınız keşke. 3 yıllık konu uplanmış oldu şimdi. :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.