Şimdi Ara

final sinava dogru 30lu mat denemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben cozuyorum su ana kadar cozdugum en ıyı lys mat denemesı ygs kısmı fazla kasıntı bence oyle olmasıda cok ıyı zaten lys sınavını ygs kısmı belırlıyor ygsde hıc bos veremeden baslıyan biri sınavı alıp goturuyor ne kadar zor olursa olsun ama ygs kısmında 3-4 bos bırakarak baslayınca sınavda moral bozuklugu oluyor kolay lys sorularını bıle yapamıyosun lys kısmı ıse ortanın ustu dıyebılırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dlxattack -- 5 Haziran 2014; 11:56:51 >
  • dlxattack D kullanıcısına yanıt
    vallaha benim de ygs kısmından lysye göre daha çok yanlışın çıkıyor.

• Netler nasıl?Benim merak ettiğim bu denemelerde 26-33 arası yapan gerçek sınavda 35 yapar mı?
  • Bu deneme gittikçe zorlaşıyor mu ? Ben 6.dayım eğer öyleyse 15 e geçip ordan devam edicem yetişmez çünkü diğer türlü?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CR7CR

Netler nasıl?Benim merak ettiğim bu denemelerde 26-33 arası yapan gerçek sınavda 35 yapar mı?

2013 için yapamaz ama 2012 için yapabilir bence

benim de o civarda işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xyztt -- 5 Haziran 2014; 13:07:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: birkedimbileyok

Bu deneme gittikçe zorlaşıyor mu ? Ben 6.dayım eğer öyleyse 15 e geçip ordan devam edicem yetişmez çünkü diğer türlü?

Ben karısık cozuyorum her deneme aynı olcude dıyebılırım hepsı aynı duzeyde yanı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En iyi denemeler TYT/AYT
    6 yıl önce açıldı
    ayt matematik uzun suruyor
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kaliteli denemeler eksiklerini net olarak ortaya çıkartıyor..

• Up

• birkedimbileyok kullanıcısına yanıt
    bende çözüyorum gittikçe netim artıyo yani deneme etkisini gösteriyo bi deneme öncekinden daha kolay geliyo
  • TheGreenAxe kullanıcısına yanıt
    Ben de bugün aynı şeyi düşündüm. Acaba kolaylaşıyo mu diye. Kaç net yapıyosunuz siz ?

• Ben de bunu çözüyorum, 21deyim şuan. En düşük 2. denemede yapmışım, 21d 1y. En yüksek 14. denemede yapmışım, 38d 1y. Onun dışında 30 35 arası çıkıyor genelde. Fen bilimleri dershanesi denemelerine göre kolay, soruları normal düzeyde bence güzel.
  • Pdfsi var mı bunun?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.