Ana Hikaye : 30 - 40 Saatte bitiyor. Oyunu %100 tamamlamak 70 - 75 Saat civarı sürüyor. |
Final Fantasy XVI (2023) [PS5 ANA KONU] (13. sayfa)
-
-
teşekkürler hocam oyun incelemeleri baya iyi duruyor demo da güzeldi 30 fps sıkıntısı hariç
büyük ihtimalle alacağım çok fazla zamanım olmuyor yaz boyu idare eder sanırım
-
Konsolların bu kadar sürede böyle rezil hala düşmesi içler acısı, oyunun Performance modu seçili combat anında çözünürlüğün 60 fps verebilmesi için 720p düşmesi resmen rezillik. Quality seçili ise gözlerim kanayacak gibi hissettirmesi yüzünden istemesem de performance modunu seçmeme neden olacak. Umarım bu oyun pc'ye çıkması çok uzun sürmez, ayrıca gelecek patch durumu düzelttiği de yok konsolun gücü bu oyun için 60 fps veremiyor.. Senaryo bazlı yavaş oyun olsa 30 fps çok sinir etmez ama aksiyon oyununda bu durum çok can sıkıcı.
-
-
Oyun tam anlamıyla epic olmuş.
Uzun suredir bir oyundan bu kadar keyif almamıştım.
-
Ben de çok sevdim. Tam hayalimdeki Final Fantasy oyunu olmuş. Grafikler, dövüşler, karakter tasarımları, voice acting her şeyi üst düzey. Net bir GOTY adayıquote:
Orijinalden alıntı: YûnusOyun tam anlamıyla epic olmuş.
Uzun suredir bir oyundan bu kadar keyif almamıştım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Biraz bekleyecem bende, güncelleme ve patchlerle adam ederler inş.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Cihaz ile ilgisi yok. Tamamen yapımcı firma beceriksizliği. HFW gibi oyun 75-80 fps çalışıyor. Ayrıca fps düşmesi gereken yerde düşmüyor hiç olmadık sahnelerde düşüyor. Gelecek olan güncellemeler ile düzelir. Optimizasyon problemi var oyunda.
Oyun o kadar harika ki , insan bu detaylara bile takılamiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6480D79F2 -- 22 Haziran 2023; 8:23:36 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
cihazla alakası yok bencede. hwf ve gowr dan sonra ps5 in neler yapabildiği azçok belli oldu. firma beceremiyorsa ps5 napsın?
-
60fps hem grafikler çöp hem de sürekli drop oluyor star wars da böyleydi, 30 ilk başlarda çok kötü olsa da göz alışıyor zamanla star warsı o şekilde bitirmiştim.
-
Performans sorunları tamamen yapımcı ile alakalı, anlamıyorum bir oyun performans sorunu yaşayınca neden suç cihazın oluyor bu cihaz da horizon ve ratchet and clank de oynadım o oyunlar sorun çıkarmadan yağ gibi akıyordu o oyunlarda cihaz düzgün çalışıyordu da ff16 da mı çalışmıyor.
-
Beyler Joshua ve yanındaki küçük köpekli kızı seslendirenler Hugo ve Amicia'yı seslendirenler mi? Onlara benzettim.
Evet
-
Yalnız küçük çocuk Clive'den daha sert vuruyor. Bütün oyunu onunla oynayamıyor muyuz?
Performans modu çekilecek gibi değil. Çok da iyi iş çıkaramamışlar. Şehirde gezinirken fps droplar var kombatta 60 fps ama kalite düşüyor.
Oyun baya keyifli, şimdilik güzel gidiyor. Merakla ifrit savaşlarını bekliyorum. Sanırım bu nesilde ki en epik kapışmalar onlar olacak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksungur_ -- 22 Haziran 2023; 14:2:52 >
Japonca seslendirme varken ingilizce neymiş ya
Bu nesil konsolların saf gücünün bir anda bu kadar yükselmesi bir bakıma iyi olmadı. PS4 çıktığı dönemde içindeki GPU tam olarak orta seviye ekran kartına denkti işlemcisi ise 2 tane tablet işlemcisinin uhuyla birbirine yapıştırmasından halliceydi PS5'in ise çıktığı güne göre içerisindeki tüm donanım en ucuz üst seviye pc'ye eşitti yani orta ve düşük seviye parça yoktu alette. Firmalar buldu adam gibi işlemciyi optimizasyon yapmaya uğraşan yok zaten ne koysalar alet bir şekilde çalışıyor şu PS5 ve Series X'e adam gibi optimizasyon yapsalar FF16 1080p 120fps , 1440p 60fps , 2160p 30fps çakılı oynatması lazım.
-
Oyun sanki Ps2 döneminde geliştirilmeye başlanmışta Ps5 döneminde bitmiş gibi. Karakterin yüzündeki sakallar Mgs2 Snake'in sakallarından hallice.
@Muholland @console-master Yapımcı suçu da olsa benim için konsollarda geri kaldığı bariz Sony exleri hariç çıkan AAA ne yazık ki yerlerde sürünüyor. Bu oyunda önlem olarak sunulan ise çözünürlüğü 720p düşürmek ps3 dönemine döndük resmen.. Ha oyun süper ona lafım yok ama aksiyon tabanlı bir oyuna bu performance modu yakışmadı..
-
Anca gelebildim eve başlayalim bakalim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X