Şimdi Ara

Enpara Kredi Kartı [ANA KONU] (795. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16.060
Cevap
526
Favori
1.915.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 793794795796797
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yapıkredi 10,000tl olan limitimi 30,000tl yapmak isteyince bu mesaj ile reddetti;

Bankamizca belirlenen gelirinize istinaden 60000 TL limit artirim yapilabilecekken sektordeki kredi karti limitiniz dolu oldugu icin talebinize olumlu yanit verilememistir.

Daha 3 gün geçmedi Enpara otomatik limitimi 58binden 78,000tl yaptı.

Acaba herkes kartı kapatmaya başlayınca , diğer müşterileride gitmesin diye böyle bir politika mı uyguluyorlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Negan kullanıcısına yanıt

Müşteri kaybının önüne geçmek için yapıyor olabilirler. İş Bankası bana kredi kartı limiti tanımıyor. Şubeden arıyorlar ve limitleriniz dolu diyor.

Ama Denizbank 883000 ve QNB Finansbank ise 990300 liraya limit artırımı yaptılar

• yuzyirmi Y kullanıcısına yanıt
    Sanırım gelirinin en fazla 4 katı kadar olması gerekiyor kart limitlerinin toplamı. Diğer banka kredi kartlarının limitini düşürsen onaylanır sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman7 -- 12 Eylül 2024; 23:52:0 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Borucusamosan B kullanıcısına yanıt

benzer durumu ben de yaşadım.

enpara ve yapıkredi kartlarım vardı. biri 250bin diğeri 150bin limitliydi. işbankası black karta başvurdum. limitlerim dolu olduğu için veremiyoruz dedi. 3 ay boyunca her ay 1 kere başvuru yaptım. hep aynı yanıt. sinirden tebe kart başvurusu yaptım. 300bin limitli kart verdi. yapıkrediyi limit arttırmak için aradım 530bin tl yaptı. en para ile görüştüm limit artırmak için. onlar da 480bin yaptı kartın limiti. tuhaflık iş bankasında var bence

• Arkadaşlar 9bin tl lik kasko harcaması yapacağım bu harcamada sigorta kapsaminda sonradan taksitlendirilenilir değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrAslan-BH -- 13 Eylül 2024; 13:35:6 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ultrAslan-BH U kullanıcısına yanıt
    Evet hocam gecen ay 14 bin civarı kasko tek çekim yapmıştım sonradan 6 taksit e böldü sorun olmadı.

Hepiyi sigorta

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sukruciger S kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam bende hepiyi sigortadan yapacağım harcamayi

• @Opt Ülkeye faydam olması için ve boykot için... Eleştiriye açık değilim bilmiş ol...

@uzaypatronu Visa mastercard olmasını istemiyorum o kadar... Günahın neresinden geri dönersem kardır...

Türkiyede neredeyse 1 yıl önce 19 milyon kişi troy ödeme yöntemine geçiş yapmış ama biz içinde değiliz

• gib.gov.tr'den ödenen pasaport başvuru ücreti sonradan taksitlendirilebliyor mu?

• hamkaya H kullanıcısına yanıt
    Evet

• uzaypatronu kullanıcısına yanıt
    Hocam o 9 taksit sadece eğitim ve sağlıkta sınırlandırıldı diye biliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Borucusamosan B kullanıcısına yanıt
    denizbank iyi bonus posuyla çalışıyor. Taksit konusunda anlaşmalı yerlerden 9-12 taksite kadar vade farksız işlem yapabilirsin. Qnb de 1 milyon hiçbir işini görmeyecek hocam maalesef:(

• Youtube/ spotify kampanya iadesiyle herkes benim gibi uğraşıyor mu acaba her ay

• Zapiekankarz kullanıcısına yanıt
    Youtube iadesi her ayın 5i 6sı sorunsuz geliyor bana.

• sodostre kullanıcısına yanıt
    Siz Ödemeyi nereden yapıyorsunuz peki, direkt youtube uygulamasndan mi?

• Tarayıcıdan kaydolup ödeme bilgilerini kaydetmiştim, her ay otomatik çekiyor.

• Enpara Şirketim Kredi Kartı kullanan var mı acaba?

• Arkadaşlar bugün uzun yoldayım benzinlikten depoyu doldurdum ödemeyi en para ile yaptım fişimi aldım, birini pompacıya verip yoluma devam ettim. Şimdi kontrol ettiğimde yapılan harcama iptal edildi diye mesaj geldi. Geride dönemem ne yapmak lazım bu durumda? Hakkına girmeyelim adamların...

• EFSANEBRAD kullanıcısına yanıt

Benzinliği telefonla arayıp derdini anlat.ama iptal edildiğinden emin ol.

• Zapiekankarz kullanıcısına yanıt
    Benimde sorunsuz geliyor hiç şaşmıyor

• 
Sayfa: önceki 793794795796797
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.