Şimdi Ara

Enpara Kredi Kartı [ANA KONU] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.072
Cevap
526
Favori
1.918.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: genclik17

Öğrenciyim.5 kredi karti kullaniyorum.Benim basvuruyu gecen ay diğer banka limitleri yuksek diye reddetmislerdi hemen diger kart limitlerimi hepsinden 150-200 düşürdüm 1 ay gecti yeniden basvurdum yine diger kart limitleri yuksek diyerek vermiyorlar ne yapsam 1 tanesini komple kapatsam mi kartlarin ne dersiniz?

Nasıl bir öğrencilik?

Aylık kac tl gelir var?

Ben 2000 tl maasla 1 kart zor aldım 1300+600 ek hesaplı ve

En para kredi kartı 1.300 tl verdi yeterli.

5 kart olsa ne olur

2 kart yeter 1 axess (Akbank)+1 Bonus veya World ozellikli kart (Garanti/Deniz--Yapikredi)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cormen

Onaylandıktan sonra aşağı yukarı kaç günde geliyor?

Benimki 3-4 gün içinde kargoya verildi, 2 gün içinde de kuryeden teslim aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsaid

Cardfinansın taksit yapabildiği yerlerde enpara kredikartıda taksit yapabiliyormu? Deneyen oldu mu? Müşteri temsilcisi met cevap veremedi.

Ayrıca internet alışverişlerinde de "cardfinans" ibaresi alışveriş için yeterli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetfx

Kart geldi imza attım ama hala online şubede teslimat bekleniyor yazıyor. Ne yapmam lazım?

0850 222 3663 enpara müşteri hizmetlerini arayıp kartı açtırabilirsiniz. Sözleşmenin finansbanka gitmesini beklemeye gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -engin-

10 gündür kart gelmedi bana.

Güya 17.12 de gelmişler. Hep evde birileri oluyor. Hadi evde yoktum diyelim, bununla ilgili bir bilgilendirme de olmadı.

Enpara'yı aradım. kuryeye teslim tarihinden itibaren 2 hafta içerisinde teslim edilecektir diyor.

2 hafta içinde teslim edilmezse tekrar bizi arayın dediler...

Mümkünse kuryenin telefon numarasını bulup, kendisiyle irtibata geçip ortak bir yerde buluşarak kartı daha hızlı alabilirsiniz. Dağıtım kuryeleri kartı teslim edilmek üzere rafa kaldırıp sırası geldiğinde dağıtıma çıkarıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: johnymu

Otamatik fatura ödeme talimatı nasıl veriliyor internet şubesinde bilen vArmı

Pcden girdiğinde "Talimat ekle kaldır" var. Oradan ekleyebilirsin.
  • tano kullanıcısına yanıt
    Kastettiğiniz QNB Finansbank ATM’lerinde kredi kartıyla da hesaptan para çekebilmek yatırabilmekse evet yapabiliyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ibo83

quote:

Orijinalden alıntı: genclik17

Öğrenciyim.5 kredi karti kullaniyorum.Benim basvuruyu gecen ay diğer banka limitleri yuksek diye reddetmislerdi hemen diger kart limitlerimi hepsinden 150-200 düşürdüm 1 ay gecti yeniden basvurdum yine diger kart limitleri yuksek diyerek vermiyorlar ne yapsam 1 tanesini komple kapatsam mi kartlarin ne dersiniz?

Nasıl bir öğrencilik?

Aylık kac tl gelir var?

Ben 2000 tl maasla 1 kart zor aldım 1300+600 ek hesaplı ve

En para kredi kartı 1.300 tl verdi yeterli.

5 kart olsa ne olur

2 kart yeter 1 axess (Akbank)+1 Bonus veya World ozellikli kart (Garanti/Deniz--Yapikredi)

Hocam kampanya kosturuyorum surekli ondan 5 kart var babam vefat ettiginden yetim ayligi var aldigim surekli o yuzden bankalar yuksek limitli kart veriyorlar odenelerim duzenli 1 kere bile aksatmadim findeks notum da iyi o yuzden hep kart cikiyor da demekki limit dolmus artik

• Kampanyaavcı kullanıcısına yanıt
    işlem:

50tl üzerinde

alışveriş sırasında taksitlendirilmedi

nakit avans değil

provizyonda değil

ama taksitlendirme menüsünde çıkmıyor. sorun bu hocam. şartları okudum.

• quote:

Orijinalden alıntı: yigit+

işlem:

50tl üzerinde

alışveriş sırasında taksitlendirilmedi

nakit avans değil

provizyonda değil

ama taksitlendirme menüsünde çıkmıyor. sorun bu hocam. şartları okudum.

Usta işte provizyonda falandır belki, yarın sabah tekrar bakın derim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yigit+ Y kullanıcısına yanıt
    Taksit kısıtlaması olan sektör olabilir mi?

• yigit+ Y kullanıcısına yanıt
    Bunu enpara çözüm merkezine iletmeniz lazım. Alışveriş yaptığınız mobilyacının pos cihazı pos’u sağlayan banka tarafından doğru bir şekilde mobilyacı olarak tanımlandıysa taksit seçeneği çıkmalıydı. Ama atıyorum firma pos’u benzinci pos’u olarak tanımlandıysa taksit çıkmaz. İncelenmesi lazım işleminizin.

• ben playstation store da kullandım 219 tl , taksitlendirme yapmadı , açıklamalarında zaten market , akaryakıt , telekomünikasyon , kozmetik , ofis ve yurtdışı alışverişlerinde taksitlendirme yok diyor , hangisine girdi bilemedim...
  • Bende enpara kartını evde bırakıp sadece kredi kartından para çekerim diye düşünmüştüm. Finansbank atm sinde sorun yok çekebiliyorsunuz. Fakat atm arızalıydı ziraatten çekeyim dedim. Kredi kartı olduğu için menüde direk nakit avans olarak çıktı. Vadesiz hesap görünmedi. Dolayısıyla bizim gibi ufak ilçede oturup tek atm varsa kartı evde bırakmayın. ikiside olsun
  • quote:

Kart geldi imza attım ama hala online şubede teslimat bekleniyor yazıyor. Ne yapmam lazım?

mobil şubeden kartı aktif edebiliyorsun.
  • 15 gün içersinde kart teslim edilmekdeymiş yok daha neler çağrı merkezinin verdiği bilgi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boa17 -- 27 Aralık 2017; 9:23:10 >
  • Şifre değişimi mutlaka ATM den mi yapılıyor?Mobilden veya web sitesinden yapılamıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _OkNisT_

quote:

Teslimat bekliyor yazıyor.

• bhtyrmtl B kullanıcısına yanıt
    Sadece ATM
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _OkNisT_

quote:

Teslimat bekliyor yazıyor.

kredi kartı sekmesinden kart limit bilgilerine gir kart durumunu açık yap.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.