Şimdi Ara

Final Fantasy XVI (2023) [PS5 ANA KONU] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
405
Cevap
16
Favori
15.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Full sürüm çıktığın da 60 fps verir demo eski sürüm diye biliyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Akşam demoyu bitirdim. Baya sağlam bi oyun geliyor. Oynarken kaptırdım kendimi. Beni heyecanlandırmayı başardı. Son zamanlarda gördüğüm en iyi demoydu bile diyebilirim. Bu sene GOTY acayip karışacak vaziyet alalım. :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mr.Seko kullanıcısına yanıt

Keşke oralık karışsa, görsel olarak 2 nesil geriden gelen zelda alır her türlü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wight Lord -- 14 Haziran 2023; 8:32:20 >
  • Wight Lord kullanıcısına yanıt
    Zelda kesinlikle daha iyi performans ve grafiği destekleyecek bir cihazda olmalı. Ama sadece grafiğe bakılıp yabana atmak olmaz, o da biz oyuncular için değerli bi oyun :)

Oyunun şu görselini çok iyi tasarlamışlar bu arada, çok hoşuma gitti. Onu koymayı unutmuşum :)

Final Fantasy XVI (2023) [PS5 ANA KONU]

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Final Fantasy XVI (2023) [PS5 ANA KONU] Final Fantasy XVI (2023) [PS5 ANA KONU] Final Fantasy XVI (2023) [PS5 ANA KONU] Final Fantasy XVI (2023) [PS5 ANA KONU]

• Final Fantasy XVI (2023) [PS5 ANA KONU] Final Fantasy XVI (2023) [PS5 ANA KONU]

• Mr.Seko kullanıcısına yanıt

Mekaniklere tek lafım yok fakat görsellik ve animasyon kalitesi benim için baya önemli bir noktada maalesef.

• Hiçbir zaman sevemediğim ve sevmeyeceğim bir oyun

• Işıklandırma ve Partiküllerin seviyelerini beğendim ne aşırıya kaçılmış nede kalitesiz hissettiriyor. :)

• Wolf0045 W kullanıcısına yanıt

Bence de ışıklandırmalar vs güzel ama grafikler kaplamalar baya kötü geldi bana da, ff 7 remake çok daha kaliteli bu oyundan grafiksel olarak (yüz grafikleri de dahil)

• Net Goty adayı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Persona_6 kullanıcısına yanıt

Demoyu bugun oynadım biter bitmez siparisi bastim ... O ne boss savaşları, o ne karanlık bir senaryodur bayildim acikcasi ...

• DrUckmann kullanıcısına yanıt

Valla hiç beklemiyordum böyle bir oyun, FF 15 'i hiç sevmemiştim ama buna bayıldım ya, bende ön sipariş vericemde 19'unda benim kartın kesim tarihi geliyor, ödeme oteki aya kalsın diye son gün vericem ön siparişi , bu ay çok oyun aldım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persona_6 -- 14 Haziran 2023; 22:37:53 >
  • Persona_6 kullanıcısına yanıt

Spiderman 2 siparisler acilacak daha, nefes aldirmiyor Sony ... Final Fantasy XVI (2023) [PS5 ANA KONU] 

• ‘My Favorite Final Fantasy!’ Final Fantasy 16 Devs Give Their Top 3 – IGN First

Final Fantasy XVI (2023) [PS5 ANA KONU]IGNyoutube
    We asked six members of the Final Fantasy 16 development team to tell us their Top 3 Final Fantasy games. #IGN #FF16
    https://www.youtube.com/watch?v=sCLfAUL3nHo
  • DrUckmann kullanıcısına yanıt

Valla öyle bakalım kaçtan açacaklar ön siparişi :)

• Eikonic Challange'ı mutlaka oynayın. Birçok yetenek verilmiş şekilde oynadığımız bir bölüm.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Final Fantasy XVI - Next Gen Immersion Trailer | PS5 Games

Final Fantasy XVI (2023) [PS5 ANA KONU]PlayStationyoutube
    https://www.playstation.com/games/final-fantasy-xvi Experience the dark fantasy world of Valisthea with the PlayStation 5 Console – FINAL FANTASY XVI Bundle. Pre-order now* from direct.playstation.com and select local retailers. Explore Valisthea's vast and beautiful world in stunning 4K*, return to the action faster than ever with the PS5’s high-speed SSD and unleash incredible power with support for Haptic Feedback and Adaptive Triggers. *While supplies last. #ps5 #ps5games #finalfantasy #finalfantasyxvi
    https://www.youtube.com/watch?v=we_GPkCW9Y4
  • Demoyu gerçekten çok beğendim. Estetik, epik müzik ve combat açısından bariz Souls oyunları örnek alınmış, ama hikaye de hafif GoT, hafif Dragon Age Origins havası veriyor. XV'i çok boş bulmuştum, XVI demoyla gönlümü aldı. Hem combat hem hikaye bariz her an ilgimi üzerinde tuttu. Özellikle
    titan block ve dodge aralığı veren aksesuar
    gibi araçlarla fazla darbe yemesem bile dikkatimi isteyen ve sonuna kadar heyecanlı boss battle'lar geçirdim. Bayağı keyifliydi.

Bir sorum olacak: oyun çıktığında tatilde olacağım ve zaten çıkışta oynayamayacağım için nolur nolmaz diye incelemeleri beklemek istiyorum. O brikaç hafta içinde PS Store'da oyuna zam gelme ihtimali var mı? Daha önce böyle bir durum görüldü mü?

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.