Şimdi Ara

FİNANSBANK KAMPANYALAR ( CARDFİNANS - FİXCARD - CARDFİNANSNAKİT ) (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.182
Cevap
118
Favori
115.236
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gratis
  • Gazoz Kapağı G kullanıcısına yanıt
    ULTRAS WORLDyoutube
    Saygımız sonsuz...
    https://www.youtube.com/watch?v=IuBMDmSexeY

puan harca uygulaması var, kayıt olun. kartları tanımlayıp istediğiniz markadan sektörden ek cüzi ücret karşılığında puanla çek alabilirsiniz. her şey var

• Geçen ay gene bir BES de QNB'den başlatayım diye şubeye gittim.

Bizde BES ekranı yok dediler ilgilenmediler.

Bankaya kızdım aradım. Go ve Trendyol kartı iptal ettirdim.

Neden bile sormadılar.

Herhangi bir teklif de sunulmadı. GS Para kartı da iptal ettirdim.

Limit kalsın diye sadece Fix kart kaldı.

Kampanya yok. Puanı kullanması dert. Eskisi gibi kişiye özel de gelmiyor. Gelirse tekrar adam akıllı kampanyalar sonra gene kart alırım artık.

• shutterbug kullanıcısına yanıt
    eline sağlık. kampanya olmadığı müddetce bende harcama yapmamaya karar verdim.
  • bugün itibariyle trendyol kartımı kapattım gitti.Komple hesapta kapanacak yarın.Müşteri temsilcisi sordu söyledim yetersz kampanya ve olmayan avantajlarından dolayı dedim uzatmadılar puan teklifi falanda olmadı.
  • meeb kullanıcısına yanıt

Bugün kamu çalışanı bir arkadaşın iş yerine ziyarete gittim.

QNB çalışanı iş yerinde üç taksitli faizsiz 30.000 vermek için çalışanlara kredi kartı vermeye çalışıyordu.

Bu kartı verseniz bile insanlar ne kadar aktif olacak ki dedim. İşiniz gücünüz müşteri sayısını artırmak olmuş diye vurguladım.

Nerede o Hüsnü Özyeğin'in sattığı banka. Hey hat.

ne diyeyim şuan fiba banka bunlardan iyidir.enparayı bile bitirdiler araplar hep pinti olmuştur zaten başkalarına karşı.Gerçekten kampanyası olmayan puanı olmayıp da zaten hiç bir yerde geçmeyen kartı kim ne yapsın yani.Ayrıca uygulaması da gereksiz karışık kötü.

Bizim kuruma da geldiler. Faizsiz kredi vaadiyle bir çok kişiyi Müşteri yaptılar ancak yarısına kredi çıkmadı, sistemde sorun var, bugün yarın diye diye millete arkalarından sövdürüyorlar. Herkes iptal etme derdinde.

Benim de kredi kartım var ancak puanı kullanmak tam bir çile, her altı ayda bir karti kapatmak istiyorum açık kalma sözüne puan verince hadi kalsın diyorum bu sefer puan kullanacak yer bulamıyorum.

Çok saçma sapan bir banka, kredi karti da çok vasat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koray5006 -- 28 Ekim 2024; 9:39:1 >
  • koray5006 kullanıcısına yanıt

Bankacıya hepsini anlattım.

Dedim bir TEB kadar olamadınız. TEB müşteri sayısı bakımından bizden geride filan dedi.

Valla adamların derdi müşteri artırmak değil, elindeki müşterinin aktif kalmasını sağlamak dedim.

Çok haklısınız. Forumda bir çok kişinin qnb kredi karti var ama pasif durumda kullanılmıyor.

Ben de limiti sembolik rakama indirip, kullanmıyorum.

• VADev V kullanıcısına yanıt
    Hocam nasıl oluyor ben tam anlamadım. Amazon ve hb çok kullanıyorum. Bu siteden oralarda kullanabileceğim çek mi alıyorum komisyon ödeyip. Güvenilir mi bu siteye.
    puan harca uygulamasını yükleyin ve biraz inceleyin olayı çok rahat anlayacaksınız
  • 3000-4000 puan var ama puanı kullanabileceğim bir site yok . Nasıl online çevirebiliriz bu puanı
  • TheDifference35 kullanıcısına yanıt

puanharca uygulamasını denediniz mi?

• TheDifference35 kullanıcısına yanıt

Finansbank'ta bu kadar puanı biriktirmek baya zaman almış olmalı.

Muhtemelen puanları reel değeri yarıya yarıya kaybolmuştur zaman içinde.

Param'dan %5'e yakın bir komisyonla çevirebilirsiniz.

• qnb fix kullanıyorum 305₺ borcum vardı 2 gün geç ödedim borç dönem borcu sıfırlandı ama kart borcu 6₺ kaldı sanırım faiz diyerek onu da ödedim sıfırlandı ama kart limiti 6₺ fazla görünüyor yani fazladan ödeme yapmış gibi oldum bunu nasıl düzeltebilirim
  • ensar14 E kullanıcısına yanıt
    6 TL gelecek ekstreden düşer. Vadesiz hesabınız varsa müşteri temsilcisi fazla ödemeyi vadesiz hesabınıza da aktarabilir. Fazla bakiyeyi aktarma çoğu bankada var, QNB'de de vardır diye düşünüyorum.
  • Bilen Biri kullanıcısına yanıt
    2 günlük faiz diye düşünüp ek ödeme yaptım ama ne yaptıysam aldıramadım onu anlamadım hatta uygulama içi temsilciye sordum “devlet-vergi-faiz” gibi şeyler dedi, olmadı dediğiniz gibi yaparım
  • Trendyol kredi kartı ilk alanlardanım aidat şartsız yok bizde değil mi yoksa kapatacağım bir de kartı kapatırken puan yükleme teklifi olursa bu puan trendyolda mı geçerli oluyor sadece?
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.