Şimdi Ara

[FiNiTO][5800 v51] PROViSUAL & PROPER v.4.0 [ FORMAT - HACK- MOD - JAF ] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
624
Cevap
0
Favori
32.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pandorria

@aresmar
    @Aang67

Abi nedir bu hız, sayfayı her yenilediğimde en az 1er msjınızı görüyorum :)))

Yapacak birşeyim yok şu aralar.. Boş boş oturmak yerine buralarda dolanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haddat

Fatih..
    Üstat bir hata geldi başıma.. Bu fresh temayı kulanayım dedim bugün... hafıza doldu diye mesaj veriyor hiç bir şey yapamıyorsun ... Temayı değiştirince sorun düzeldi..

Ben de Aang67'nin düzenlediği cfw'yi kullanıyorum aynı hatayı verdi ama temayla alakası olduğunu sanmıyorum başka bir tema aktifti bende telefonu açıp kapatınca düzeldi. Umarım ileride aynı hatayı tekrar vermez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aresmar

1. Ovi Suite in son sürümünü indir internetten nokia sitesinden. Onu kur. Sonra dene.

2. Kasanın arkasındakı USB girişlerini kullanmayı dene.

3. USB başka bağlı herhangi bir aletin varsa çıkar flashdisk yada harddisk yada direksiyon oyun kolu gibi.

teşekkR ederM kaRdeşM ovi yi indirp kurdM we haLLoLdu ..
  • Arkadaşlar yha bnm telde v 40 war ben güncelleme yapamıyorum bilgisayardan denedim Nokia Software Updater ile olmadı telefondan denedim wi-fi üzerinden gene olmadı sorun nedir acaba saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: S@M£D

Arkadaşlar yha bnm telde v 40 war ben güncelleme yapamıyorum bilgisayardan denedim Nokia Software Updater ile olmadı telefondan denedim wi-fi üzerinden gene olmadı sorun nedir acaba saygılar

Büyük ihtimalle product code'undan kaynaklanan bişeydir usta. Jaf yardımıyla product kodunu değiştirirsen yeni güncelleme yapabilirsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: emperor1907

quote:

Arkadaşlar yha bnm telde v 40 war ben güncelleme yapamıyorum bilgisayardan denedim Nokia Software Updater ile olmadı telefondan denedim wi-fi üzerinden gene olmadı sorun nedir acaba saygılar

Büyük ihtimalle product code'undan kaynaklanan bişeydir usta. Jaf yardımıyla product kodunu değiştirirsen yeni güncelleme yapabilirsin..

v51 in ilk çıktığını bu forumdan öğrendiğimde telefon dan güncelleme kontrolü yaptım hemen v51 güncellemesi gelmişti ama tabi yüklemedim ben cwf yüklerim diye. ama ondan sonraki kontrollerimde hiç gelmemişti telefona. yani böyle tuhaflıklar oluyor ama nedenini bilmiyoruz. samed sende flasla yap ne yapcaksan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aang67

quote:

@aresmar
    @Aang67

Bu arada Bluescreen ev ekranının birçok hatası mevcut araştırmalarım sonucu bu konuya vardım. Yabncı forumda Andre yani bu ev ekanının yapımcısı sürekli araştırıp bu hataları düzeltmeye uğraşıyor.

Hafıza az demesi. Ev ekranının çökmesi vs gibi hatalar bu yüzden. Bu hataların düzeldiği sürüm umarım yakın zamanda çıkar ve hepimiz bu dertten kurutulurz çünkü bu ev ekranı çok güzel bırakamıyorum :)

Birde aptal bi ses ayarı hatası var rastgele oluyor onunda çözümü yok diyorlar omnia hatasıymış. Neyse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresmar -- 19 Ağustos 2010; 21:15:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: f@tih

Bir önceki sayfada döşendiğim yazıyı hiç yazmamam gerekirdi.gecikmiş bir karar olmasına rağmen yazıyı kaldırdım.
    Bu
     [FiNiTO][5800 v51] PROViSUAL &  PROPER v.4.0 [ FORMAT - HACK- MOD - JAF ]
    @Aresmar için. Umarım kabul eder

Hocam pardon görmemişim mesajı, etmem mi tabii ki ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresmar -- 19 Ağustos 2010; 21:28:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: aresmar

quote:

quote:

@aresmar
    @Aang67

Bu arada Bluescreen ev ekranının birçok hatası mevcut araştırmalarım sonucu bu konuya vardım. Yabncı forumda Andre yani bu ev ekanının yapımcısı sürekli araştırıp bu hataları düzeltmeye uğraşıyor.

Hafıza az demesi. Ev ekranının çökmesi vs gibi hatalar bu yüzden. Bu hataların düzeldiği sürüm umarım yakın zamanda çıkar ve hepimiz bu dertten kurutulurz çünkü bu ev ekranı çok güzel bırakamıyorum :)

Birde aptal bi ses ayarı hatası var rastgele oluyor onunda çözümü yok diyorlar omnia hatasıymış. Neyse.

düzelmeyecek mi yani ses hatası, benim de çok hoşuma gitti ama bilmiyom var bişi. bazen menüye giremiyorum sistem hatası diyor telefonu kapatıp açıyom olmuyo,ayarlardan hemen ev ekranını değiştiriyom başkasını seçiyom telefonu kapatıp açınca düzelebiliyo bazen.

• Peki fatih ustamızın yayınladığı flash ı v 40 a kursak bi problem olur mu
    ??
  • quote:

Peki fatih ustamızın yayınladığı flash ı v 40 a kursak bi problem olur mu
    ??

Olmaz hocam. Telefonu bozarsın. Bozulmasa bile ciddi sorunlar ve uyumsuzluklar yaşayabilirsin. Çünkü bu cfw v51 için yapılmıştır. Daha düşük bir sürümle kullanmaya çalışmamanı şiddetle tavsiye ederim. Temiz v51 i yükle pc ne. Cfw dosyalarını da ekleyip rahat bi kurulum yapman tavsiyemdir..
  • Peki temiz v51 i flash a tele atsam olur mu yani güncelleme olmuo da ?
  • quote:

Peki temiz v51 i flash a tele atsam olur mu yani güncelleme olmuo da ?

Olur tabiki neden olmasın
  • Selamlar arkadaşlar bir sorum olacak her format attığımda çalma listemi tek tek düzenlemek zorunda kalıyorum çalma listelerini kayıt edeceğim bir yol var mı?
  • o zmn öle yapam inş bi sorun çıkmaz :) peki servisinde attırsak ne kdr ücreti ?
  • quote:

Peki fatih ustamızın yayınladığı flash ı v 40 a kursak bi problem olur mu
    ??

Sen iyisi mi burada ilk sayfada anlatılan şekilde JAF ile tüm denilenleri uygula.Telini hem v51'e yükseltmiş hem de modifiyeli bir CFW kurmuş olursun.Servise gitmene gerek yok.Evde kendin yapabilirsin.Biraz cesaret dostum

quote:

Orijinalden alıntı: srknwrx69

Selamlar arkadaşlar bir sorum olacak her format attığımda çalma listemi tek tek düzenlemek zorunda kalıyorum çalma listelerini kayıt edeceğim bir yol var mı?

Ben bu konuya hiç girmedim;ama birol ustamın bu konuda bir başlığı var.orada oldukça yararlı bilgiler var.
    Ayrıcahttp://forum.donanimhaber.com/forumid_570/p_/tmode_1/smode_1/tt.htm başlığıda arama yaparsan bir çok faydalı anlatıma da ulaşabilirsin.Arkadaşlar zaman zaman bu konuda deneyimlerini paylaşıyorlar ama benim bu konuya pek ilgim olmadığından not almadım.

• quote:

o zmn öle yapam inş bi sorun çıkmaz :) peki servisinde attırsak ne kdr ücreti ?

Servise gerek yok. Oturun evinizden halledin. İnanın zor birşey değil.

pişti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aang67 -- 20 Ağustos 2010; 0:20:24 >
  • quote:

Arkadaşlar ben v51 in üzerine CFW yi yükleyip yüklemediğimi nasıl anlarım çünkü orjinal v51 kurulduktan sonra bu CFW uygulanıyormuş bende ne yaptığımı unuttum nasıl anlarım 2 gündür kullanıyorum bi sıkıntı yaşamadım telefonda sürümde v51 olarak görünüyor.

Soruya bakarmısın

Arkadaşım ilk mesajda resimlerde ne görüyorsun? Menü düzeni orijinalden oldukça farklı oldukça yenilik var. Kendi telefonundaki yazılım ile bir karşılaştır bakalım

• hadi bi cesaretle Bismillah :D aha başlıyom yapmaya hepsini yapıyom 1. sayfadakilerin :)
  • quote:

quote:

Arkadaşlar ben v51 in üzerine CFW yi yükleyip yüklemediğimi nasıl anlarım çünkü orjinal v51 kurulduktan sonra bu CFW uygulanıyormuş bende ne yaptığımı unuttum nasıl anlarım 2 gündür kullanıyorum bi sıkıntı yaşamadım telefonda sürümde v51 olarak görünüyor.

Soruya bakarmısın

Arkadaşım ilk mesajda resimlerde ne görüyorsun? Menü düzeni orijinalden oldukça farklı oldukça yenilik var. Kendi telefonundaki yazılım ile bir karşılaştır bakalım

Şimdi sen benim ne sorduğumu anlamadığın için sana birşey söylemek istemiyorum.Ben cevabımı Fatih abiden aldım sağolun...

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.