Şimdi Ara

Enpara Kredi Kartı [ANA KONU] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.143
Cevap
531
Favori
1.925.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    11 günde teslim edildi bana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100 tl aidat geri ödeme cok problem ya

• quote:

Orijinalden alıntı: _OkNisT_

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetfx

quote:

Orijinalden alıntı: _OkNisT_

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetfx

Kart geldi imza attım ama hala online şubede teslimat bekleniyor yazıyor. Ne yapmam lazım?

mobil şubeden kartı aktif edebiliyorsun.

Teslimat bekliyor yazıyor.

kredi kartı sekmesinden kart limit bilgilerine gir kart durumunu açık yap.

Deneyeyim bakalım. Kredi kartı sekmesinde sadece teslim edilmeyi bekliyor yazıyor normalde.

Düzeltme: Açılmış bugün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetfx -- 27 Aralık 2017; 11:22:16 >

• luciffero kullanıcısına yanıt
    Bankalar bu konuda geliştirme yapıyor. Çok yakında kredi kartınızla diğer banka ATM’lerinden hesaptan da para çekebilecek, hatta para yatırabileceksiniz. Üstelik bankalar diğer banka ATM komisyonlarını da düşürdü yeni çıkan yasal bir düzenleme sonrasında.

• Enpara çığır açtı. Harika kesinlikle. Sizin hizmet verme şekliniz, müşteriye bakışınız bambaşka. Tebrikler ve teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bir Sevdadır Türkiye -- 3 Nisan 2019; 21:4:31 >
  • Teslim alanlar oldu mu? 12'isinde başvurum onaylandı. Kuryeyede teslim edildi deniyor ama geri dönüş olmadı henüz.
  • Bana 16 aralıkta kartınız hazırlandı diye mesaj gelmişti. Bugün teslim ettiler. 11 gün çok uzun bir süre. sonuçta kuryeyle geliyor.
  • Enpara kredi kartım bugün geldi. Şimdi 31 aralık tarihine kadar 6x10 tl lik alışveriş yapsam ilk ayki şartları sağlar mıyım ? Kart aidat ödeme(100tl) kampanyası için soruyorum bileniniz var mı arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bmözdemir16 -- 27 Aralık 2017; 11:41:31 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 11 güne uzun diyenler olmuş. Bugün 1. ayındayım 28 kasımda kuryeye teslim edilen kartı hala bekliyorum. 1 hafta önce enparaya kayıt oluşturdum, dün dönüş yaptılar ilgileneceğiz takip edeceğiz klasik kelimeler. 3-4 yıl önceki enpara ile şimdiki enpara arasında dağlar kadar fark var.

• Kredi kartı başvurum onaylanmadı, toplam 3 kartım vardı farklı bankalardan, toplam 4000 tl limitim vardı. Şuan sadece YapıKredi açık 1500 tl limitim var diğer kartlarımı kapttırdım(2500tl) Ödemelerde problem yok en kötü asgarisini ödüyorum. Başka bir borcum yok kredi vs. Diğer banka kredi kartı limitlerinizi düşürürseniz 7 gün sonra tekrar başvuruda bulunabilirsiniz diyor.

Farklı bir prosedür mü işliyor acaba?

• Kartı 10 dakika önce teslim aldım. Evle işyeri yakın. Rica ettim işyerime getirdi kurye. Kart gayet şık MasterCard. Sanırım temassız özelliği de var. Gayet iyi oldu. Sanal Kart özelliği de gelirse tadından yenmez.
  • tam mal bunlar, 1860 kkb puanım var ama bunlar kredi kartına red verdi iki başvuruma da

ayrıca enparayla yoğun olarak çalışıyorum,neyse kendileri bilir ceptetebe kaydırırız bizde her şeyi bundan sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 27 Aralık 2017; 12:52:9 >
  • Kredi kartı genel limiti var. Maaşın dört katı civarı. Ben ilk başvurumda red alacağımı bile bile başvurdum ve beklediğim gibi oldu. Kartlardan birini kapattıö, bir hafta bekledim, Findex raporunu aldım baktım sisteme işlenmiş ve buna istinaden tekrar başvurdum. Kapattırdığım kredi kartı limiti ne kadarsa aynı miktarda limitli kredi kartı beş dakika içinde onaylandı.

• quote:

Orijinalden alıntı: bmözdemir16

Enpara kredi kartım bugün geldi. Şimdi 31 aralık tarihine kadar 6x10 tl lik alışveriş yapsam ilk ayki şartları sağlar mıyım ? Kart aidat ödeme(100tl) kampanyası için soruyorum bileniniz var mı arkadaşlar

Ekstrenizin kesileceği gün saat 23.59a kadar provizyonda bekleyen işlemler hariç (yani dönem içine yansıması gerekiyor) 10 tane 10 tllik işlem gerekiyor.
    Kampanyaya ekstrenize yansıyan 10 TL ve üzerindeki alışveriş/harcama, fatura ödeme, MTV ödeme, cep telefonu TL yükleme ve nakit avans işlemleri dahildir. Kredi kartınıza ait borç ödeme, taksitli olarak yaptığınız işlemlerin 2. ve sonraki taksitleri, artı bakiye transferleri, iade işlemleri, ekstrenize yansıtılan faiz/ücret/vergi borçları, 10 TL’nin altındaki işlemler ve ekstre kesim tarihinden önce yapıldığı halde provizyonda beklediği için ekstreye yansımayan işlemler kampanya kapsamında değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kampanyaavcı -- 27 Aralık 2017; 12:44:16 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: hotel california

Çeyrek Altını taksitlendirdim arkadaşlar.

Artık kredi kartı yasal 3-4 taksit oluyor!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: Kampanyaavcı

quote:

Orijinalden alıntı: bmözdemir16

Enpara kredi kartım bugün geldi. Şimdi 31 aralık tarihine kadar 6x10 tl lik alışveriş yapsam ilk ayki şartları sağlar mıyım ? Kart aidat ödeme(100tl) kampanyası için soruyorum bileniniz var mı arkadaşlar

Ekstrenizin kesileceği gün saat 23.59a kadar provizyonda bekleyen işlemler hariç (yani dönem içine yansıması gerekiyor) 10 tane 10 tllik işlem gerekiyor.
    Kampanyaya ekstrenize yansıyan 10 TL ve üzerindeki alışveriş/harcama, fatura ödeme, MTV ödeme, cep telefonu TL yükleme ve nakit avans işlemleri dahildir. Kredi kartınıza ait borç ödeme, taksitli olarak yaptığınız işlemlerin 2. ve sonraki taksitleri, artı bakiye transferleri, iade işlemleri, ekstrenize yansıtılan faiz/ücret/vergi borçları, 10 TL’nin altındaki işlemler ve ekstre kesim tarihinden önce yapıldığı halde provizyonda beklediği için ekstreye yansımayan işlemler kampanya kapsamında değildir.

Benim hesap kesim tarihi 22si.

Kart bugun gelecek.

Ben ocak 22 ye kadar 10 adet 10 tl lik islem yapacagim ve kart ucreti alinmayip geri iade edilcek (100 tlL) dogru mu?

Yani kampanya 31 aralika kadar sureli degidir.

Kurye 13 gün oldu zor ulastim bugun kesin gelecekmis!!

• Bu kart ile puan kazanımı oluyormu acaba ?

• Kurye ye nasıl ulaştınız benim de 10 gün oldu hala ulaşmadı

• fasttornado F kullanıcısına yanıt
    iyide cebimdeki hiç bir kartı maaş beyan ederek almadım zaten,

öğrencilik döneminde aldığım kartlar ve limitleri de kendileri arttırdılar hep..

yani ben bellirli bir kritere göre verdiklerini sanmıyorum o yüzden...

• :( şunu salağa anlatır gibi anlatırmısınız şimdi ben gear s3 saat almak istiyorum 1350 tl ne gibi karı oluyor
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.