Şimdi Ara

FİNANSBANK KAMPANYALAR ( CARDFİNANS - FİXCARD - CARDFİNANSNAKİT ) (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.234
Cevap
123
Favori
122.455
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kartları yenilesek mi kartlardan da kaldırılmış mobilde.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • uzaypatronu kullanıcısına yanıt
    Maviydi lacivert mi oldu😄

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzaypatronu

kartları yenilesek mi kartlardan da kaldırılmış mobilde.
    Ben nakit kartını yenileyeceğim bakalım sitedeki gibi gelirse yazarım buraya da

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bunların kredi kartı alınmaz, başvuru yapılmaz, kullanılmaz. Neden?

Çünkü limit düşürme işlemine izin vermiyorlar!

Telefonla arasan bu yetki elimizden alndı diyorlarmış, internetten yapsan, canlı desteğe bağlanmayı şart koşuyorlar ordan, mobilden de sadece yükseltme işlemi yapmaya izin veriyorlar.

teb ve ykb kartlarımın limit düşürme işlemini kolayca yaparken, bir tek bu uyuz banka müşterilerinin işlerini nasıl zorlaştırırım dercesine sorun çıkartıyor, herkesin haberi ve bilgisi olsun; benden uyarması.

Kartı aldım ve bir kenarda duruyor, kullanmamaya karar verdim...

• dekareme kullanıcısına yanıt

Ben uygulama üzerinden yazdım, mh'ye bağlandı, yazışarak hallettim, ama yok yarına size bir bildirim gelecek, yok şöyle olacak gibi baştan savma şeyler yazanlar da olabilir, kararlı bir şekilde "yapın" derseniz yapıyorlar. Ben 260 gibi bir limiti 30'a indirmiştim bu şekilde.

• Ben 100k dan 30 a düşürüp 500 TL de puan aldım, 6 ay kapatmama sözüne.. öyle bir olay yok.

• TheGladio kullanıcısına yanıt
    Önce limit düşürüp sonra kapatmak istiyorum diye talepte bulununca mı verdiler kapatmama sözüne puanı.

• oktay1910 kullanıcısına yanıt

700 lira vermiş millete, bende bana kaç para veriyorsun? dedim.

500 verdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheGladio -- 14 Ekim 2024; 16:13:19 >
  • Kanun bir geçsin hele meclisten, aceleniz ne

Bu finanspuan Trendyol da kullanılıyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 14 Ekim 2024; 16:28:59 >
  • Limiti düşürdükten sonra kolay artıramayacağınızı göz önünde bulundurun.Bir gün faiz inmeye başlar kredi kartları cazip olur ama limit vermezlerse pişman olursunuz.Ustelik meclisten geçmemiş ,itirazlar olmamış bu aşamada hemen aksiyon almak erken gibi geliyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Nerde geçiyor bu puanlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diyelim müşteri ve kart limitimiz 300000 TL fakat bankayı arayıp yada banka uygulamasından veya webden müşteri limitini değil de kart limitini 100000 TL altına düşürdük diyelim müşteri limiti düşmediği için istediğimiz zaman müşteri limitine geri yükseltilebilir mi merakımdan soruyorum 4 bankada limitlerim 100000 üzeri şu anlık düşürmeyi de düşünmüyorum.

• oktay1910 kullanıcısına yanıt
    Müşteri limiti en yüksek kart limiti olarak belirleniyor, 100binden yüksek kartınız limitiniz olmazsa müşteri limitiniz de düşmüş oluyor

• bilgi@sayar kullanıcısına yanıt

uygulamadaki canlı destek, bunun tek çaresi olduğu için tüm millet orda sıra bekliyor ve bizi de uzun süre bekletiyor. bu yüzden ortalık sakinleşsin diye bekliyom.. baktım kanun yasalaştı amma kart limitini düşürmediler, o zaman hemen kartı iptal ederim olur biter...

• @labidu CarrefourSA, puanharca app, param, iyzico

çöp

@oktay1910

yok

bankaların çoğu verecek parayı isteyen düşürmesin tabi... mesele para değil aslında bu bankanın limiti değersiz.  FİNANSBANK KAMPANYALAR ( CARDFİNANS - FİXCARD - CARDFİNANSNAKİT ) 

FİNANSBANK KAMPANYALAR ( CARDFİNANS - FİXCARD - CARDFİNANSNAKİT )
  • O değil de bu 100.000 TL limit üzerine 750 TL vergi, katkı payı vs. adı her neyse gelirse finansbanka ait 4 adet kredi kartım var,hepsinin de limiti 100. 000 tl üstü, ortak limit yani.

Gskart, trendyol, go, enpara

4x750 = 3000 TL para mı alacaklar simdi benden?

• *EKSeLaNS* kullanıcısına yanıt
    Ek kart gibi olacağını düşünüyorum bunların Banka başına limit olarak değerlendirilebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jhonturk -- 14 Ekim 2024; 22:19:10 >
    Link

enpara.com
    Aidat alan değil, 750 TL aidat veren kredi kartı!
    https://www.enpara.com/kampanyalar/aidat-alan-degil-750-tl-aidat-veren-kredi-karti

• Qnb ve enpara uygulamalarına girilmiyor şuan.

• jhonturk kullanıcısına yanıt

300 bin tl harcayayım da 750 tl iade alayım.Kampanyaya bak

• 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.