Şimdi Ara

Final Fantasy XV - Türkçe Yama - Muamması (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Çevirmeye başlayacak ama font konusunda yardım lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Team NINJA kullanıcısına yanıt
    Sen dokunma bu oyuna mümkünse...

• Translate çeviriyor.Hiç çevirmesin daha iyi.Güzelim oyunu mahvetme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TackleBarry

Kafanıza zorla Türkçe yama mı dayıyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TackleBarry

İsteyen translate ile bitirir size ne oluyor herkes düzgün bir çeviri ister Türkçe yama çıkana kadar idare etsin oyuncular diye yapıyor

• İsteyen Translate ile oynar istemeyen zaten oynamaz size mi soracak çevirip çevirmeyeceğini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeonGS35 -- 10 Nisan 2020; 0:25:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cozepud

İsteyen translate ile bitirir size ne oluyor herkes düzgün bir çeviri ister Türkçe yama çıkana kadar idare etsin oyuncular diye yapıyor

Alıntıları Göster
    Burası forum.Her forumun kuralları olduğu gibi bu forumun da kuralları var.
    Zamanında anket açıldı, herkese soruldu ve anket sonucunda yasaklandı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gerald008 -- 10 Nisan 2020; 0:58:12 >
  • Konu yine tartışmaya dönmüş... Arkadaş kibar bir şekilde yardım istemiş, keşke gelen cevaplar da aynı seviye de olsaymış. Yukarıda ki arkadaşın dediği gibi kurallar var, anket yapıldı ve anketin sonucu translate çeviri yayınlanması yasaklandı diye biliyorum ama bu arkadaşın bu forumda translate yama paylaştığını da görmedim. Yani çeviriyor kendi sitesinde paylaşıyor, burada sorun nerede?
  • şuan iptal mi oldu son durum nedir türkçe yamayı bekliyorum kaç senedir translate olsa bile yeter bana ?
  • fatih_153 F kullanıcısına yanıt
    U-Crew "Çok yoğun istek üzerine askıya aldığımız yamaya devam etme kararı aldık yama en güncel sürüm olan ARDYN Complete edition sürümüne göre yapılacaktır. Sonuç ne olursa olsun yama çıkacaktır"
    ve admininn forumda ki son yorumu "Çeviri devam ediyor" (Mayıs 25, 2020, 18:02:01)
    Büyük ihtimal çıkar ama ne kadar zaman alır bilemiyorum. Facebook üzerinden sor istersen genelde oradan cevaplıyorlar.
  • ben bilsem nasıl yapıldığını translate ile çeviririm ama bilmiyorum
  • 6 şubat 2019'da FİNAL FANTASY 15: %35,17 idi daha sonra askıya alındı acıklamısı yaptılar.

13 nisan 2020 de facebook üzerinden yoğun istek üzerine devam edecegiz acıklaması yapıldı. Yaptıkları acıklamadan sonra herhangi bir yama notlarına güncelleme gelmedi devam edip edilmedini sorarsanız facebook üzerinden ediyoruz derler okadar ben beklmedim yama felan dayanamadım indirdim ingilizce oynadım. yapıp yapmadıkları belli değil sonucta oynamıs olduk inş gene çıkar sonucta türkçe olması gereken bir oyun :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.