Oyun PC'ye çıktığından beri Steam de 289k kopya anca satmış. Oyun hype'ı öleli 1 sene olmuş anca PC'ye getirirsen bu kadar satarsın... tech4gamers Final Fantasy 16 Extremely Underperformed On PC; Sold Only 289K Units Since Launch https://tech4gamers.com/final-fantasy-16-pc-sold-only-289k-units/ |
Final Fantasy XVI (Çıktı) [PC ANA KONU] (5. sayfa)
-
-
Aynı anda çıkarmamanın sonucu. Neyse ki ders aldılar.
-
Şu oyun çıktığı ay dahi PS5 de bile çok konuşulmamıştı hocam. Aynı dönem PC'ye de çıksaydı ömrü daha uzun olurdu. Umarım Square buna bakıp multiplatform kafasından vazgeçmez.
-
Gerçekten bir şeyi merak ediyorum.... Bu oyunun nesini beğendiniz ? bunu samimi bir şekilde soruyorum... Yahu oyun bildiğiniz ücretsiz MMO oyun görev dizaynını önünüze koymuş git onunla konuş git bunu buradan kurtar git şunu yap git bunu yap ? ALLAH aşkına nerede hikaye sunumu ? Nerede AAA oyun ???
Oyunun başında 2 saat hikaye var optimizasyon her şey lokum gibi 2 saatin sonunda ne optimizasyon kalıyor ne hikaye adamlar sırf oyunun ilk 2 saatine çalışmışlar başka da hiç bir halt yok... 10 saat ancak dayana bildim artık içime öküz oturdu sinirden oyunu sildim. Bu kadar rezalet beş para etmez bu oyuna paramı verdiğim için kendimi inanılmaz bir şekilde geri z*k*lı hissediyorum....Bu oyuna para vereceğime gidip normal bir ücretsiz MMO oyun oynasaydım aynı tatsız beş para etmez deneyimi yaşardım muhtemelen. O kadar sinirliyim ki şöyle çöp bir oyuna bu kadar para verdiğim için sayfalarca yazı yazsam içim soğumaz o derece....
-
%25 indirim görmüşken yine alıp almama kararsızlığındayım. Merak ettiğim 2 adet DLC çıkmış görünüyor, alınması/oynanması elzem mi. Ana hikayeye bir şey katıyor mu.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X