Şimdi Ara

Enpara Kredi Kartı [ANA KONU] (798. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.055
Cevap
525
Favori
1.914.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 796797798799800
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yeni mi ? Ben her zaman ki ödeme alışkanlığıyla ödemeye devam ediyorum birden bire hazır kredi 400-500k civarları çıkarken kesiliverdi.Findeks notu vb. çok iyi.Bu zaman zarfında iPhone üzerinde kullandığım uygulamasını Android'e taşıdım acaba bu mu etkiledi daha fazla veriye mi erişebiliyorlar merak ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sucre Maricruz kullanıcısına yanıt

Evet yeni oldu. İlgisi var mı bilmiyorum ama asgari ödemeye başlayınca (bankaya para kazandırmaya başlayınca) Kredi notum 1800 den 1823'e çıktı ve enpara birden 362 bin hazır kredi çıkarmaya başladı.

• Skayn kullanıcısına yanıt

Enpara kredi kartı verirken herhangi maaş dökümü vs belge istiyor mu? Kartı getiren personele herhangi evrak veriyor muyuz

• BES ödemelerinizi enpara kredi kartına taşıyın. 15.000 liraya kadar faizsiz 6 taksit yapıyor. Fonu 40 gün sonra alıp ödemeyi 6 taksitte yapıyorsun..

• Hadi gene iyisiniz 12 ay boyunca her ay 25bin harcayarak bir senede 750tl kazanma şansınız var.

Enpara Kredi Kartı [ANA KONU]
    Enpara Kredi Kartı [ANA KONU]x (formerly twitter)
    Enpara.com (@Enparacom) on X
    https://x.com/Enparacom/status/1845515004746809630

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 13 Ekim 2024; 21:18:43 >
  • SYLAS S kullanıcısına yanıt

Aym'den dönecek birşey için niye şimdiden saçma sapan kampanya yapmışlarki, köprünün başına 2 adam daha koysunlar dedik, enpara kremde benden olsun demiş bu kampanya ile.

Gerizekalı enpara yönetimi limitler düşmesin diye niye çabalıyor acaba. Bu haraç ortaya çıkmasa müşteri dinleyip kampanya yapacağın yok, şimdide ayda bu kadar harca haksız haracı ben karşılayım diyorsun, diğer bankalar gibi sende karışmasana..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi curky -- 13 Ekim 2024; 22:37:9 >
  • Ordinaryus1 O kullanıcısına yanıt

Benden istemediler fakat ben ilk müşterilerinden biriyim uzun zaman oldu. Son zamanlarda alan birisi daha güncel bilgi verir.

• Bugün arkadaşıma tavsiye ile enpara kredi kart çıkarttım. Kart aktif oldu fakat limiti kafalarına göre 150.000 belirlemişler düşürmeye çalışınca çözüm merkezine bağlanın diyor, bağlanıyoruz şuan sistemler bozuk diyor. Nasıl düşürebiliriz? 750 tl olayı için ayak mı diretiyorlar?

• EnderGelişenOsasunaAtağı kullanıcısına yanıt

Yılsonuna kadar süren var.

• EnderGelişenOsasunaAtağı kullanıcısına yanıt

Enpara mobil uygulamasından limitini düşürebilirsin

• Evet hatta denizbank uygulamasında 750 TL nin daha yasalaşmadığını belirten bir uyarı eklemiş. Resmi gazetede yayınlanınca bir süre de verilir. O zaman yapmak lazım bence

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • deryadeniz907 D kullanıcısına yanıt
    Mobilden izin vermiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SYLAS S kullanıcısına yanıt

Senede tek karttan 300 bin lira harcayan adam gitsin Bonus filan alsın. Bir senede çok daha fazlasını kazanır.

750 lirayı 12. ayın sonunda verecek.

Paranın reel değerini hesaba katın.

• gadget46 G kullanıcısına yanıt

Daha dün düşürdüm kartımın limitini 99 bine mobilden kişiye göre izin vermiyor olabilir

Enpara Kredi Kartı [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deryadeniz907 -- 14 Ekim 2024; 21:16:38 >
  • O değil de bu 100.000 TL limit üzerine 750 TL vergi, katkı payı vs. adı her neyse gelirse finansbanka ait 4 adet kredi kartım var,hepsinin de limiti 100. 000 tl üstü, ortak limit yani.

Gskart, trendyol, go, enpara

4x750 = 3000 TL para mı alacaklar simdi benden?

• *EKSeLaNS* kullanıcısına yanıt

Evet

Yasa tasarısı kart başına diyor. 4*750 olur

aynı durumdayım. aşırı sinir bozucu saçma bir yere gidiyor bu mesele.

yapı kredi ve akbankta müşteri limiti ile kredi kartı limiti ayrı oluyor diye hatırlıyorum. eğer bu limit mevzuu genel olarak böyle ise. müşteri limitim neyse o kalsın ama kredi kartı limitim 99999 olsun diyebiliyor olmamız lazım. böylece şimdilik ne ayran dökülğr ne de kötü şeyler gerçekleşir.

fakat bunca saçmalık arasında mantık aramak da ayrı saçmalık oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: wolkien

aynı durumdayım. aşırı sinir bozucu saçma bir yere gidiyor bu mesele.

yapı kredi ve akbankta müşteri limiti ile kredi kartı limiti ayrı oluyor diye hatırlıyorum. eğer bu limit mevzuu genel olarak böyle ise. müşteri limitim neyse o kalsın ama kredi kartı limitim 99999 olsun diyebiliyor olmamız lazım. böylece şimdilik ne ayran dökülğr ne de kötü şeyler gerçekleşir.

fakat bunca saçmalık arasında mantık aramak da ayrı saçmalık oluyor
    Banka ya da 4 karta da ayrı limit atasın.

400.000 TL ortak limit yerine 4 kartıma da pay etsin bu limiti 99.999 TL olarak. Mantıklı değil mi? Hiç akıllarına gelmiyor mudur acaba?

• cenkbjk C kullanıcısına yanıt

FİBA emeklilikten bes ödedim taksit yapmadı.

• 
Sayfa: önceki 796797798799800
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.