Şimdi Ara

Enpara Kredi Kartı [ANA KONU] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
16.065
Cevap
526
Favori
1.917.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Varmı Bursadan Aktif ileti--Aktif kurye telefon numarası bilen?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vakıfbank kredi kartlarında da yoktu. aradığımda aynı cevabı veriyorlardı; alışverişten önce internet harcama limitini ayarlayın sonra tekrar sıfırlayın falan filan. bende kapattım kartı sonra cepteteb aldım onda var sanal kart. enpara da en yakın zamanda sanalkart işini halleder diye düşünüyorum. ben de mesaj atayım bari istiyoruz diye +1 olsun
  • ibo83 kullanıcısına yanıt
    cuma günü kart aktif'e verildi daha ulaşmadı bana da. sana 10 günde ulaşmadıysa benim yeni yılda gelir heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: kasbasi

quote:

Orijinalden alıntı: farukakgun

Sanal kart için 2 kere mesaj attım, niye yok niye yapmıyorsunuz gibilerinden, en son çok talep olursa değerlendiririz dediler, lütfen sizde mesaj atın sanal kart talep edin.

Merhaba hocam, cuma günü mail attım bize ulaşından daha dönüş olmadı. bende bugün aradım, saçma sapan cevap veriyor müşteri temsilcisi, kredi kartı limitini oradan istediğiniz gibi ayarlayıp yükseltip düşürebilirsiniz gibi cümle kurdu. Ayrıca niye çıkartmıyorsunuz dediğim zaman güvenlik açısından çıkartmıyoruz dedi :D güldüm orda bi. Güvenlik zaafiyeti mi olur sanal kartla ya anlamış değilim. Neyse kayıt aldı değerlendireceklerde bu sanal kart çıkması 2-3 ayı bulur zannımca. İlk defa bir bankada sanal kart olmayan kredi kartı gördüm :D

Merhaba. Bence bu yeni sistemde güzel benim garibime gitmedi. Cep şubeden internet alisverislerine açık, kapalı veya limitli hale getirebiliyoruz. Benim Paraf sanal kart limiti açmak için yine cep şubeye girip limit belirliyorum. Hem Enparada Kredi Kartı bilgileri cep şubede de görünüyor, ordan bilgileri girip sonra internet alisverislerine kapalı hale getiriyorum.

• efekan_02 kullanıcısına yanıt
    Vakıfbankta var artık sanal kart

• quote:

Orijinalden alıntı: designr

cuma günü kart aktif'e verildi daha ulaşmadı bana da. sana 10 günde ulaşmadıysa benim yeni yılda gelir heralde

Benim de 2 hafta oldu olacak ulaşmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: designr

Canımı sıkan sey gecen hafta gelmedigi halde sözde gelmis bulamamıs not düşmüş.

Adres Kargo binası ana yol uzeri ve 12 saat açık

Aktif iletiye Telefon ile ulasma sansı yok.

Bankayı aradım yurtdısına gidecegim dedim beyfendi 10-15 gün süre var kurye sizi bulamazsa telefon ile arar diyor.

*Yurtdısına gidecegim acil dedim biz kurye sirketine ulasalım bilgi verelim dediler yarın aksam 5 e kadar geldi gelmedi 2 ocak'ta yurtdısından gelecegim kart geriye gitmis olur herhalde !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 26 Aralık 2017; 14:5:4 >

• 2 tane kredi kartım var ogrenciyim onaylanmadı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başvurdum reddedildi. Kart limitimi düşürttüm tekrar başvurdum reddedildi.
    Kartın borcunu ödeyip son birkez daha başvuracağım. Olursa ne ala. Olmazsa sen o yana ben bu yana enpara...
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukakgun

Sanal kart için 2 kere mesaj attım, niye yok niye yapmıyorsunuz gibilerinden, en son çok talep olursa değerlendiririz dediler, lütfen sizde mesaj atın sanal kart talep edin.

Sanal ve ekkart çıkartın, yoksa iptal ederim diye tehdit ettim, tınmadı;) aynı şeyleri söyledi, talep geliyor, daha da gelirse bakarız vs.

• quote:

Orijinalden alıntı: ibo83

quote:

Orijinalden alıntı: rmxstar

Kartım yeni geldi, ilk kez kredi kartı kullanıyorum.
    alışveriş faiz oranı 1.67 yazıyor.
    100 tl'lik alışveriş yaptım, tek çekim çektirdim ve ay sonu ödeyeceğim. 101.67 tl olarak mı ödüyorum, yanlış mı anladım ?

Aslında kredi kartı guzel birsey.

Sadece cogu insan nakit para cekip yuksek faiz+5/8tl ucret odemek hatasinda bulunuyor.

Her gecikme gunluk faize giriyor.

Asgari ödeme yapanlar 30%-40% bununda bir kısmı faize ve kalan borcada faiz ekleniyor.

1000 tl kullandiniz 300 tl odediniz 700 tl borc kalmiyor!!

anlamadım hocam. en iyisi nedir şimdi.

• 20 Aralık'ta başvurum onaylanmıştı. Aynı gün kartınız hazırlandı mesajı geldi. Kuryeye verildiğine dair hiç mesaj gelmeden bugün teslim ettiler.
  • Kredi kartına ihtiyacım yoktu beklediğimden de fazla limit verdiler. Sadece enpara yaptı diye aldım.

Ne mesaj var ne gelen ne giden
  • arkadaşlar bir sorum olacak geçen cuma enparaya başvurdum, finansbank müşterisiyim, finansbank kredi kartım var.

halihazırda finansbank müşteri olduğum için hemen onaylandı enpara üyesi oldum,

3 ocaktan sonra arayıp sözleşme ve enpara kart işlemi bitecek.

finansbank kartım olduğu için bu sözleşme işlemi bittikten 1-2 gün sonra kredi kartına başvursam onaylanır mı yoksa enparayı 1 kaç ay kullandıktan sonra mı başvurayım?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Encarddan beri sanalkart isteyen biri olarak sanalkart bugün de yarın da hiçbir şekilde gelmeyecektir. Bazı konularda inadı inattır Enpara’nın...

• lost jedi L kullanıcısına yanıt
    Ortak limitle çıkıyor kullanmana gerek yok yani

• kıymetli_vatandaş kullanıcısına yanıt
    Yarın gelmeyeceği konusunda neye dayanarak açıklamada bulunuyorsunuz?
  • Cardfinansın taksit yapabildiği yerlerde enpara kredikartıda taksit yapabiliyormu? Deneyen oldu mu? Müşteri temsilcisi met cevap veremedi.

• Kart geldi imza attım ama hala online şubede teslimat bekleniyor yazıyor. Ne yapmam lazım?
  • ahmetfx kullanıcısına yanıt
    Biraz bekleyin, kurye teslim bilgisini bankaya iletememiştir henüz. Ya da çözüm merkezini arayıp açtırabilirsiniz kartınızı.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.