Evet 81 TL komisyon alıyorlar. Tüketici hakem heyetinden alan bir kişi olmuş ama 81 TL için uğraşmayacağım. |
Enpara Kredi Kartı [ANA KONU] (791. sayfa)
-
-
Evet oluyor geçen ay eşimin hastane ücretine 6 taksit yaptı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bu ay 5500 vergiyi 6 taksit yaptım...15000 ödemem olacak,yanlış anlamadıysam aylık 15000 taksitlendiriyor.
15000 ödersem 9500 ine mi taksit yapar ya da tutar vergiyle 15000 üstüne çıktığı için hiç taksit yapmaz mı?
-
Kural şu, her 5000 TL yi bir taksitlendirme yapıyor. Toplam ayda taksitlendirme 3 adet yapabiliyorsunuz. Yani isteseniz tek kalemde 15bin isteseniz 5000 TL lik 3 adet taksitlendirme.
-
Amazon.com.tr üzerinden bebek arabası alacağım, Amazon 3 taksit yapıyor peşin alsam enpara ile 6 taksite bölünür mü ? Deneyimleyen oldu mu.
kalktı o 3 taksiti kabul ettin ettin yoksa sonradan olayı bitti
-
Sonradan taksit yasağı geleli aylar oluyor.
Amazon'da toplam sepet tutarınızın 1,000 TL'nin altında olması durumunda taksit seçenekleri sunulmamaktadır. Toplam sepet tutarınızın 6,000 TL'nin altında olması durumunda 6 ay taksit seçeneği sunulmamaktadır.
Bazı kartlar zaman zaman değişik seçenekler sunuyor. Prime günlerinde İşbankası 3000 liraya bile 9 taksit seçeneği sundu mesela.
-
Arkadaşlar tapu harcı ödemelerinde taksit oluyor mu?
enpara limitim 20300 TL başka bankalardan limitlerim yüksek olduğu için vermiyorlarmış. Bunu arttırmanın bir yolu var mı? Zira diğer tarafın limitini düşürmek istemiyorum.
-
Tüvtürk muayene istasyonu harcaması sonradan taksitlendiriliyor mu acaba ?
-
benim de diğer bankaların limiti yüksekti. enparayı 20 bine düşürmüştüm. ara ara yükseltmeyi deniyordum. 300.000 oldu şimdi. ama gereksiz yani enparada 50 bin üstü limit anlamsız. aylık 15 bin tlye taksit oluyor zaten
-
Taksitlendirilemiyor.
-
Her sene muayene giden biri olarak bunu kaybetmek üzdü baya
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
sonradam taksit olayının kalkması bayağı kötü oldu enparayı kullanma sebebimdi resmen.. şuan enparanın hiçbir artısı kalması sadece eft ye para almıyor ama ona da ihtiyacım kalması vakıfbank hesabım da almıyor... galiba enpara için yolun sonu göründü bende
-
Kredi kartına alternatif olarak Vakıfbankın aidatsız kartını kullanabilirsiniz ben Vakıfbank'ın World Express kartını kullanıyorum geçen ay LC Waikiki'den 2000 liralık alışveriş yaptım. Hem 6 taksite böldüm üstüne 400 TL puan kazandım.
-
Merhaba, Anadolu hayat BES ödemesine taksit olur mu?
-
Ticaret odası ve diğer mesleki oda,baro aidatını sonradan taksitlendiren oldumu?
-
Allianz’da oldu geçtiğimiz ay.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X