< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Enpara Kredi Kartı [ANA KONU] (781. sayfa)
-
-
15.000 tl ye kadar faizsiz 6’ya bölüyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
çok teşekkür ederim hocam
Enpara kredi kartının bir avantajı kaldı mı? giyimde, elektronikte falan taksit yapıyor mu? Limiti yüksek bir enpara kartım var ama kullanmıyorum bir avantajı kalmadıysa kapattırıp boşalan limiti diğer kartlarıma aktarmak daha mantıklı geliyor. Enazından onların avantajları var
-
Sonradan kalkti qnb pos bukursan yaparain yoksa yok. Qnb posta çoğu yerde yok maalesef. Giyimde gene bueaz daha yaygindi ama
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Pek kampanya yok, taksit zaten genel kalktı. Ayin Enparali isen müze kart kampanyası var pek de önemli değil.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Katar geldi Enpara bitti tamam eft ücretsiz ama sadece bu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
@SYLAS @Sonder7878 Teşekkürler cevaplar için sonradan taksitlendirme olayı bittiyse bir anlamı kalmadı demektir. Finans posu zaten nerdeyse hiçbir yerde yok. Kapattırıp limiti diğer kartlarıma aktarayım bari, hiç olmazsa anlaşmalı üye işyerleri var az da olsa taksit imkanı oluyor ve puan kazandırıyor.
-
Hani ayrılıyordu bunlar ses seda yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben bu kadar ilginç bir banka görmedim henüz. Uygulamada sürekli kredi kartına başvurmam için pop-up çıkıyordu ve ben şu an ilgilenmiyorum seçeneğini seçiyordum. En son başvurayım kenarda dursun dedim, başvurum olumsuz sonuçlanmış diye bildirim geldi. Dün aynı pop-up yine çıktı, yine kredi kartına başvurdum. Başvurum yine reddedilmiş. Sebebi ne olabilir?
-
Maasiniz veya son iş yerinde işe başlama tarihiniz yakın tarihi ise sorun oluşturuyor olabilir. Reddetmelerinin sebebi bunlardan biridir muhtemelen.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Numara değişikliği için nereye mail atıyorduk bilen var mı
Ayarlar bölümünden yapılıyor
Para transferi vs harici hiçbir cazibesi kalmadı. Yalan ettiler.
Valla hocam ikisinin de sorun oluşturma ihtimali yok gibi, 10 yıldan fazladır aynı işte çalışıyorum. Hatta daha bugün vakıfbank'tan kart limitimi 3 katına arttırma teklifi geldi.
-
Yeni enparalıya sıfır faiz kredi/nakit avans hala devam ediyor mu ?
Hocam bu trafik sigortası içinde geçerli mi ?
Heryer 17-18 bin tl teklif veriyordu.
Şans eseri aracı olmadan direk sigorta şirketinin web sitesinden bir teklif aldım.
14.750 TL yazıyor teklifte. Şu an bunu peşin çeksem daha sonra online işlemlerden taksite böldürebilirmiyim ?
Maksimum 6 taksit mi faizsiz şekilde yapabiliyoruz ?
-
Hocam evet böler sorun olmaz bu ekstre dönemi için tüm taksit hakkınız tükenmiş olur masraf alınmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARACABEYY -- 23 Haziran 2024; 1:23:19 >
1800 TL Lik internet faturası var. Sonradan taksit yapar mı dostlar.
Turbonet in kendi sitesinden mi odemeliyim yoksa enpara mobil app dan mi ödesem sorunsuz taksit yapar acaba?
Hocam taksite yasak sektor sonradan bolmez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARACABEYY -- 23 Haziran 2024; 22:5:49 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X