Şimdi Ara

Final Fantasy XVI (2023) [PS5 ANA KONU] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
405
Cevap
16
Favori
15.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben de 4090'da oynamayı çok isterdim ama oyun PS5 exc. Zaten adam akıllı yapım yok, el mecbur aldık birazda. PC'ye çıkana kadar çok zaman geçer. PS5'i LG55CS6 Oled'de kullanıyorum. Tamam fps düşüşleri bi nebze baltalamiyor değil keyfi ama yinede oyunun kalitesi ve kullandığım TV bir araya gelince büyük keyif veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6480D79F2 -- 22 Haziran 2023; 20:5:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Final Fantasy XVI (2023) [PS5 ANA KONU]

Final Fantasy XVI (2023) [PS5 ANA KONU]

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Arkadaşlar grafik modunda nasıl oynayabiliyorsunuz 5 dk oynadım gözlerim kanadı hemen performans moduna aldım. Tamam düşüşler oluyor yer yer ama diğer moddan çok daha iyi bence

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • LeonHeart_06 kullanıcısına yanıt

Performans moduna hiç almamak lazım ya da oyuna ara verdikten sonra direkt grafik moduyla devam edilmeli. Yoksa 60dan 30'a düşünce gözlerin alışması imkansız.

• 30fps moduna alsan acayip ağır blur efektiyle çok kötü oluyor performans moduna alınca oyun Kasım Kasım kasıyor. Ne yapacağımızı şaşırdık. 1-2 hafta bekleyip performans patchleriyle mi oynasak nedir. Oyunda bir akıyor bir akıyor merakta ediyorum ama by fps dropları aşırı rahatsız edici. İşin komik tarafı combatlarda 60fps çatır çatır. Combattan çıkınca hooop droplar başlıyor. Combatta çözünürlük 1080 e falan düşüyor herhalde

• quote:

Orijinalden alıntı: Urahara0

30fps moduna alsan acayip ağır blur efektiyle çok kötü oluyor performans moduna alınca oyun Kasım Kasım kasıyor. Ne yapacağımızı şaşırdık. 1-2 hafta bekleyip performans patchleriyle mi oynasak nedir. Oyunda bir akıyor bir akıyor merakta ediyorum ama by fps dropları aşırı rahatsız edici. İşin komik tarafı combatlarda 60fps çatır çatır. Combattan çıkınca hooop droplar başlıyor. Combatta çözünürlük 1080 e falan düşüyor herhalde
    Ben 30 fps modunda da oynadım bir süre rahatsız edici gelmedi bana

• Oyun müthiş entrikalarla dolu bayıldım

• Valla hocam bilemiyorum ben bütün oyunlarımı hep performans açarım gözler alışmış demek.

• Oyun 30 FPS yani graphic modunda blur efekti yüzünden oynanmıyor. Ama Frame modu güzel bende bir sorun çıkarmadı. Oyuna gelecek olursam tek kelime ile muhteşem bir oyun. 2-3 saat oynadım taht oyunlarından esinlenme de var. Aynı zamanda oyunda dövüş sistemi ve hikaye çok iyi. Eski oyunlardan eser yok hikaye ciddi ve yetişkinlere yönelik yapılmış. Ben eski oyunların japon kokan tarzını pek sevmem ama bu oyun batı tarzında yapılmış.

• FF XII hikayesi ve karakterlerini andırıyor, geçtiği dönem itibariyle. O da en sevdiğim oyunlarından biriydi serinin.

• Bu oyun tamamen açık dünya değil mesela koridor gibi kisimlarda çok fazla şey yok ki ekranda nasıl performans modu düzgün şekilde 60 göz yapılamamış anlamıyorum. Belliki optimizasyon için uğraşmamışlar ya da zaman yetişmemiş. Demoyu keyifle oynadım save in taşınması güzel olay sanırım bi kaç ay bekleyeceğim performans modu için düzgün fix gelene kadar

• Game of Thrones yapmış adamlar muazzam yav.. Akşam olsa da gidip devam etsem oynamaya Final Fantasy XVI (2023) [PS5 ANA KONU] 

Yalnız 60 fps modu göz kanatıyor, 30 oynanmalı bu oyun. Rahatsız etmedi 30 şimdiye kadar..

• şu cid'i bi ben mi benzetiyorum Nathan drake'e merak ettim, sanki hafif yaşlanmış hali gibi.

edit: bu arada oyunun 3te birini bitirdim, bence çok keyifli bir şekilde devam ediyor, yan görevler çok kötü tarzı yorumlar okuduğum için hiç yan görev yapmadım, keşke biraz karakter yan görevi ekleselermiş, bir de level dizaynı biraz tembelce geldi bana, gerçi god of war ragnarokta bile bunu hissetmiştim, sanırsam bunu böyle hissettirmemek çok zor bir şey (ana senaryo görevlerinde, yoksa yan görevlerdeki dizayn, yarı açık dünya, çok güzeldi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgeksa1 -- 23 Haziran 2023; 12:7:49 >
  • oyunu kutulu olarak nerede bulabiliriz? overgame, kegames vs de yok..

• cyber_exile kullanıcısına yanıt
    Ben de her yere sordum yarın ya da pazartesi anca gelir dediler.

• Urahara0 kullanıcısına yanıt
    Combat esnasında 720p cozunurluk maalesef.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Final Fantasy XVI - Welcome To Final Fantasy XVI Trailer | PS5 Games

Final Fantasy XVI (2023) [PS5 ANA KONU]PlayStationyoutube
    https://www.playstation.com/games/final-fantasy-xvi/ Final Fantasy XVI is here, with an all-new story, new characters and new enemies. You ready? #ps5 #ps5games #finalfantasy #finalfantasyxvi #FF16
    https://www.youtube.com/watch?v=FwUcv65330g
  • Final Fantasy XVI (2023) [PS5 ANA KONU]
  • Kullanıcı puanı niye düşük?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ziromen

Kullanıcı puanı niye düşük?

Bazıları klasik bir Final Fantasy oyunu olmasını beklemiş sanırım. FF 16 biraz daha düz ve aksiyon odaklı. Ben şahsen çok beğendim ama beğenmeyeni de anlarım. Tabii ki bu sebeplerle sınırlıysa ! Oyunda niye çeşitlilik yok diyen biri olursa ağzına çarpın geçin

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.