Şimdi Ara

Enpara Kredi Kartı [ANA KONU] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.143
Cevap
531
Favori
1.925.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengaver24

Kurye ye nasıl ulaştınız benim de 10 gün oldu hala ulaşmadı

Kendim mng kargoda'yım.

mit gibi iz sürdüm 10 farklı firma guvenlige haber biraktım.

Aras-yurtici-kurye net herkese sordum.

Ayni firmada calisan 2 elemana ulastim ordan patronlarinin numarasini aldim acil 13 gun oldu ulke dısına gidiyorum kart geri gitmesin dedim

• Slm, acaba cardfinans kampanyaları dahil midir? Mesela metro marketlerde şu an 300e 30 parapuan kampanyası mevcut.

• quote:

Orijinalden alıntı: ibo83

quote:

Orijinalden alıntı: Kampanyaavcı

quote:

Orijinalden alıntı: bmözdemir16

Enpara kredi kartım bugün geldi. Şimdi 31 aralık tarihine kadar 6x10 tl lik alışveriş yapsam ilk ayki şartları sağlar mıyım ? Kart aidat ödeme(100tl) kampanyası için soruyorum bileniniz var mı arkadaşlar

Ekstrenizin kesileceği gün saat 23.59a kadar provizyonda bekleyen işlemler hariç (yani dönem içine yansıması gerekiyor) 10 tane 10 tllik işlem gerekiyor.
    Kampanyaya ekstrenize yansıyan 10 TL ve üzerindeki alışveriş/harcama, fatura ödeme, MTV ödeme, cep telefonu TL yükleme ve nakit avans işlemleri dahildir. Kredi kartınıza ait borç ödeme, taksitli olarak yaptığınız işlemlerin 2. ve sonraki taksitleri, artı bakiye transferleri, iade işlemleri, ekstrenize yansıtılan faiz/ücret/vergi borçları, 10 TL’nin altındaki işlemler ve ekstre kesim tarihinden önce yapıldığı halde provizyonda beklediği için ekstreye yansımayan işlemler kampanya kapsamında değildir.

Benim hesap kesim tarihi 22si.

Kart bugun gelecek.

Ben ocak 22 ye kadar 10 adet 10 tl lik islem yapacagim ve kart ucreti alinmayip geri iade edilcek (100 tlL) dogru mu?

Yani kampanya 31 aralika kadar sureli degidir.

Kurye 13 gün oldu zor ulastim bugun kesin gelecekmis!!

Siz yanlış anladınız durumu herhalde. Enpara Kredi kartı aidat ücreti yok. Yani geri alınacak bir aidat yok.

Eğer 1 yıl boyunca (31 Aralık değil, kartı aldıktan sonra 1 yıl boyunca) en az 6 ay 10 TL ve üzeri 10 Adet kredi kartı işlemi olursa 100 TL artı para veriyor nakit vadesiz hesabına yansımak üzere. Yani ek verdikleri parayı almak için 6 ay beklemeniz lazım en az.

• quote:

Orijinalden alıntı: volkan9705

:( şunu salağa anlatır gibi anlatırmısınız şimdi ben gear s3 saat almak istiyorum 1350 tl ne gibi karı oluyor

Bukart herhangi bir puan vermiyor.

Bonus-Axess-World uyesi degil.

Firma farketmez tek cekim yapip yasal kanun geregi 6-9 taksit yapabilirsiniz ucretsiz.

Ha Bonus-Axess-World kart varsa zaten 6 taksit olur hatta bonus-chip para bile kazanirsiniz o ayri koni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 27 Aralık 2017; 13:44:19 >
  • system_25 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler. peki ben elektrik faturası talimatı vermek istedim ama abone kaydı başkasının üstüne. bunu ekleyemedim. benim üstümemi olmak zorunda
  • Otomatik cep telefonu fatura talimatı vermek istiyorumda uygulamada bulamadım fikri olan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Phantom7

Otomatik cep telefonu fatura talimatı vermek istiyorumda uygulamada bulamadım fikri olan var mı?

Talimatlar sadece internet şubesinde verilebiliyor/silinebiliyor (mh ile de belki oluyordur). Bahsettiğiniz talimat da muhtemelen vardır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: master_monster

quote:

Orijinalden alıntı: ibo83

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bmözdemir16

Enpara kredi kartım bugün geldi. Şimdi 31 aralık tarihine kadar 6x10 tl lik alışveriş yapsam ilk ayki şartları sağlar mıyım ? Kart aidat ödeme(100tl) kampanyası için soruyorum bileniniz var mı arkadaşlar

Ekstrenizin kesileceği gün saat 23.59a kadar provizyonda bekleyen işlemler hariç (yani dönem içine yansıması gerekiyor) 10 tane 10 tllik işlem gerekiyor.
    Kampanyaya ekstrenize yansıyan 10 TL ve üzerindeki alışveriş/harcama, fatura ödeme, MTV ödeme, cep telefonu TL yükleme ve nakit avans işlemleri dahildir. Kredi kartınıza ait borç ödeme, taksitli olarak yaptığınız işlemlerin 2. ve sonraki taksitleri, artı bakiye transferleri, iade işlemleri, ekstrenize yansıtılan faiz/ücret/vergi borçları, 10 TL’nin altındaki işlemler ve ekstre kesim tarihinden önce yapıldığı halde provizyonda beklediği için ekstreye yansımayan işlemler kampanya kapsamında değildir.

Benim hesap kesim tarihi 22si.

Kart bugun gelecek.

Ben ocak 22 ye kadar 10 adet 10 tl lik islem yapacagim ve kart ucreti alinmayip geri iade edilcek (100 tlL) dogru mu?

Yani kampanya 31 aralika kadar sureli degidir.

Kurye 13 gün oldu zor ulastim bugun kesin gelecekmis!!

Siz yanlış anladınız durumu herhalde. Enpara Kredi kartı aidat ücreti yok. Yani geri alınacak bir aidat yok.

Eğer 1 yıl boyunca (31 Aralık değil, kartı aldıktan sonra 1 yıl boyunca) en az 6 ay 10 TL ve üzeri 10 Adet kredi kartı işlemi olursa 100 TL artı para veriyor nakit vadesiz hesabına yansımak üzere. Yani ek verdikleri parayı almak için 6 ay beklemeniz lazım en az.

Alıntıları Göster
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baykun -- 27 Aralık 2017; 15:25:33 >

• quote:

quote:

Otomatik cep telefonu fatura talimatı vermek istiyorumda uygulamada bulamadım fikri olan var mı?

Talimatlar sadece internet şubesinde verilebiliyor/silinebiliyor (mh ile de belki oluyordur). Bahsettiğiniz talimat da muhtemelen vardır.

evet sadece internet şubesinden,ve mh den yapabiliyorusn,ben verdim 6 adet otomatik ödeme talimatı:)
  • Teşekkürler.

• Kartı geciken arkadaşlar kurye firmasına gidip alsınlar. kuryeye teslim edildiği mesajından 3-4 gün sonra uğrayın alırsınız. dağıtım için sıra bekliyorlar,çok umursamıyorlar o işi. benim iş yerim kurye firmasıyla aynı sokakta getirmek bilmediler 1 hafta sonunda ben gidip aldım.
  • 3 günde geldi kartım balıkesir
  • Enpara kredi kartı ile jestiniyap uygulamasından yapacakları 50 liralık alışverişe 65 lira ödüyorum, yardımcı olabilecek arkadaşlar mesaj atabilir, detayı özel mesajda vereceğim.
    Kendi kredi kartım da yolda..
  • quote:

Bildiğim kadarıyla müşteri hizmetlerinden ve internet şubesinden ekle çıkar yapılabiliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: johnymu

teşekkürler. peki ben elektrik faturası talimatı vermek istedim ama abone kaydı başkasının üstüne. bunu ekleyemedim. benim üstümemi olmak zorunda

Kendi faturalarınızı otomatik ödeme verebiliyorsunuz.
  • Diğer kredi kartları gibi taksitli alışveriş yapılabiliyor mu ?
  • 31 aralıkta internet alışverişlerine bu kredi kartı kapatılacak mı? Henüz bilgilendirme gelmedi ama...
  • 3.denememde öğrenci olarak 500 TL limit verdiler. Biraz kızdım başlarda vermiyorlar diye ama geç olsun güç olmasın
  • Kart onaylandı, kaç günde elimde olur?
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.