< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Enpara Kredi Kartı [ANA KONU] (796. sayfa)
-
-
Geçen ay migros sanal markette aynısı başıma geldi 2-3 gün sonra extreye yansıyor. Migrosu aradım sıkıntı yok dedi enparayı aradım karttan çekilmemiş dedi. 2. Günü karta düştü hocam çekilecektir yani çok yüksek ihtimalle extrede çıkacak 1-2 güne kadar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ekstren kesilsin sonra durduk yere 2 kere millete para ödeme
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tmmdır, bilgilendirme için teşekkürler 👍
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tüvtürk arac muayene sonradan taksit yapiyor mu halen?
Yapmıyor
-
enpara tamamlayici saglik sigortasi sonradan taksit yapiyormu
evet 6’ya böler yapacağın kurum sektörü sağlık ise tabi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzaypatronu -- 26 Eylül 2024; 10:17:35 >
Hepiyi sigorta kullaniyorum uygun oldugu icin emin olamadim sorayim dedim
merhaba, Hepiyi sigortadan 2 defa trafik sigortası yaptırdım. iki işlemi de sorunsuz 6 taksit yaptım.
Şuan piyasda en uygun trafik sigortası bu firmada.
-
En uygun saglikta suan bana yenileme uygun sundu
trafikte en para her firma icin 6 taksit yapiyor diye biliyorum
evet,öyle. Normalde Trafik sigortasına taksit yapan acenta yok. Ben 3-4 yıldır trafik sigortalarımı En Para ile ödeyip taksit yapıyorum. Firma fark etmiyor. Sağlam kart ve En para Trafik sigortası için lazım oluyor.
-
Bugun saglik sigortasi icin faissiz taksit yaptim
Enpara'da önceden 400k-500k kredi hazır olarak beklerdi mobil bankacılığa girdiğimde.Son birkaç aydır yok başvur seçeneği görünüyor sadece.
Bana has mı yoksa genel kısıtlamaya gidip bu aralar kredi teklifinde bulunmuyor mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İyi günler en para kredi kartımın limitinin yükseltilmesi için herhangi bir yol var mı? Diğer bankalarda limiti düşürmeme rağmen kredi kartımın limitini bir türlü arttırmıyorlar.
Finansbank kartına başvur limitleri ortak ve Finansbank çok limit verebiliyor geçen gspara kartına başvurdum öyle arttı limitim benim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kullaniyoruz
ben de; maximum araçla öde uygulamasından yapmıştım. Sistem onay vermiş ya da pompacı bilmiyordu. Benzini aldım.
Halen uygulamada ödeme kısmı bekletiyordu. bir süre sonra yola devam ettiğimde , sistemde yakıt alımının olmadığını farkettim. Fişteki numaradan benzinliği aradım. onlar da haftasonu muhasebeci olmadığından göremediler. Bankayı aradım; provizyonda göremediler.
En son ; dönem içine düşüp düşmediğini ; düşmezse ekstra kesilene kadar bekleyebileceğimi söyledi banka.
Ekstrada da tutarı görmeyince; istasyonu arayıp iban ile gönderrmiştim.
Ancak Enpara ; neden kredi kartı harcamasını iptal etmiş? orası önemli olabilir?
-
genel kısıtlama mevcut.
normalde banada 250bim hep veriyordu. 2 sefer öylesine başvurdum red verdi.
muslukları açmamışlar sanırım daha
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X