Şimdi Ara

Final Fantasy XVI (Çıktı) [PC ANA KONU] (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
4
Favori
2.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Pardon hocam ben 4090 görünce atladım gerisini. 4070 de güçlü bir 1440p kartı. Çözünürlüğünüz ne bilmiyorum ama 1440p'de vermesi gerekenin altında olduğuna eminim. Aynı durumu 4K'da 4080 Super ile yaşatıyor çünkü. Wukong şu bu gibi bir kaliteye sahip olsa hak vereceğim ama yakın bile değil. Oyunun kendisini ise ben epey merak ediyorum zaten o ayrı. Ama port ve performans işinde kötü Square.

• Kaplama kalitesi ve ışıklandırmada güzel gerçekten. Çizim mesafesi ve gölge mesafesi de bir çok oyuna göre iyi derecede. FPS droplar yok mu? Var ama nadiren oluyor. Elbette son çıkan Black Myth tokatlar ama onun da bir çok ayarını kısmadan FPS düzelmiyor.

CPU kullanımı iyi değil. Bütün çekirdekleri efektif kullansa daha az ısınmaya sebep oluyor ve droplar biter.

Steam'de kullanıcı puanı düşük ve umarım satışları etkilemez. Baya hakkı yenir yoksa.

%1 FPS değeri de gayet iyi. Steam'de okuyunca Dead Space Remake faciası gibi olacak zannetmiştim.

1440p DLAA High ayarlar. FG açık...

Final Fantasy XVI (Çıktı) [PC ANA KONU]

• Glasscannon G kullanıcısına yanıt

Bence ortalama hepsi. Ps'dekinden neredeyse farkı yok çözünürlük dışında. Port = Ps'teki Haliyle Aç olmamalı. Gelişip gelmeli oyun. Pc oyunu olmalı port değil. Oyunun sırf bundan değil de yine de satışta bekleneni vereceğini düşünmüyorum. God Of War'ın hemen iki gün öncesinde çıkarıyorlar. Onun gölgesinde kalacaktır. Çok hatalı tarih seçmişler. Bir ay önce veya sonrasında gelse kendileri için daha iyi olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 7 Eylül 2024; 18:29:24 >
  • Oyunu ortaklaşa almak isteyen varsa dm atsın bana ben complete edition surumunu alacagım.

• Oyunu alabilen kimse yok sanırım :)

• Oyunu konsola çıktığından beri gelmesini bekliyordum. Ama öncesinde GoW Ragnarök ve Space Marine 2 var daha alınacak. Donanım promosyonu yapsalar da faydalansak bari.

• Aldım oynuyorum yalnız çok sinematik var ve uzun

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Maalesef önce gow ragnarok var. Sonra sıra bu oyuna da gelecek. PlayStation cı arkadaşlar ayıla bayıla oynadı. Baya övdüler. Umarım bizi de hayal kırıklığına uğratmaz 🙂

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 4090 ile 4K native'de 54 fps vermiş. Optimizasyon falan yok oyunda. DLSS / FSR açıp geçin demişler. Kendisinden çok daha iyi grafiklere sahip God Of War Ragnarok ise 100 fps vermiş 4090 ile yine native olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 19 Eylül 2024; 17:15:12 >
  • Bu konu neden bu kadar ölü yahu

• arman09 kullanıcısına yanıt
    Ragnarok oynuyor herkes 😃

• Glasscannon G kullanıcısına yanıt

Hocam konudan bağımsız olarak ekran kartınız nedir ve o sıcaklıkta fanlar yüzde kaçta çalışıyor? Ve ses durumu sizi rahatsız ediyor mu fanların çalıştığı esnada?

• JePinkman kullanıcısına yanıt
    Doğru y3

• Şahane oyun yapmış adamlar 1 haftadır oynuyorum. Yine fiyatlardan dolayı konusu ölü kalmış bir başka güzel oyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 24 Ekim 2024; 11:51:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jedi_masterr

Şahane oyun yapmış adamlar 1 haftadır oynuyorum. Yine fiyatlardan dolayı konusu ölü kalmış bir başka güzel oyun.

Ilginç şekilde kimse uğramamış buraya bende oynuyorum şu sıra oyunda ki boss savaşları inanılmaz aşırı gaza geliyorum. Tek eksisi fazla kolay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bıyıklı Bey -- 24 Ekim 2024; 12:48:58 >
  • Bıyıklı Bey kullanıcısına yanıt

Aynen bosslar falan çok iyi olmuş yeni yeteneklerle aksiyonu şahane yapmış adamlar. Aksiyon zorluğunda oynuyorum ama o bile o kadar zorlamıyor evet katılıyorum.

• Bıyıklı Bey kullanıcısına yanıt

Çok yanlış zamanda çıkardılar oyunu. Bir ay önce veya sonra çıkmalıydı.

Başladım ben de. Oldukça keyifli şimdilik. Atmosfer şahane. Oyun bir tık kolay. Bir zorluk daha olmalıydı. Ama zorluk dertleri olmadığı bariz dertleri hikaye daha çok.

FF7'yi epey abartı buluyorum ben. Atmosfer, gameplay, ui dahil haz etmiyorum pek. Bunu çok daha fazla sevdim. Ondaki yarı turn based, yarı real time combat keyif vermiyordu bana. Bundaki gibi full real time ve tek kişi kontrol ettiğimiz combat çok daha keyifli bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 24 Ekim 2024; 13:40:28 >
  • FF16'nın yapımcısı Naoki Yoshida, Fantasian Neo Dimension oyunu ile beraber bundan sonra çıkacak Square Enix oyunlarının artık Playstation özel olmayacağını ve multiplatform çıkacağını söyledi. Square Enix daha önce açıkladığında FF16 ve FF7 Rebirth'in PS5 satışlarından memnun olmadıklarını açıklamıştı.

Final Fantasy XVI (Çıktı) [PC ANA KONU]www.bolumsonucanavari.com
    FF 16 Yapımcısı Yeni Oyunların Aynı Gün Xbox'ta Olacağını Söyledi
    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-FF_16_Yapimcisi_Yeni_Oyunlarin_Ayni_Gun_Xboxta_Olacagini_Soyledi-122619.htm
  • Hudson51 kullanıcısına yanıt

Sadece Xbox mı? Pc?

• PC içinde çıkacak tabi ki hocam.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.