Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Final Fantasy XV: Windows Edition (2018) [PC ANA KONU]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
1
Favori
3.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Final Fantasy XV: Windows Edition (2018) [PC ANA KONU]

Resmi Site
    https://www.finalfantasyxv.com/

Steam Sayfası
    https://store.steampowered.com/agecheck/app/637650/

Final Fantasy XV şu anda PlayStation 4 ve Xbox One üzerinde ulaşılabilir durumda. PlayStation 4 ile Xbox One için Final Fantasy XV Royal Edition, PC için Final Fantasy XV Windows Edition 6 Mart'ta çıkacak ve içinde tüm indirilebilir içerikler ile birlikte yeni özellikler bulunacak.

Final Fantasy XV PC Demosu Çıktı

Final Fantasy XV'in PC versiyonu demosu Steam, Windows Store ve Origin üzerinden çıkışını gerçekleştirdi.

PC sistem gereksinimleri şu şekilde:
    Final Fantasy XV: Windows Edition (2018) [PC ANA KONU]

Demo

Final Fantasy XV: Windows Edition (2018) [PC ANA KONU] Final Fantasy XV: Windows Edition (2018) [PC ANA KONU] Final Fantasy XV: Windows Edition (2018) [PC ANA KONU] Final Fantasy XV: Windows Edition (2018) [PC ANA KONU]
    Final Fantasy XV: Windows Edition (2018) [PC ANA KONU] Final Fantasy XV: Windows Edition (2018) [PC ANA KONU] Final Fantasy XV: Windows Edition (2018) [PC ANA KONU] Final Fantasy XV: Windows Edition (2018) [PC ANA KONU]
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: 2K

quote:

Orijinalden alıntı: HaciTTOR

Bir Denuvo rezilliği daha. Final Fantasy 15 oyunun korsan sürümü (windows edition) orjinal sürümden çok daha iyi çalışıyor.Korsanı övmeye gelmedim.Rezilliği yazmaya geldim.

Şu denuvo denen saçmalığı artık kaldırsınlar.Parasıyla rezil olan kitleye küfür ediyorlar.Banane kardeşim korsanı nasıl durduruyorsan durdur, para verenleri niye enayi yerine koyuyorsun?

Parasıyla kimse rezil olmuyor Denuvo'ya karşı olan 'yok performansı etkiliyor' şeklindeki söylemlerin hepsi genelde korsan oynamak isteyip, söylemeyen ve orijinal almamak için bahane üreten arkadaşlardan çıkıyor. Tabi 10 yıl sonra Denuvo olan oyunlar çalışmayabilir bir güvencesi yok diyen arkadaşlar da var haklı olarak karşı çıkıyorlar ama Steam'in sözleşmesini okursanız Steam'de istersem alırım bir şey diyemezsin diyor zaten. Denuvo kullanımı ile ilgili gördüğüm tek olumsuz yan ilk seferde oyuna girerken çok az fark bile olsa oyunun ilk ana açılışta daha hızlı açılmasıydı ki bunun da büyük bir sorun olduğunu düşünmüyorum.

Denuvo'un performansı etkilemediği;

FF için;
    https://www.pcgamer.com/denuvo-drm-performance-final-fantasy-15/
    https://www.youtube.com/watch?v=dtX22lma6WU

Diğer oyunlar için;
    https://www.youtube.com/watch?v=gghDq0YKBYM
    https://www.youtube.com/watch?v=-hGbBj_j0vQ&t=486s

Gayette iki sürüm arasında sıkıntı var.Steam sürümündeki ekran yırtılmalarını yaşadım.Korsan çıkan da gayet daha düzgün. Bakabileceğin link burası. Deli gibi Stuttering var.
    https://www.youtube.com/watch?time_continue=440&v=rzkD5prlaNA

Bu linkten de ben ile aynı fikride olan leadergamer olayı haber yapmış zaten istersen ona da bakarsınız.

https://leadergamer.com.tr/final-fantasy-xv-korsan-fgs/

Sadece FF15 için yazmadım denuvo rezilliğini başka oyunlarda da gördük. Gog sürümlerini oynadığım denuvo kaldırılmış oyunlarla barisz farklar mevcut. Cpu kullanımı,sıcaklığı vs.Denuvo'nun Ssd'ye verdiği sıkıntı ile ilgili videoları da izlemeni öneririm. Steam hesabı orijinal oyunlarla dolu biri olarak tekrar yazıyorum. Korsanı durduracaklar diye orjinal oyun alanlar gerek yazılımsal gerek donanımsal sıkıntı çekmek zorunda değil. Ayrıca bu mevzunun asıl başlığı reddit'tir, youtube değil ordan takip etmenizi öneririm.

Benim için en sağlıklı yol hangisiyse onu oynarım. Zorla beni korsana itiyorlarsa gider korsan oynarım.Oturup onlar düşünsün.
  • Final Fantasy XV: Windows Edition (2018) [PC ANA KONU] Final Fantasy XV: Windows Edition (2018) [PC ANA KONU] Final Fantasy XV: Windows Edition (2018) [PC ANA KONU] Final Fantasy XV: Windows Edition (2018) [PC ANA KONU]

• @R-10 Hocam beni niye mentionladın? Gerçi sayende demonun çıktığını öğrenmiş oldum. İndireyim bari. :)
  • kkratoss kullanıcısına yanıt
    E3 2016 konusunda pc için çıkacak mı demiştiniz. Henüz belli değildi o zaman. Oradan geldi aklıma haber vereyim dedim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu çok olmasa da arkadaşın PS4'de oynamıştım. Dövüş sistemi hoşuma gitmemişti fakat bana öyle gelmiş olabilir PC sürümü için düzeltmişler, üstünden geçmişler gibi duruyor. Konsol versiyonu da çok güzel gözüken bir oyundu zaten PC'de çok daha iyi gözüküyor zaten bir sürü Nvidia teknolojisi eklenmiş ve tam anlamıyla bir PC portu olmuş. Her türlü ayarlı eklemişler. Performans konusunda bir sıkıntı yaşamadım sadece ara sahnelere geçerken ve sahne değiştirirken 1 saniyelik bir takılma oluyor. Onu da sorun olarak saymaya pek gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: R-10

E3 2016 konusunda pc için çıkacak mı demiştiniz. Henüz belli değildi o zaman. Oradan geldi aklıma haber vereyim dedim :)

Hafızanın da böylesi... Helal olsun ne diyeyim :) Teşekkür ederim hocam, oyun iniyor şu anda.
  • Karakterleri aşırı itici değil mi ya ? Şu benchmarkı yaparken en başta kızın 'you are good' diye bağırması aşırı rahatsız ediyor daha başta kapadım...
    Oynamak istemediğim tek FF oyunu. Bence FF 13'ten daha kötü duruyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oynayacak oyun bulamazken çok iyi geldi bu oyun
  • Sonunda çıktı bayadır takip ediyordum.
    Oyunuda pc ye güzel portlamışlar yağ gibi akıyor
    Sistem
    i7 2700k 4.5ghz
    evga ftw 1070
    65 70 fps arası tüm ayarlar full nvidia ayarları açık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akibeel -- 2 Mart 2018; 5:41:53 >
  • Malum yerlere düştü.83,5 gb.
  • Şuan olan problemli sürüm indirmeyin düzgünü gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 6 Mart 2018; 0:34:43 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu hiç bilmiyorum,gta gibi araç sürebiliyor muyuz? Serbestliğe sahipmidir?

• claudecan kullanıcısına yanıt
    18gb demosu var steamde
    Araç var ama yoldan çıkartamıyorsun. Açık dünya ama GTA ile karşılaştırma. Dev yaratıkların olduğu uzay gemisi gibi uçakların olduğu bir açık dünya oyunu bu.
    Japonca dub - ing alt yazılı oynamanı tavsiye derim ingilizcesi kulaklarımı kanatıyor resmen.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: claudecan

Oyunu hiç bilmiyorum,gta gibi araç sürebiliyor muyuz? Serbestliğe sahipmidir?

Ben geçen sene ps4 çöpünde 70 saat oynadım, gayet serbest bir oyun ama hikayedeki ilerleyişine göre değişiyor tabi, araç sürersin gerekli modifiyeler ile araç yol dışında arazidede sürülüyor vede uçan araba özelliği kazanabiliyor. Ama araç sürmek öyle detaylı değil belirtim.

• Teşekkür ederim.Canli değişik bir oyun güzel görünüyor.Pc de çok daha iyi gözükür

• Bir hevesle geçtim başına ama Steam hala diske yazıyor, oynayamadım. Bu arada High-Resolution Pack'i ayrı indirmeniz gerekiyor 4K için olsa bile 1080p'de fark yaratıyormuş. Zaten demoya yüklü geliyormuş ama tam sürümde indirmeniz gerekiyor ayrıca.

• Seri ile uzak yakın alakam yok, direkt bu oyunu oynasam konuyu anlar mıyım? Diğer seriler ile bağlantısı fazla mı?

• Diğer seriler ile hikaye olarak hiç bir ilgisi yok. Hatta oyunun girişinde bile ff fanları ve ilk kez oynayanlar için diye bir yazı çıkıyor.

• Oyundan vıcık vıcık Japonluk akıyor. Midemi bulandırıyor bu Final Fantasy oyunları.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.