Ben burda birkaç kere " enpara, faizsiz taksit kampanyasını sadece 3 sektörle sınırlandırmasını, kendi insiyatifi ile yapıyor, herhangi bir yasal zorunluluk sözkonusu değildir" diye mesaj yazmış, bazı üyeler ise yasal zorunluluk olduğundan bahsederek kafamı karıştırmışlardı. Eğer yasal zorunluluk var ise kartı tepki olarak kapattırmaya gerek yoktu benim için amma yasal zorunluluk olmadığı halde bu naneyi yemişlerse, işte o zaman ben de tepkimi ortaya koyarak hem hesabımı hem de k.kartımı kapatmaya karar vermiştim. Bazı üyelerin kafamı karıştırması üzerine enparaya yazıp bu işin aslını sordum ve cevap olarak yasal zorunluluk yoktur dediler. Nasib olursa temmuzda borcu kapattıktan sonra hem hesabı hem de k.kartını tamamen kapatıp ilişiğimi kesiyorum enparayla... |
Enpara Kredi Kartı [ANA KONU] (783. sayfa)
-
-
Hocam bildiğim kadarıyla yasal olarak bir kısıtlama yok. Ancak banka yetkilileri ile yapılan toplantı sonrası alınan ortak karar doğrultusunda bankaların bu şekilde bir sınırlamaya gittiği yönünde haberler mevcut. Yoksa bankalar kampanya kısıtlamasına gider ancak neden faizli olarakta bu özelliği kapatıp gelirlerinden olsunlar diye düşünüyorum.
Belki yasal düzenlemeyle kapatmayalım bir süre bunu durduralım diye karar alınmış olabilir bankalar için bu durum daha mantıklı duruyor.
-
Şimşek talimat göndermiş hocam. Onun işidir başka kimin işi olcak
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
"Ele verir talkımı, kendi yer salkımı" sözü zuhur ediyor.
Devletin kendisi zam yaparken, enflasyonu hiç hesaba katmıyor, istediği oranda zammı yapıştırıyor (mesela köprülere yılda birden fazla ve devasa miktardaki zam oranları), ammaaa bankalara gelince "aman ha" diye başlayan telkin ve nasihatler...
Ben bunları yemem, yemediğimi göstermek için de tepkimi kartı da hesabı da kapatarak gösteririm. Artık bundan sonrası enparanın bileceği iş.. Kendi topuğuna sıkmaya devam etsin bakalım...
-
Ben 2 ay önce aldım bu kartı anadolu hayat emeklilik bes ödemelerini 6 taksite bölüyor diye.Aylık 15K ödüyorum 6'ya bölüyor yatırdım para 40 gün sonra yatırıma dönüşüyor+120 gün sonra devlet katkısı geliyor.Yani 5 ay önceden yatırım yapıyorum devlet katkısınada 2 ay önceden bu işlemler biterse bende kapatırım başka bir özelliği yok zaten kartın çokta önemli birşey değil.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bes ödemenizi nasıl yapıyorsunuz hocam?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ahe uygulamasi uzerinden
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hem trafik sigortasını ve hem de herhangi bir markanın kaskosunu 3 taksite bölebiliyor şu an enpara? Öyle mi anladım. Eğer öyle ise enparadan daha cazip olan bir kart var mı?
-
Akbank 300 bin limitli kartım iptal ettim, enparaya başvurdum, olumsuz geri dönüş yaptılar 😂
Bildiğiniz eğitim ve sağlık posundan çekim yapan website var mı ?
-
Limitten dolayı mı reddettiler? Kapattığınız kart sisteme düşmemiştir belki.
-
hiçbir şey belirtilmedi, uygulama üzerinden başvurdum ama yaklaşık hepsini kapattırdım 2-3 hafta oldu aslında sisteme yansıması gerekir diye düşünüyorum
Bu kadar limitle ne yapacaksınız enparada. Zaten enpara onaylasa da okadar vermezdi.
-
yüksek limite gerek yok sadece kasko sigorta için kullanacaktım
Enpara kredi kartı konusunda bu kadar sığ mı ya şaşırdım. Geliri olmayana hiç vermezler o zaman?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vermez. Bana gelirle vermedi sonra deniz açtım 6ayda 103bin oldu limiti. Enpara sözde dolu filan doluyordu limitim
-
Hocam ne bileyim öğrenciyken enpara kredi kartı vermişti ve o kart ile Iphone 11 aldığımı bile bilirim. Şu anda Allaha şükür düzenli bir işim ve maaşım var ama vermiyor
Enpara kredi kartı çok zor veriyor bankamızın mevcut politikası cartı curtu böyle diyorlar halbuki dijital bankalar daha kolay vermesi gerekir
-
Limit değişimi hemen yansımaz. Kk limitininin yanı sıra müşteri limiti vardır aratıp onu da düşürtün ve 1-2 hafta sonra başvurun.
Ziraatte süper şube müşterisi olursanız kk aidatı yok, bir sürü de kampanyası var. Elimde olmasa enpara kk almazdım ben. Geçenlerde verdiği 500 TL dışında avantajı yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X