Her yerde bulabilirsiniz ben Trabzonda bir mağazadan aldım ki İstanbul yada onun gibi büyük şehirlerde yaşayanların rahatlıkla bulabileceği bir makine ilk aldığımda bek beğenmemiştim ama zaman geçtikçe alışmaya başlatım ama şu bir gercekki bir canon veya nikon değil bu makina kalite olarak. size bir resim daha tam boyutlarıyla ve çektiğim yerle çektiğim manzaranın arası tam 2km zoomu gayet başarılı bence http://img683.imageshack.us/img683/1048/dscf3033w.jpg
Ben bu makineyi yeni aldım 1-2 gündür de kullanıyorum. Bazı arkadaşlar makineyi Nikon vs profesyonel makineler ile karşılaştırmış. Bir kere kategori yanlış. Bu makineyi alan hiç kimse çok müthiç bir performans beklemesin. Fiyatına göre verdiği kalite olarak bence oldukça iyi.
Etkileyici bir zoom mesafesi var. Tripod da alacağım o zaman çok daha zoom ile net foto lar çekebileceğim. Size bir iki örnekte eklerim o zaman. Süper makro ile resim veya yazı olarak ayar yaparak çekilen fotolar da oldukça iyi. SP modundaki ayarlar ile çok etkili fotograflar çekebilirsiniz. Önemli olan doğru ışıkta doğru ayarlar ile fotograf çekebilmek.
Benim tavsiyem biraz fotografçılık dersi alın. Teknikleri öğrenin. O zaman daha iyi fotogtaflar çekebilirsiniz.
SP modunda PANAROMA özelliği bu modelde kalkmış... Ben de vardır diye aradım ama bulamadım.. Olsa iyi olurdu...
Video çekimleri oldukça net ve güzel.
manuel odak varmı bu makinede
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme