Şimdi Ara

Enpara Kredi Kartı [ANA KONU] (789. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.065
Cevap
526
Favori
1.917.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 787788789790791
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çok teşekkür ederim hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • qwerr02 Q kullanıcısına yanıt

Rica ederim.

Hastane ve eczane ödemelerini eskiden ne güzel 9 taksit yapıyordu. :imdi 6 yapıyor. Yakında o da 3'e iner ya da kalkarsa şaşırmam.

Geçen hafta Mediamarkt şubelerinden birinden alışveriş yaptım ve sadece 2 taksit uygulandı orada. Görevli "2-3 aya taksit hepten kalkacak" dedi. Umarım yalan yanlış bir bilgidir.

• Ordinary Story kullanıcısına yanıt
    abi nasıl iş yapacaklar bu firmalar peşin alışveriş yapan insan sayısı bana göre cok nadir

• uzaypatronu kullanıcısına yanıt

eski sistem senet satışlarına döner, kayıt dışı artar.

• Gidişat onu gösteriyor. Bu durumdan en zararlı bankalar ve devlet çıkacak. Tüketici ile esnaf elbet bir yolunu bulur.

• A fine day to die kullanıcısına yanıt

Optikçiden yapılan alışverişler sağlık harcamasına giriyor. İster dereceli gözlük olsun, ister güneş gözlüğü olsun, isterse dereceli güneş gözlüğü olsun.

• Sigortam.net üzerinden yapılan kasko sigortası harcamalarını bölüyor mu?

• Arkadaşlar medikal harcamalarında sonradan taksitlendirme var mi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • zafermahmut86 kullanıcısına yanıt

pos sektörü sağlık olarak geçiyorsa evet...bunu işyerinden öğrenebilirsin

• DarthWorm kullanıcısına yanıt
    Medikal diye geçiyor

• Bilen Biri kullanıcısına yanıt
    Bölüyor

• volkanbirol V kullanıcısına yanıt
    Enpara bölüyor da,Cardfinans go niye bölmüyor ki,sonuçta ikiside peşine taksit iddiasında..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bella Ciao kullanıcısına yanıt
    Güncel durumu ve Cardfinans Go kuşlanmadığım için onu bilmiyorum, Ocak ayında sigorta, Mart ayında kaskoyu sonradan taksit yaptı Enpara ama 5 mi 6 mı 9 taksit mi hiç hatırlamıyorum.

• Sigortam.net üzerinden Türkiye Sigorta firmasından kasko sigortası aldım. Sonradan altı taksite böldüm. Güncel bilgi olması açısından yazıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün ilk kez enpara uygulamasını indirdim üye oldum.uygulamadan kredi karti başvurusu yaptim red edildi.hic bir kisiye kuruma bankaya borcum yok hatta bir kaç bankada azda olsa birikimim var acaba neden reddedildi.

Bugune kadar kendi adima kredi karti almadım eşimin adina olan word karti kullandik ve bize yetti ve world kartinda duzenli ödemesini yaptim.

En paradan kart istememin nedeni MTV sigorta vb islemleri diger kartlara gore taksit sayisi fazla gibi geldi hem bu sekilde kullanip hemde ileride bir kredi falan cekersem kredi puanım artar diye düşündüm.

Mesela n kolayda 10bin tl faizsiz krediye basvurunca red edildi nedeni ise kredi karti falan kullanmiyor olmammis.

En paradan kredi karti almak icin bir tavsiyeniz varmi.necyaparsam süreç hizlanir

hadi hesabimda surekli kredi karti alin diye bildirim geliyordu dun basvurdum aninda onaylandi bunun faydasi olurmu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • victorybicer V kullanıcısına yanıt
    hocam kredi skorun kaç?
    hiç oluşmamışsa vermezler

• victorybicer V kullanıcısına yanıt

Merhaba . Hadi hesabınızın onaylanan kredi kartı limiti ne kadardır ?

• 1-Enpara diğer bankalara göre daha katı bir banka iyi bir kredi notunuz olsa dahi kredi kartı alacağınızın garantisi yok.

2- Hadi kart almışsınız o da kredi kartı ama en büyük dezavantajı diğer kredi kartları gibi taksit yapmıyor.

3- Sürekli kredi kartı ve krediye başvuru yapıp red yemek sizin puanınızı iyice düşürür. Bankalar gözünde riskli müşteri olarak gözükürsünüz.

4- Şu an için en mantıklı seçenek hadi kartı en azından 6 ay kullanmanız. Kullanırken Limit borç oranında %50 yi aşmamaya dikkat edin.

5- Kredi kartı başvurunuzda red yerseniz puanınız düşer. Kredi kartı başvurunuz olumlu sonuçlanır kredi kartınız açılırsa yine puanınız düşer. Şu an için enpara'ya ve diğer bankalara başvuru yapmayın büyük ihtimalle red yiyeceksiniz.

• mersinliersin M kullanıcısına yanıt
    Min 2 bin den başlıyor limitleri

• mersinliersin M kullanıcısına yanıt

2000 sanirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 787788789790791
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.