Şimdi Ara

Final Fantasy XVI (Çıktı) [PC ANA KONU] (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
4
Favori
2.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hayır bilmek şart değil. Her oyun farklı hikaye anlatmakta. (7.oyun hariç. Tek oyunu Remake yapıp 3 oyun çıkaracaklar)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • R-10 kullanıcısına yanıt

Tamamdır o zaman takibe alayım teşekkürler.

• blendw kullanıcısına yanıt

Standart sürüm 50 dolardan geldi globalde. 70 dolar olan complete edition.

• The Frost kullanıcısına yanıt

Epic'e gelse keşke tl üzerinden fiyat iyidir. Yinede 40 dolar iyi fiyat.

• Epic'te var ama Steam daha uyguna geliyor.

• Complete alınması mı gerekiyor acaba dlcler ne iş?

• Bu oyun biliyorsunuz ki Konsola göre özel bir grafik moturu ile yapılmıştı , bununla ilgili dün bir yazı okumuştum

oyunu daha önce konsolda oynamıştım fakat pc de daha ultra bir görüntü bekliyordum sanırım konsola göre olan bir motor kullanıldığı için çok bir fark yok arada

• Demoyu oynadım biraz. Yine iyi olmayan bir Square Enix portu. Grafik ayarları FF7'den daha iyi. Ek olarak Dlss 3, Fsr 3 var. Fakat native halde performansı yetersiz. 4080 Super ile 4K'da 40-45 fps veriyor. Teknik kalitesi üst düzey olsa anlarım fakat sunduğu ile verdiği performans denk değil. Upscaling'e dayamışlar sırtı. Başta doku kalitesi olmak üzere grafikler ortalama üstü değil. Oyunun kendisini bekliyorum yerel fiyatlandırma da iyi olmuş. Hatta Epic'te daha pahalı. Ama klasik bir Square Enix Port'u yani.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ps5'de fps bazlı sürüne sürüne, combat içinde grafikleri 720p düştüğü rezil bir yapıda bitirdim. Sonunda pc'de gözlerim kanamadan oynayacak olmak mutlu ediyor mena fiyatlandırması da şaşırttı..

• Final Fantasy XVI, yapay zeka destekli DLSS 3, DLAA ve en iyi yanıt süresi için gecikmeyi azaltan NVIDIA Reflex ile PC'ye geliyor!

Final Fantasy XVI (Çıktı) [PC ANA KONU]
    Final Fantasy XVI (Çıktı) [PC ANA KONU]x (formerly twitter)
    NVIDIA GeForce TR (@nvidiageforcetr) on X
    https://x.com/nvidiageforcetr/status/1826303328956924210

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demoyu oynayıp bitirdim. Portu kötüydü ama geri kalan her şey çok güzeldi. Özellikle Eikonic Challenge kısmında oynanışı bayağı sevdim. Oyunda bol bol ara sahne olduğu söylendiğinden aldım atıştırmalıkları, öyle oynadım. Oyun epik sahnelerle başladı ve demo boyunca epik sahnelerle devam etti. Hikaye ve karakterleri bayağı sevdim. Hikaye için güzel bir giriş olmuş kesinlikle. Ara sahnelerde hiç sıkılmadım ve oyun beni içine çekti diyebilirim. Oyunu almayı düşünüyorum ama sizce dlcler gerekli mi? Hikayenin devamı niteliğinde mi dlcler? Bir de şimdi demoyu oynayıp oyuna yükseldim ama demodan sonraki kısımlarda tempo düşüyor mu?

Ragnarök ile aynı zamanda çıkacak olması kötü oldu. En erken Kasım gibi alıp oynarım herhalde.

• Oyunun epik sahneleri ve savaş sistemi harika fakat oyun portu aşırı kötü.Bu haliyle çıkarsa yazık olur.Ragnarök alıp geçeceğim.

• CoreGame kullanıcısına yanıt
    Klasik Square Enix. Oyunu merak ediyorum ve bekliyorum ama port kalitesi klasik yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 28 Ağustos 2024; 15:42:59 >
  • Ragnarök daha sonra çıkıyor 2 gün vardı yanlış hatırlamıyorsam aralarında
    2 günün içinde biter final fantasy zaten

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • run...rabbt kullanıcısına yanıt

Hocam oyun en az 30 saat sürüyor deniliyor. Ne yapalım işi gücü bırakıp günde 15 saat mi oynayalım? Final Fantasy XVI (Çıktı) [PC ANA KONU] Anca 2 saat oynayabiliyorum ben, bazen hiç vaktim bile olmuyor maalesef.

• The Frost kullanıcısına yanıt
    Hocam size kolaylıklar dilerim. Herkesi benim gibi işsiz sanıyorum

• Final Fantasy XVI (Çıktı) [PC ANA KONU]
  • 4090 laptop ile memnun kaldım gerçekten. İlk açılış sahnesinde fps düşük ama onun dışında genelde hep FG açık 100+ fps ama sinamatiklerde fps düşmese bile (30 fps kilitli oluyor tabii) takılmalar oluyor fazla. Rezil PC portu demek yanlış olur çünkü oyun genel anlamda sorunlu. PS5'de demosunu yüklemiştim ve 5 dakika dayanabilmiştim o görüntüye.

• Glasscannon G kullanıcısına yanıt

Ps'de yine anlayabiliyoruz gücü sınırlı bir cihaz vs. ama pc'de kabul edilebilir değil. 4090 ile memnun kalmak bir referans değil hocam bu kart işin zirvesi şu an. Her karttan, her sistemden maksimum verimi alabilmesi referans. O yüzden birçok Square Enix portu gibi sıkıntılı bir port bu da. 4090 ile fg ile anca 100'e ulaşması bile makul değil bence çünkü üst düzey bir görselliği de yok. Çözünürlük dışında Ps ile aynı sayılır. Olanı getirmişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 5 Eylül 2024; 10:17:45 >
  • JePinkman kullanıcısına yanıt
    Laptop 4090 anca 4070 masaüstü gücünde, artısı sadece 16gb vram olması ki bu oyunda 12gb kart da gayet yeterli.
    The Last of Us gibi gerçekten “rezil pc portu” değil yani. Genel anlamda optimizasyon özürlü çıktığı için değerlendirmek lazım oyunu.

Edit:Grafikler aslında kötü de değil ama sunmuş olduğu grafikle o performansı vermesi gerçeken kötü. PS5'deki sorun FSR 1 olması. En azından FSR 3 desteği gelseydi konsolda çok daha iyi deneyim verirdi. Konsoldan geçtiğim için DLAA ile pırıl pırıl görüntü elde edince bana iyi gözüktü genel anlamda.
    Oyun şaheser tabii. FF 7 Remake Part 2 ile birlikte sabırla bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Glasscannon -- 5 Eylül 2024; 11:59:4 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.