Şimdi Ara

finaller de pskikolojim bozuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler finaller var bugun matematık sınavına girdim calıstım da neyse hoca defterden 2 tane soru sormus aynısı yapamadım ve büte kalıcam gecmem lazım yoksa aldıgım burs kesilecek elimde fırsat varken gecemedım sınavı memleketım üniversiteye 8 saat gidip gelicem 2 hafta sonra bide 150 tl ye yakın para harcıcam moral olarak bittim daha 3 tane daha sınavım var calısamıyorum arkadaslar psikolojik yardımınıza ıhtiyacım var

• Seneye bıraksan olmuyor mu?
  • Ya kardeşim ben bütün derslerden kaldım ben me yapayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ders kalınca burs kesilmiyor eğer devletin verdiği burstan bahsediyorsan. Kesilseydi bizim arkadaşların hepsi burssuz kalırdı ama hiç birinin kesilmedi, aynı zamanda krediye dönüyor diye de bir söylenti vardı 3 senedir bursu dersi kaldı diye krediye döneni de görmedim, duymadım.
  • Sene boyu yatın sonra ağlayın finaller diye

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çalışsan geçerdin son günlerde 2 defter karıştırdın diye çalışmış olmuyorsun.Herkes ektiğini biçer kusura bakma. =)
  • Ben Osmanlıca sınavına girdim. 2 gün çalıştım 65 bekliyorum.Sadece bir hafta çalışsan Kalkülüs'ü yine geçersin.
    Bu işte bir tuhaflık var.Adam belki de trollüyor beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Polene Alerjisi Olan Arı

Seneye bıraksan olmuyor mu?

hocam bursun kesilme ihtimalı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: BorgaXxX

Ders kalınca burs kesilmiyor eğer devletin verdiği burstan bahsediyorsan. Kesilseydi bizim arkadaşların hepsi burssuz kalırdı ama hiç birinin kesilmedi, aynı zamanda krediye dönüyor diye de bir söylenti vardı 3 senedir bursu dersi kaldı diye krediye döneni de görmedim, duymadım.

kyk devletin verdigi burs 1 sene sonunda 4 veya daha fazla ders kalırsa krediye dönüyorda krediyi odeyebilecek durumum yok
  • guncel destek olacak kımse yokmu
  • sh25ll13 S kullanıcısına yanıt
    Benim alan arkadaşlarımın çoğunun alttan 6-7 dersi var. Ortalamaları 1.5 civarı ve hiçbirinin ki krediye dönmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BorgaXxX

Benim alan arkadaşlarımın çoğunun alttan 6-7 dersi var. Ortalamaları 1.5 civarı ve hiçbirinin ki krediye dönmedi.

öğrenci işlerine sordum kesılıyor dediler
  • guncelll
  • guncelll
  • sh25ll13 S kullanıcısına yanıt
    Hadi git burda teselli arayacağına ders çalış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K E N

Çalışsan geçerdin son günlerde 2 defter karıştırdın diye çalışmış olmuyorsun.Herkes ektiğini biçer kusura bakma. =)

Hocam ben seni çok sempatik buluyorum. Gülücükten dolayı galiba
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.