4 Gün Kaldı!! |
Final Fantasy XVI (2023) [PS5 ANA KONU] (10. sayfa)
-
-
Oyunun devamı da demo kalitesinde olursa, 92-93 meta garanti.
-
Belli oluyor demo nefistiquote:
Orijinalden alıntı: A r c h A n g e L.Devil May Cry tasarımcısı, Final Fantasy 16'nın "kişisel başyapıtı" olduğunu söylüyor.
vgcDevil May Cry designer says Final Fantasy 16 is his ‘personal masterpiece’ | VGChttps://www.videogameschronicle.com/news/devil-may-cry-designer-says-final-fantasy-16-is-his-personal-masterpiece/
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Umarım güzel olur da bayramda boş anlarımızda rahat rahat oynarız.
-
Devasa FF16 3D ve dijital reklam panoları Shinjuku, Shibuya, Osaka ve Fukuoka'ya ve daha fazlasına geliyor!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 19 Haziran 2023; 10:0:31 >
-
Oyun bu kadar iyi mi ya, şaşırdım. Artık FF serisinden baymış biri olarak sürpriz oldu bu kadar iyi olması. Demoyu bırak, video bile izlemedim. Gelsin hemen akalım öyleyse.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Pre order yaptık beklemedeyiz
Ben demoyu yarida biraktim tam surumde gormek icin, grafikleri pek begenmedim ama demoyu bitiren arkadaslar oyunu çok övdu bakalim ffin zaten dunyasini cok severim turn baseddan ciktigindan beri de zevkle bitiriyorum bunu da bitircez gibi 😎
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Demoyu denemenizi öneririm, ne de olsa oyun çıktığında kaldığınız yerden devam edebileceksiniz.
Aylar önce ön sipariş vermiştim.
Demonun yayınlanmasının ardından beğenilmesi çok olumlu. 22 Haziran'da çıksın Diablo 4'e ara verip FF16'ya başlayacağız.
-
Diablo'dan fırsat kalmadı hocam, bir ara bakayım. FF 12 den bu yana çok bayılarak oynadığım bir oyunu olmadı bakalım bu oyun nasıl olmuş.
İnceleme ambargorsu ne zaman kalkacak?
Ön yükleme başlamış
-
00.00'da 20 Haziran olunca kalktı. Ben indiriyorum şuanquote:
Orijinalden alıntı: Sp!deR
İnceleme ambargorsu ne zaman kalkacak?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
İndirme değil incelemeyi sordum.
Ambargo yarın kalkıyor hocam. Yarın incelemeler düşmeye başlayacaktır. :)
-
Geç kalkıyormuş ya bazı ülkelerde oyun çıkmış olacak.
90GB Boyutu var indi bakalim.
Demoyu denedim ama frame rate modunda grafikler hiç iyi gelmedi. Horizon ve Gow’u açıyorum aynı konsol yahu. Bu iki oyunda da sabit 60 fps ve grafikleri de akıyor. Bu oyunda ise blurlu gözüküyor oyun. Performans da çok parlak değil. Lod olarak düşük de ayrıca.
Yine de güzel oyun tabii.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X