Şimdi Ara

Enpara Kredi Kartı [ANA KONU] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16.138
Cevap
529
Favori
1.924.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DyZee

en kolay yol nedir kredi kartı başvurusu için ?

Kolay yol diye birsey yok.

*Ögrenci mi İşci misiniz?

*Findex puanınız guncel mi degil mi?

1080 puan Sgk 4 yildir aynı isteyim 1.300 limit verdi.

*Çalısan iseniz 6 ayı gecti mi?

* Son 5 yılda avukat icralık oldunuz mu?

kredi-Kredi Kartı icin

#Ayrica iletisim icin vereceginiz Numara gercek ve maas dogru olmali kafadan 2000 tl maas yazmayın!! Ariyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ibo83 kullanıcısına yanıt
    Bana 2600 TL limit verdi ilk günkü gibi fazladan uçmuyorlar ve limit yükseltemiyoruz findeks puanı önemli akbank ile ücretsiz öğrensin arkadaş.

Enpara Kredi Kartı [ANA KONU]
  • NitroNos kullanıcısına yanıt
    Findex notunu Akbanktan öğrenmek için Akbank hesap ve kartı mi olması gerek ve mobil banka uygulaması ile mi öğreniliyor hocam ?

ne iş yapıyorsunuz hocam? merak ettim çok. son bir ayda 600bintl gelmiş hesabınıza ve size nasıl 2600tl limit vermiş... min. 200-300 bin limit vermesi gerekli...
  • Bana 3600 lira limit verdiler. 5 aydır Enpara'yi cok aktif bir sekilde kullaniyorum.

Aktif kredim var ve hesabimda surekli fatura odeme, diger kredi kartlarini odeme,para akışı vs oluyor.

Uygulamadan kart durumunu kapalı yapınca nasıl bir hata veriyor alisveris sirasinda bilen arkadaslar yardimci olabilir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.McManaman -- 26 Aralık 2017; 0:58:5 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • reactor1111 kullanıcısına yanıt
    2600 Limit vermesi normal Tek kartımın limiti 40 Bin TL bu sebeple BDDK felan limit koyuyorlar.

Mevduatım var 100 bin er TL yatırıyorum belirli yüksek faizli bankalara bilişim sektöründen uğraşıyorum.
  • ellekem kullanıcısına yanıt
    Findeks notunu öğrenebilmeniz için Akbank'ta hesabınız olması gerekli yoksa öğrenemezsiniz.

Halk bankası ayda 1 kere veriyormuş ama siz genede Akbank ile rahatça öğrenin veya Findeks uygulaması ile Bkm express aracılığıyla 1 TL'ye öğrenin.
    Elemana ihtiyacımız varmı hocam ünv mezunu 😂

• reyes_19 R kullanıcısına yanıt
    Ben mezun olup olmamasına bakmam aslında mezun olupta mezun olduğu bölüm hakkında gram bilgisi olmayanlar çok çıkıyor.

Teşekkür ederim donanımhaberin size ihtiyacı var
    Benimde işe ihtiyacım var yaaa 😂

Neyse şansımı deneyim dedim 😋

• Kartım yeni geldi, ilk kez kredi kartı kullanıyorum.
    alışveriş faiz oranı 1.67 yazıyor.
    100 tl'lik alışveriş yaptım, tek çekim çektirdim ve ay sonu ödeyeceğim. 101.67 tl olarak mı ödüyorum, yanlış mı anladım ?
    hepsiburada 4 taksit yapıyor ama zararınız ne olur bilemem
  • rmxstar kullanıcısına yanıt
    Son ödeme tarihini geçirirsen günlük faiz oranını alır.
  • .Eray. kullanıcısına yanıt
    Enpara Kredi Kartı ile bankadan altın alınabiliyor mu acaba ?
  • Arkadaşlar kredi Kartı için harcama bilgilendirme özelliğiyle ilgili olarak bankaya yazanınız var mı yoksa sadece ben mi yazdım?

Hala bu konuda bir gelişme yapmadılar

• quote:

Orijinalden alıntı: NitroNos

Enpara Kredi Kartı ile bankadan altın alınabiliyor mu acaba ?

Bankadan alınca daha fazla veya farklı taksit icin mi soruyorsunuz?

Kuyumcular nerdeyse her sokakta var ve 3-4 taksit yasal fiyat ise sigara gibi sabit 3-5 tl oynar belki

• quote:

Orijinalden alıntı: rmxstar

Kartım yeni geldi, ilk kez kredi kartı kullanıyorum.
    alışveriş faiz oranı 1.67 yazıyor.
    100 tl'lik alışveriş yaptım, tek çekim çektirdim ve ay sonu ödeyeceğim. 101.67 tl olarak mı ödüyorum, yanlış mı anladım ?

Aslında kredi kartı guzel birsey.

Sadece cogu insan nakit para cekip yuksek faiz+5/8tl ucret odemek hatasinda bulunuyor.

Her gecikme gunluk faize giriyor.

Asgari ödeme yapanlar 30%-40% bununda bir kısmı faize ve kalan borcada faiz ekleniyor.

1000 tl kullandiniz 300 tl odediniz 700 tl borc kalmiyor!!

• Kredi kartı geldi, sanal kart oluşturamadım. Sanal kart oluşturabilen var mı?
  • Sanal kart için 2 kere mesaj attım, niye yok niye yapmıyorsunuz gibilerinden, en son çok talep olursa değerlendiririz dediler, lütfen sizde mesaj atın sanal kart talep edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukakgun

Sanal kart için 2 kere mesaj attım, niye yok niye yapmıyorsunuz gibilerinden, en son çok talep olursa değerlendiririz dediler, lütfen sizde mesaj atın sanal kart talep edin.

Merhaba hocam, cuma günü mail attım bize ulaşından daha dönüş olmadı. bende bugün aradım, saçma sapan cevap veriyor müşteri temsilcisi, kredi kartı limitini oradan istediğiniz gibi ayarlayıp yükseltip düşürebilirsiniz gibi cümle kurdu. Ayrıca niye çıkartmıyorsunuz dediğim zaman güvenlik açısından çıkartmıyoruz dedi :D güldüm orda bi. Güvenlik zaafiyeti mi olur sanal kartla ya anlamış değilim. Neyse kayıt aldı değerlendireceklerde bu sanal kart çıkması 2-3 ayı bulur zannımca. İlk defa bir bankada sanal kart olmayan kredi kartı gördüm :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi connectionn -- 26 Aralık 2017; 11:7:53 >

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.