Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Enpara Kredi Kartı [ANA KONU] (786. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.142
Cevap
531
Favori
1.925.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 784785786787788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Evet anlaşılan insiyatif meselesi bu. Happy bonus tüm fatura ödemelerine 3 taksit.

www.happycard.com.tr
    Happy Bonus ile Fatura, Vergi, Sağlık ve Eğitim Ödemelerinize Kâr Paysız Taksit!
    https://www.happycard.com.tr/kampanyalar/Sayfalar/Happy-Bonus-ile-Fatura-Vergi-Saglik-ve-Egitim-Odemelerinize-Kar-Paysiz-Taksit.aspx

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hamkaya H kullanıcısına yanıt
    Hocam demek ki müşterisi var, ek birseye şimdi gerek görmüyor. Şartlar işime geliyorsa kullanırım gelmezse kullanmam. Hiçbir bankaya da "sen neden bunu yapmıyorsun" demem. Kullanmam o kadar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamkaya H kullanıcısına yanıt

hocam yanlış yorumladığınız birşey var. bu attığınız kampanyaların hiçbiri sonradan taksit değil. sonradan taksitlendirme bankalarca kaldırıldı. bunlar normal alışveriş sırasında taksitlendirme ve devam ediyor. hatta şöyle söyleyim bu kampanyalara enpara ile zaten dahil oluyoruz. hepsiburada n11 gibi sitelerden defalarca direk taksit kampanyası kullandım. Şimdi girin sitelerine kullanmayı deneyin qnb taksit ne yapıyorsa aynısını enparaya da yapıyor. Laptop bakıyorum kendime. amazonda peşin fiyatına 6 taksit çıkıyor enparaya

• KoşanBalık kullanıcısına yanıt

yukarıdaki attığım happy kart sonradan faturaya yapıyormuş taksit.

• SYLAS S kullanıcısına yanıt
    Yavaştan demek ki kampanyalar geri geliyor.

• Enpara'nın hangikredi taksitli nakit avans kampayasına katılırsak , QNB finansbank taksitli nakit avans kampanyasına da katılabiliyor muyuz?

• Arkadaşlar selamlar dün sormuştum merak edenler olur diye yazıyorum. En para kredi kartı pasaport harcını taksitlendiriyor.

• armyneo A kullanıcısına yanıt
    hocam gipten ne öderseniz taksit yapiyor. ister ehliyet harcı ister pasaport ister kimlik yenileme vs.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • iamno35 İ kullanıcısına yanıt
    evet.

• Eagle.BJK kullanıcısına yanıt

yapmadı, bilgi olarak bulunsun konuda.

• eğitimi, sağlığı, vergiyi ve sigortayı tek tek kaç takside bölüyor? Faydalanan arkadaşlar lütfen yazabilir mi? Kampanyayı yapmışlar ama ilgili bilgiyi ne hikmetse yazmamışlar!

• makine433 M kullanıcısına yanıt
    Ben trafik sigortasını 6ya böldüm

• makine433 M kullanıcısına yanıt

Eskiden 9 taksit yapıyordu bu sektörlere artık 6 taksit yapıyor.

Neden kampanya sayfasına kaç taksit olduğunu yazmıyorlar yıllardır ben de hiç anlam veremiyorum.

• arkadaşlar kredi kartını başvurup onaylanıınca-kart gelmeden iptal talebi vermiştim fakat kart kuryeye verilmiş nasıl bir çalışma sistemleri var çözemedim

• DarthWorm kullanıcısına yanıt

Kart iptal olursa kuryeden geri çekiyorlar kartı hocam. Yüksek ihtimal kart teslim edilmez.

• Müze kart iadesi gelen var mı, ayın 7si yazıyordu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • metin0 kullanıcısına yanıt
    bazen geri cekmiyorlar hocam özellikle enpara teknolojiden yoksun kaldığı icin arkadaşa teslim edilebilir.
    Kartı almadan geri gönderim sağlayabilir

• Sonder7878 S kullanıcısına yanıt
    hayır hatırlattın iyi oldu, yazdım

• Sonder7878 S kullanıcısına yanıt
    Ben de yazmak için konuya girmiştim. Gelen yok.

• Benim 5 gun omce yatmis muzekart. 4unde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 9 Temmuz 2024; 10:19:5 >
  • 
Sayfa: önceki 784785786787788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.