< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Final Fantasy XVI (2023) [PS5 ANA KONU] (16. sayfa)
-
-
Kör olan sen olabilirsin :D kaplama kalitesi çok kötü yeni nesil ile kıyaslayacaksan horizon uzağından bile geçemez. FF7 ile benzer görselliği var ve performansı ve çözünürlük çok daha kötü.
-
Oyunun zorlugunu arttiramiyoruz galiba, story mode olarak basladim kolay gibi geldi bosslarin beni zorlamasi lazim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 26 Haziran 2023; 18:26:33 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Oyun çok sığ yahu, 10 saat civarı oldu ama hala açılmadı. Görev dizaynı o kadar kötü ki, bir iki saat başında kalınca uykum geliyor devam edemiyorum. Ana görevlerde bile herkesin getir götürünü yapmaktan gına geldi. Şu ana kadar ne bir zindan gördüm, ne bounty hunt ne adam akıllı yan görev, ne zırh, ne loot, ne birşey... Karakter güçlendirmeleri bile dayatma. Bir iki görev geçtikten sonra yeni bir silah ve item craft edip devam ediyoruz. Grafikler ve animasyonlar çağ dışı zaten, ayrı bir fiyasko. Hikaye ve combat çok iyi ama o da sığ oynanış içinde kaybolup gidiyor. Umarım bir 10 saat daha böyle sürmez oyun. Dmc tadında sinematik bir FF oyunu olmuş. Gelen güzel yorumlardan sonra çok daha farklı bir oyun bekliyordum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İlk büyük boss savaşından sonra tmm konuya gireceksin.
Kaplama kalitesi kötü demek ayrı bir bilmemezlik. Çözünürlük modunda oynuyorum oyunu, performans modunda çözünürlükten dolayı bulanıklaşma var.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Karakter kaplamaları düşük çevre dizayn da ise belli yerlerde oldukça iyi duruyor. Karakterlerde mimik kasmamislar, seslendirme harika olmuş özellikle İngilizce harika olmuş. Skill efekleri çok yoğun ve kamera açısı sorunu fazla bunlar iyi ayarlanmamış. Oyun next gen değil bir dmc kadar grafik ve mimik yok hatta hiç yok oyunun eksikleri var ama bunlarda beni üzen tek şey mimikler hiç yok onun dışında yoğun grafik aramıyorum. Benim için iyi görünmesi yeterli oluyor. Oynanış ve hikaye benim beğenimi aldı. Hikâyesine hayran kaldım hem güldüm hem duygulandım kısacası çok beğendim.
Hayır hocam kaplama kalitesi kötü bulanıklıktan değil modeller iyi ama kaplamaları çok sırıtıyor
-
Özel saldırı animasyonlarını cancellayamıyoruz bu sebeple bazı uzun animasyon sahip saldıları gerçekleştirirken dodgr atılmıyor. Çok sinir bozucu durum
Benedikta ne hatunmuş be :)
İç mekanlar çok iyi de geniş alanlarda next-gen hissettirmeyi geçtim ps4 kalitesinde malesef. Ayrıca bazı çok basit animasyonlarda da hiç uğraşmamışlar. Oturup içki içmek, yemek yemek gibi sahneler karanlıkta ses efektleri ile geçiştirilmiş.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sonlara doğra bir bölge var orada dış mekanlar çok iyi, çöl bölgesi çok kötü, ev içi gibi yerler deki beyaz taşlar fazla sırıtıyor ama son bölge görsel olarak çok iyi.
-
eksikleri yok mu? var ama uzun zamandır bu kadar etkilendiğim bir oyun oynamamıştım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MessiTugi -- 27 Haziran 2023; 11:55:38 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Oyunu bir kere bitirmeniz gerekiyor zor mod açılması için
Ssleri spoiler icine alir misin oyunda görelim.
Lıkır lıkır su içme sesi geliyor bir de. Gördüğüm en saçma şeylerden biri olabilirquote:
Orijinalden alıntı: MessiTugi
İç mekanlar çok iyi de geniş alanlarda next-gen hissettirmeyi geçtim ps4 kalitesinde malesef. Ayrıca bazı çok basit animasyonlarda da hiç uğraşmamışlar. Oturup içki içmek, yemek yemek gibi sahneler karanlıkta ses efektleri ile geçiştirilmiş.
Gelmiş geçmiş en iyi oyunlardan biri olabilecek kombat, müzik ve sunumları varken böyle basit şeylere özenmeyip bununla yetinmek son derece saçma hakikaten.
Tamamdır hocam.
Ben de yarın tatilden dönünce başlayacağım. Side questlerde iki ayrım varmış sanırım önemli olanların içinde + işareti konuluyormuş. Onun dışındaki side questler git şunu topla bunu topla tadında sanırım. Birde oyun açık dünya mı değil mi bu konuda bazı eleştiriler gördüm de. Keşfedilekcek şeyler konusunda eleştiriler okudum. Benim için linear olması daha iyi açık dünyada bir şeyler aramaktan sıkıldım açıkçası oyunlarda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koftehor1 -- 27 Haziran 2023; 12:3:0 >
Evet + simgeli olanlar daha önemli ama olmayanlardan da önemli sayılabilecek eşyalar düşüyor. Yeteneğin tekrar kullanım süresini kısaltan türden eşyalar mesela veya verilen zararı artıranlar gibi.
Oyun daha çok yarı açık dünya ve çok boş malesef. Hep aynı yaratıklar ve çeşit az. İyi tarafından bakarsanız linear bir oyun bu yarı açık dünya olayını xp kasalım diye yapmışlar gibi duruyor onun dışında keşiflik bir durum yok
Basit şeylere önem verilmemiş doğru, benim tv de ne baksam hoşuma gidiyor bugün kayınpederin tvde deneyince bir anda nesil farkı oldu 😂 fakat genede gayet iyi benim gözümde ışıklandırma, kaplama kalitesi her yerde süper olamaz daha o seviyeye gelmeye var.
İleride zırh kıyafet değişimi var mı tüm oyun aynı kırmızı zırhla mı dolaşıyoruz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wight Lord -- 27 Haziran 2023; 18:46:38 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X