geçen hafta ben yaptırdım enpara kk ile hem kasko hem sigortayı 4800+9800 dü poliçeler ray sigorta sonradan böldü. |
Enpara Kredi Kartı [ANA KONU] (794. sayfa)
-
-
D&r telefonu getirmedi bu arada. Siparişi iptal ettim. Para peşin yattı. Ben de gittim aynı telefonu amazondan aldım, aynı gün geldi.
Kırtasiye, sağlık ve eğitim oldukça taksit yapmaya devam eder.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egoist84 -- 5 Eylül 2024; 22:20:16 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Firma nanay o zaman.
Firmalar üzerinden detaylı bilgi akışı sağlar ise enpara taksit engeli yapabiliyor.
Çalıştığım yer mess uyesi bize mess kart diye bişey verildi uygulamasi falan var indirimli alışverişler özel kampanyalar falan var.
A101 den alışveriş yapıyordum enpara dan çekiyordu sonra 6 taksit yapıyordu.
1 seneye kalmadan kaldırıldı taksit yapması.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Satıcı d&r mıydı? Tel fiyatı hngi aralıktaydı?
D&r kendi İnternet sitesinden aldım. 8999 TL .
Evet hocam 6 ya böldü. Sigorta kategorisine giriyormuş.
Sipariş iptalinden bahsederken siparişi getirmedi demişsiniz hocam, sipariş verdiğiniz tarihten itibaren uzun süre kargoya falan mı verilmedi?
-
Kargom sende diye bir firmayla çalışıyorlar. Adamlar benim bulunduğum bölgeye haftada 2 kere dağıtıma çıkıyorlarmış. Salı ve cuma. Ki burası İstanbul yani. Pazatesi sipariş verdim. Cuma günü de teslim edilmeyince ben de iade ettim.
Sonradan taksitlendirme yaptığım için para peşin yattı. Benim de işime geldi açıkçası.
Sigortamnet için kaç taksit yapıyor enpara sonradan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
6
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bunlar artık kredi kartı vermiyor mudur nedir. Qnb müşterisine aylardır enpara kredi kartı için başvuru yapıyoruz (yeni müşteri) daima red veriyor. Tüm bankalardaki limit toplamı neredeyse maaşının 10 katı olan, kredi notu +1700 olan birine vermiyor.
En son geçen hafta başvuru denedik en son ki aşamaya kadar geldi. (İş yeri adresine kadar sordu) Dedik tamam galiba bu sefer onaylayacak. Tüm formlar bitti anında SMS geldi banka politikaları nedeniyle veremiyoruz diye.
Bu işin bir kolayı yok mu? Limitini kaybetmemek için kredi kartını enparaya taşımak istiyor ama her defasında red. Acaba ilk vadesiz hesap açıp sonra kredi kartına başvursa onay alma ihtimali var mıdır?
Ben 10 yillik musterileriyim. Bana bile vermediler :)
degisikler. Bircok bankadan kartim var limit dusurdum denedim, iptal ettim denedim olmadi. Banka kurallari geregi veremiyoruz dediler bir sey demediler.
bu devirde hangi kartlari/bankalari kullanmak avantajlı acaba?
Hocam bence enpara kredi kartının hiçbir avantajı kalmadı ki zaten aylar önce kapattım. Ancak qnbdeki yüksek limiti kaybetmek istemiyoruz. Bu yüzden bari enparaya kart limitini taşıyalım dedik o da olmadı.
Arkadaşlar enparanın troy ödeme yöntemine geçmesi için yardımınızı istiyorum. Sadece yapmanız gereken şey online işlemler yerinde canlı desteğe istediğinizi belirtmeniz. Ne kadar çok kişi isterse o kadar erken olma ihtimali var. Finansbank bilindiği üzere troy ödeme yöntemini kullanıyor. Bunu enparaya entegre etmesi pekte zor olacak değil...
-
Pek 2 ay önce talep etmiştim hala aynı şey. Getirme gibi bir düşünceleri yok. Kartı iptal etme durumunda diğerleri gibi şu kadar puan bu kadar puan da vermiyorlar zaten hiçbir kampanyası da işe yaramıyor.
Sebep?
Enpara'nın kampanya yapması lazım. Son taksit kaldırılması olayından sonra cüzdanda kalabalıktan başka bir işe yaramaz oldu.
-
Defalarca yazdım. Sadece not alıyorlar. Ben artık kullanmıyorum tepki olarak. 10 seneden fazladır aktif kullanıyorum ama bıraktım artık. Vakıf katılım ile devam şu an
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
alıp napcan ki hocam hiçbir işe yaramıyor. Kullan öde mantığı kampanya da yok.
Diğer bankalarda taksit kampanyası yapıyor özellikle akbank troy kartlara faizsiz 9 taksit yapıyor. 1 milyona kadar taksitlendirilebilir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Finansbank'ta olan bir çok özellik enpara'da yok ekstre taksitlendirme, taksitli kmh, troy kart vs. isteseler bunları yapabilirler ama yapmıyorlar kendi tercihleri. Üstelik ayrıldıktan sonra da büyük ihtimalle kart limitlerini ikiye bölecekler eğer enpara kendini geliştirmezse çoğu müşteri enpara kredi kartını kapatıp finansbank'tan devam eder.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X