< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UzUnYoLkApTaNı -- 28 Haziran 2024; 3:56:8 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Enpara Kredi Kartı [ANA KONU] (784. sayfa)
-
-
50.000
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bölebiliyor mu?
Hangi sigorta
3'e bölebiliyor, diyorlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sciliniz iyi değildir.yoksa gayette veriyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sicilden kastınız findeks puanınız ise çok yanılıyorsunuz. Çok zor kk veren bir bankadır kendileri.
-
Sicil değil de galiba bunların QNB ile ayrılması sürecinden dolayı da QNB müşterilerine vermiyor olabilirler.
Babam QNB müşterisi, +1800 kredi notu ile başvurmuştu Enpara reddetmişti. Belki burada da benzer bir olay vardır. Ya da bir kriterleri vardır mutlaka ama bilmiyorum artık nedir o.
-
Bana çok kolay verdiler.masrafı olmadığı için iptal etmedim.kullanmıyorumda çekmecemde.
Garip bir şekilde kredi notum oluşmadığı halde kart verdi bana Enpara. Düşük limitliydi ama sonrasında Finansbank'tan bir kart alıp düzenli ödeme yapınca Finansbank otomatik artış yaptı haliyle Finansbank artınca Enpara da artmış oldu. Evet genel olarak zor kredi kartı veren bir banka ama bazı müşterilere çok kolay kart veriyorlar. Bir kere onaylandı mı tamamdır düzenli ödeme yapınca limit baya bir artıyor. Ben de Garanti'den limit alamıyorum limit vermiyor bana.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
udemy harcaması eğitim kapsamında taksite bölünebiliyor mu ? yakın tarihte deneyen var mı
-
puanın bir önemi yok. 1450 puanla 350bin limitli qnb kk var
-
Bana geçen teklif geldi 70000 tl ekpara limiti onaylıyor musunuz diye
Biraz önce enpara hesabımı ve kredi kartımı komple iptal edip;
"kurum ile olan iletişimi keserek ve bunun nedeni olarak da kendi keyfinize, canınızın isteği üzerine, insiyatif alarak taksit kampanyanızı durdurmanız neticesinde, ben de kendi keyfime göre insiyatif alarak sizinle olan ilişiğimi kesme kararı almış bulunuyorum" diyerek işlemi gerçekleştirmiş bulunmaktayım. Sizlere de tavsiye ederim...
-
Taksit kampanyasının iptali DEVLETİN HALT ETMESİ değil mi?
-
Bu kredi kartı limitini düşürünce müşteri limiti kesin olarak düşmüyor değil mi? Onuda ayrıca talep etmek gerekiyor.
Aynı dertten muzdaribim. İşbankasında artış olmasına çabalıyorum. Diğer bankalardaki kart limitimi düşürsemde işe yaramıyor. Birde Müşteri Limiti denen bi olay var demek bunu etkileyen.
-
İktidarın yüzünden oldu ama enpara isteseydi iptal etmeyebilirdi. Aldığı kararın iktidar yüzünden kendi topuğunu sıkmak olduğunu bu şekilde kendisine iletmiş oldum. Ne kadar çok iptal işlemi, o kadar çok sert yumruk şeklinde ihtar demek...
-
Tepki vermek güzel şey eyvallah ona lafım yok ama bu saçmalığı tüm bankalara yaptırdılar. Ellerinde olan bişey değildi.
Hükümetin Vatandaş Yararına Olan Herşeyi Baltalamak Gibi Bir Mottosu Var Malum...
-
Senin gibi bir yarbay rütbesi olan bir üyeye yakışmadı bu yaklaşımın. Ben dünkü çaylak değilim. 1-2 sayfa geriye gidersen, orda enparaya bizzat bu durumu sorduğumu ve gelen cevapta bu durumun yasal bir zorunluluk olmadığının bizzat enpara tarafından dile getirildiğinin ekran görüntüsünü görürdün. Bu cevap sonrası ilişiğimi kestim. Devletin kararı deseydi, ilişiğimi kesmezdim...
Hatta sözkonusu cevabın bulunduğu ekran görüntüsünü alıntıladığım mesajıma yazıyorsun ama hala farkında değilsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 3 Temmuz 2024; 11:8:37 > -
Kral yarbay fln fazla ciddiye alıyosun ya bu rütbeleri :) Boşver sal gitsin.
Sebebi nedir bilmiyorum ama ben o mesajı yazarken alıntı yaptığın mesaj görünmüyordu. Sadece cevap olarak yazdığın mesaj vardı. Belki resim olduğundan dolayı yüklenmemiş olabilir bilemiyorum.
Haber sitelerinde vs hep yasal zorunluluk olarak bahsedildi bu konudan ki benden başkalarıda benzer cevaplar vermiş. Senin için hayırlısı olsun.
Sırf bu taksit olayından dolayı enpara ve kuveyt kartları vardı ama artık kullanmıyorum. Duruyor öylece.
Günün birinde bu aptallıklarından vazgeçerlerse tekrar kullanırım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X